Reclamă

Castelul Windsor este pregătit pentru Crăciun. Cum arată primele imagini de la reședința regală

Castelul Windsor este pregătit pentru Crăciun. Decorațiunile au fost puse, iar reședința regală îl așteaptă pe Regele Charles și familia acestuia. Acesta va fi primul Crăciun sărbătorit în lipsa Reginei Elisabeta. Regele Charles a fost cel care s-a ocupat în totalitate de planurile pentru sărbătorile de iarnă.

Publicat: 3 decembrie 2022, 6:38

Tradiția spune că Familia Regală Britanică se întâlnește la Castelul Windsor în preajma sărbătorilor de iarnă. Reședința era una dintre preferatele Majestății Sale, dar și a soțului său Prințul Philip. Colindătorii sunt așteptați să cânte în fața bradului de Crăciun și să se bucure de această perioadă magică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Castelul Windsor este pregătit pentru Crăciun

Castelul Windsor este pregătit să-și deschidă porțile pentru a fi vizita. Mai mult, sălile care nu vor fi deschise publicului au fost și ele împodobite. Mebrii Familie Regale Britanice sunt cei care se vor bucura de decorul din aceste încăperi speciale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Conform publicației People, decorul de anul acesta ar fi fost puțin schimbat. Decorațiunile au fost alese după gusturile Regelui Charles. Invitați de pretutindeni sunt așteptați să viziteze Castelul Windsor. Bradul de anul acesta ajunge la o înălțime impresionantă de aproximativ șase metri.

Reclamă

Conform surselor internaționale bradul a fost ales de pe terenul din apropierea Castelului Windsor. Acesta va fi împodobit cu sute de globuri, ghirlande și luminițe speciale. Sursele spun că i anul acesta urmează să se împodobească doi brazi. Unul pentru familia regală, iar celălalt pentru vizitatorii curioși.

Regele Charles a făcut și câteva modificări la programul de Crăciun. Acesta și-a însușit în totalitate rolul și a vrut să aducă o schimbare în programul obișnuit.

Majestatea Sa va ține, cel mai probabil, un discurs în seara de Crăciun. Regina Elisabeta obișnuia să facă o transmisie pentru poporul său în fiecare an.

Reclamă

Cât timp va rămâne Castelul Windsor împodobit

Frumusețea Castelului Windsor va putea fi admirată și de turiștii curioși. Decorațiunile de Crăciun vor rămâne atârnate până pe data de 2 ianuarie 20223.

Publicațiile internaționale spun că vor exista trei zile speciale în luna decembrie în care se vor putea face vizite la Castel Datele de 8, 9 și 12 decembrie sunt rezervate pentru festivitățile de crăciun. În lista de activități intră și colindele ce se vor cânta în fața bradului de Crăciun.

Între timp, Palatul Holyroodhouse se pregătește și el de sărbătoare. Acela este locu unde Familai Regală Britanică urmează să se întâlnească pentru a lua masa tradițională de Crăciun, dar și pentru a schimba cadouri între ei.

Membrii Familiei Regale obișnuiesc să-și facă daruri caraghioase, dar care să aibă o semnificație personală. Deși Familia Regală sărbătorește primul Crăciun fără Regina Elisabeta a II-a, Regele Charles al III-lea pare pregătit să preia moștenirea mamei sale și să organizeze sărbătorile de iarnă perfecte. În această perioadă vor avea loc mai multa activități legate de sărbătorile de iarnă.

Kate Middleton este așteptată să conducă unul dintre corpurile de colindători. Regina Camilla se va implica, la rândul său, în programula tivitățilro de Crăciun pentru membrii Familiei Regale Britanice.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×