Reclamă

Castelul Windsor este pregătit pentru Crăciun. Cum arată primele imagini de la reședința regală

Castelul Windsor este pregătit pentru Crăciun. Decorațiunile au fost puse, iar reședința regală îl așteaptă pe Regele Charles și familia acestuia. Acesta va fi primul Crăciun sărbătorit în lipsa Reginei Elisabeta. Regele Charles a fost cel care s-a ocupat în totalitate de planurile pentru sărbătorile de iarnă.

Publicat: 3 decembrie 2022, 6:38

Tradiția spune că Familia Regală Britanică se întâlnește la Castelul Windsor în preajma sărbătorilor de iarnă. Reședința era una dintre preferatele Majestății Sale, dar și a soțului său Prințul Philip. Colindătorii sunt așteptați să cânte în fața bradului de Crăciun și să se bucure de această perioadă magică.

Castelul Windsor este pregătit pentru Crăciun

Castelul Windsor este pregătit să-și deschidă porțile pentru a fi vizita. Mai mult, sălile care nu vor fi deschise publicului au fost și ele împodobite. Mebrii Familie Regale Britanice sunt cei care se vor bucura de decorul din aceste încăperi speciale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Conform publicației People, decorul de anul acesta ar fi fost puțin schimbat. Decorațiunile au fost alese după gusturile Regelui Charles. Invitați de pretutindeni sunt așteptați să viziteze Castelul Windsor. Bradul de anul acesta ajunge la o înălțime impresionantă de aproximativ șase metri.

Reclamă

Conform surselor internaționale bradul a fost ales de pe terenul din apropierea Castelului Windsor. Acesta va fi împodobit cu sute de globuri, ghirlande și luminițe speciale. Sursele spun că i anul acesta urmează să se împodobească doi brazi. Unul pentru familia regală, iar celălalt pentru vizitatorii curioși.

Regele Charles a făcut și câteva modificări la programul de Crăciun. Acesta și-a însușit în totalitate rolul și a vrut să aducă o schimbare în programul obișnuit.

Majestatea Sa va ține, cel mai probabil, un discurs în seara de Crăciun. Regina Elisabeta obișnuia să facă o transmisie pentru poporul său în fiecare an.

Reclamă

Cât timp va rămâne Castelul Windsor împodobit

Frumusețea Castelului Windsor va putea fi admirată și de turiștii curioși. Decorațiunile de Crăciun vor rămâne atârnate până pe data de 2 ianuarie 20223.

Publicațiile internaționale spun că vor exista trei zile speciale în luna decembrie în care se vor putea face vizite la Castel Datele de 8, 9 și 12 decembrie sunt rezervate pentru festivitățile de crăciun. În lista de activități intră și colindele ce se vor cânta în fața bradului de Crăciun.

Între timp, Palatul Holyroodhouse se pregătește și el de sărbătoare. Acela este locu unde Familai Regală Britanică urmează să se întâlnească pentru a lua masa tradițională de Crăciun, dar și pentru a schimba cadouri între ei.

Membrii Familiei Regale obișnuiesc să-și facă daruri caraghioase, dar care să aibă o semnificație personală. Deși Familia Regală sărbătorește primul Crăciun fără Regina Elisabeta a II-a, Regele Charles al III-lea pare pregătit să preia moștenirea mamei sale și să organizeze sărbătorile de iarnă perfecte. În această perioadă vor avea loc mai multa activități legate de sărbătorile de iarnă.

Kate Middleton este așteptată să conducă unul dintre corpurile de colindători. Regina Camilla se va implica, la rândul său, în programula tivitățilro de Crăciun pentru membrii Familiei Regale Britanice.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×