Reclamă

Castelul Windsor este pregătit pentru Crăciun. Cum arată primele imagini de la reședința regală

Castelul Windsor este pregătit pentru Crăciun. Decorațiunile au fost puse, iar reședința regală îl așteaptă pe Regele Charles și familia acestuia. Acesta va fi primul Crăciun sărbătorit în lipsa Reginei Elisabeta. Regele Charles a fost cel care s-a ocupat în totalitate de planurile pentru sărbătorile de iarnă.

Publicat: 3 decembrie 2022, 6:38

Tradiția spune că Familia Regală Britanică se întâlnește la Castelul Windsor în preajma sărbătorilor de iarnă. Reședința era una dintre preferatele Majestății Sale, dar și a soțului său Prințul Philip. Colindătorii sunt așteptați să cânte în fața bradului de Crăciun și să se bucure de această perioadă magică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Castelul Windsor este pregătit pentru Crăciun

Castelul Windsor este pregătit să-și deschidă porțile pentru a fi vizita. Mai mult, sălile care nu vor fi deschise publicului au fost și ele împodobite. Mebrii Familie Regale Britanice sunt cei care se vor bucura de decorul din aceste încăperi speciale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Conform publicației People, decorul de anul acesta ar fi fost puțin schimbat. Decorațiunile au fost alese după gusturile Regelui Charles. Invitați de pretutindeni sunt așteptați să viziteze Castelul Windsor. Bradul de anul acesta ajunge la o înălțime impresionantă de aproximativ șase metri.

Reclamă

Conform surselor internaționale bradul a fost ales de pe terenul din apropierea Castelului Windsor. Acesta va fi împodobit cu sute de globuri, ghirlande și luminițe speciale. Sursele spun că i anul acesta urmează să se împodobească doi brazi. Unul pentru familia regală, iar celălalt pentru vizitatorii curioși.

Regele Charles a făcut și câteva modificări la programul de Crăciun. Acesta și-a însușit în totalitate rolul și a vrut să aducă o schimbare în programul obișnuit.

Majestatea Sa va ține, cel mai probabil, un discurs în seara de Crăciun. Regina Elisabeta obișnuia să facă o transmisie pentru poporul său în fiecare an.

Reclamă

Cât timp va rămâne Castelul Windsor împodobit

Frumusețea Castelului Windsor va putea fi admirată și de turiștii curioși. Decorațiunile de Crăciun vor rămâne atârnate până pe data de 2 ianuarie 20223.

Publicațiile internaționale spun că vor exista trei zile speciale în luna decembrie în care se vor putea face vizite la Castel Datele de 8, 9 și 12 decembrie sunt rezervate pentru festivitățile de crăciun. În lista de activități intră și colindele ce se vor cânta în fața bradului de Crăciun.

Între timp, Palatul Holyroodhouse se pregătește și el de sărbătoare. Acela este locu unde Familai Regală Britanică urmează să se întâlnească pentru a lua masa tradițională de Crăciun, dar și pentru a schimba cadouri între ei.

Membrii Familiei Regale obișnuiesc să-și facă daruri caraghioase, dar care să aibă o semnificație personală. Deși Familia Regală sărbătorește primul Crăciun fără Regina Elisabeta a II-a, Regele Charles al III-lea pare pregătit să preia moștenirea mamei sale și să organizeze sărbătorile de iarnă perfecte. În această perioadă vor avea loc mai multa activități legate de sărbătorile de iarnă.

Kate Middleton este așteptată să conducă unul dintre corpurile de colindători. Regina Camilla se va implica, la rândul său, în programula tivitățilro de Crăciun pentru membrii Familiei Regale Britanice.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
O femeie frumoasă cu urechi de elf și coroană pe cap
Horoscop
Când ești cea mai norocoasă persoană din lume. Află anul, luna și ziua în care astrele sunt de partea ta
Numărul tău destin te poate ajuta să descoperi cele mai bune momente pentru a-ți manifesta visele. Deși nu poți prezice viitorul, se pare că îl poți calcula. Când ești cea mai norocoasă persoană din...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru mic dejunuri savuroase într-o tavă metalică așezată pe un grătar
Rețete
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
Dacă nu mai știi cu ce să-ți surprinzi familia la micul dejun, încearcă o rețetă simplă pentru chifle pufoase cu brânză și mărar. Se prepară ușor, iar ingredientele sunt simple și mereu la îndemână....
PARTENERI
×