Reclamă

Primul Crăciun fără Regina Elisabeta a II-a. Declarații din interiorul Familiei Regale

Primul Crăciun fără Regina Elisabeta a II-a va fi unul greu, potrivit membrilor Familiei Regale. Anul acesta, Familia Regală Britanică se va reuni pentru prima dată în ultimii doi ani pentru a sărbători Crăciunul. Ultimele sărbători au fost marcate de pandemie, așa că membrii nu au putut să se întâlnească.

Publicat: 22 decembrie 2022, 8:41

Crăciunul din acest an va fi semnificativ, mai ales pentru că va fi găzduit de Regele Charles și Regina Camilla, sub noile lor titluri. În ciuda păstrării tuturor tradițiilor stabilite de ani de zile, Ajunul Crăciunului și Anul Nou vor fi diferite fără îndrăgita Regină Elisabeta.

Primul Crăciun fără Regina Elisabeta a II-a

Anul acesta, întreaga familie se va reuni la domeniul Sandringham din Norfolk. Acolo obișnuia fostul monarh să își petreacă, în mod tradițional sărbătorile de iarnă. Membrii din interiorul Casei Regale au declarat că anul acesta va fi unul greu, din cauza lipsei Reginei.

Regina Elisabeta a II-a la Castelul Windsor în anul 2021 de Crăciun
Ducii de Sussex nu vor fi prezenți la sărbătorile de la Sandringham / Getty Images

„Va fi greu, deoarece Regina Elisabeta a fost tot ceea ce Familia Regală a cunoscut, la fel ca majoritatea britanicilor”, spune un membru al personalului palatului pentru publicația People. Considerată o personalitate emblematică, Regina a marcat această Sărbătoare în toți anii de domnie. Majestatea Sa a fost extrem de fericită să împartă cele mai frumoase tradiții alături de britanici și de familie.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Prinții de Wales alături de copiii lor, la concertul de Crăciun
Familia regală a fost văzută manifestându-și afecțiunea în public la concertul de Crăciun / Profimedia Images

În cadrul acestui Crăciun, alături de Regele Charles vor fi frații monarhului. Prințesa Anne, prințul Edward, prințul Andrew și familiile lor vor participa. De asemenea, sunt așteptați și Prințul William, prințesa Kate și copiii acestora. Mai mult decât atât, Regele Charles va susține prima sa emisiune de Crăciun.

Aceasta este o tradiție de sărbători, în timpul căreia se așteaptă să aibă și un discurs despre moartea mamei sale. De asemenea, amintirea reginei Elisabeta a fost o parte importantă a celui de-al doilea concert anual de colinde de Crăciun susținut de Kate la Westminster Abbey. Eveniment care va fi televizat în Ajunul Crăciunului.

Reclamă

„Am amintiri atât de fericite de la Sandringham – era locul unde petreceam fiecare Crăciun – și acum mă întorc acolo în circumstanțe foarte diferite”, a spus Prințul Harry pentru People. Acesta se referea la întâlnirile din anii precedenți. A fost alături de bunica lui, de tatăl său, pe atunci prințul Charles, și fratele, prințul William.

Prințul Harry va lansa o carte

Membrii Familiei Regale au anunțat și că se pregătesc pentru lansarea memoriilor lui Harry. Aceasta va avea loc în luna ianurie și reprezintă detalii din viața prințului, scrie Vanity Fair. „Spare” a fost amânată de mai multe ori. Cartea nu a fost publicată la timp în semn de respect în urma decesului Reginei Elisabeta.

Personalul Casei Regale au anunțat că sunt pregătiți pentru orice reacție din partea Ducelui de Sussex. Aceștia au adăugat: „Unele dintre problemele pe care Meghan și Harry le-au ridicat sunt importante și credem că ambele părți recunosc, probabil, acest lucru”.

Cu toate acestea, cuplul de Sussex nu este așteptat să se alăture familiei din Marea Britanie pentru a sărbători Crăciunul.

Din cauza declarațiilor celor doi în cadrul documentarului „Harry & Meghan”, s-au iscat mai multe tensiuni în relația dintre Ducii de Sussex și membrii Casei Regale Britanice. Mai mult decât atât, cuplul dorește scuze din partea Familiei Regale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×