Reclamă

Apropiații Familiei Regale spun că Prințesa de Wales este o persoană caldă. Meghan Markle a susținut recent contrariul

Apropiații Familiei Regale spun că Prințesa de Wales este o persoană caldă. Meghan Markle a acuzat-o pe soția Prințului William recent. Aceasta a declarat că s-a lovit de formalități atunci când a întâlnit-o pentru prima dată pe Kate Middleton.

Publicat: 15 decembrie 2022, 12:08

Documentarul Prințului Harry și al lui Meghan Markle ține primele pagini în întreaga lume. Familia Regală Britanică a fost ”atacată” de către declarațiile făcute de cei doi Duci. Aceștia au decis să dezvăluie adevărul despre relația pe care o au avut-o pe tot parcursul șederii lor în Marea Britanie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Apropiații Familiei Regale spun că Prințesa de Wales este o persoană caldă

După ce au decis să părăsească Familia Regală Britanică, Meghan Markle și Prințul Harry au lansat un documentar despre viața lor personală. O mulțime de detalii mai puțin cunoscute despre viața lor personală au ieșit la iveală.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul William, Kate Middleton, Meghan Markle și Prințul Harry, în ziua de Crăciun, 25 decemrbie 2018, în Londra. William, Harry și Meghan au optat pentru ținute negre, Kate Middleton a purtat un platon roșu cu o pălărie în aceeași nuanță
Ducii de Cambridge și Ducii se Sussex au apărut la numeroase evenimente speciale împreună. Cele două cupluri au fost surprinse la slujba de Crăciun, în anul 2018 / Getty Images

Fanii cuplului regal au criticat modul în care cei doi au decis să facă dezvăluiri despre viața lor și a familiei lor. Cele mai recente declarații ale lui Meghan Markle spun că Prințesa de Wales nu este o persoană caldă. Meghan a declarat că a fost tratată rece de către aceasta.

Reclamă

Însă prietenii Familiei Regale vin să susțină contrariul. Aceștia spun că Prințesa de Wales este o persoană sensibilă, care adoră să-i îmbrățișeze pe cei din jurul său. Apropiații Casei Regale au decis că este momentul să clarifice situația tensionată dintre Ducii de Sussex și Familia Regală.

”Kate este o persoană minunată. Este caldă și prietenoasă și se asigură de fiecare dată că oferă un sărut pe obraz și o îmbrățișare celor pe care îi cunoaște. Este ceva ce vine în mod natural din partea sa.”

Meghan Markle susține că s-ar fi dus la Prințesa de Wales și aceasta i-ar fi respins îmbrățișarea, abordând în schimb o atitudine formală, relatează People.

Reclamă

”Eu sunt o persoană caldă. M-am simțit respinsă de Kate și de modul acesta rigid de a întâmpina o persoană. Am înțeles destul de rapid faptul că formalitatea este ceva ce face parte din întreaga Familie Regală.”

”Este ceva de care te lovești aici. În spatele ușilor închise lucrurile stau complet diferit. Formalitatea cu care am fost întâmpinată nu m-a surprins deloc.”

Ce spun apropiații Familiei Regale despre relația dintre Prințul William și Prințul Harry

Documentarul lansat de Ducii de Sussex a tulburat complet relația dintre Prințul Harry și Familia Sa. Experții regali susțin că lucrurile vor arăta complet diferit în perioada următoare. Aceștia spun că se vor rezolva cu greu neînțelegerile între Harry și William.

”Va dura foarte mult timp până ce va exista din nou o armonie între cei doi frați. Există multă furie între Prințul William și fratele său. Familia Regală Britanică are multe lucruri de rezolvat în această perioadă.”

Prințul Harry a adus mai multe acuzații Familiei Sale. Acesta a susținut că Familia a încercat mereu să-l protejeze pe William și a negat nevoia de ajutor a soției sale, Meghan Markle.

”Palatul Buckingham a fost mereu fericit să mintă pentru a-l proteja pe fratele meu, dar nu au încercat niciodată să mă protejeze pe mine și pe Meghan”.

Unii experți regali susțin că există întotdeauna o cale de rezolvare a lucrurilor. Mulți apropiați ai Familiei Regale susțin că ultima dorință a Reginei Elisabeta ar fi fost aceea ca Familia Regală să reia legătura cu Prințul Harry.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×