Reclamă

Primul Crăciun fără Regina Elisabeta a II-a. Declarații din interiorul Familiei Regale

Primul Crăciun fără Regina Elisabeta a II-a va fi unul greu, potrivit membrilor Familiei Regale. Anul acesta, Familia Regală Britanică se va reuni pentru prima dată în ultimii doi ani pentru a sărbători Crăciunul. Ultimele sărbători au fost marcate de pandemie, așa că membrii nu au putut să se întâlnească.

Publicat: 22 decembrie 2022, 8:41

Crăciunul din acest an va fi semnificativ, mai ales pentru că va fi găzduit de Regele Charles și Regina Camilla, sub noile lor titluri. În ciuda păstrării tuturor tradițiilor stabilite de ani de zile, Ajunul Crăciunului și Anul Nou vor fi diferite fără îndrăgita Regină Elisabeta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul Crăciun fără Regina Elisabeta a II-a

Anul acesta, întreaga familie se va reuni la domeniul Sandringham din Norfolk. Acolo obișnuia fostul monarh să își petreacă, în mod tradițional sărbătorile de iarnă. Membrii din interiorul Casei Regale au declarat că anul acesta va fi unul greu, din cauza lipsei Reginei.

Regina Elisabeta a II-a la Castelul Windsor în anul 2021 de Crăciun
Ducii de Sussex nu vor fi prezenți la sărbătorile de la Sandringham / Getty Images

„Va fi greu, deoarece Regina Elisabeta a fost tot ceea ce Familia Regală a cunoscut, la fel ca majoritatea britanicilor”, spune un membru al personalului palatului pentru publicația People. Considerată o personalitate emblematică, Regina a marcat această Sărbătoare în toți anii de domnie. Majestatea Sa a fost extrem de fericită să împartă cele mai frumoase tradiții alături de britanici și de familie.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Prinții de Wales alături de copiii lor, la concertul de Crăciun
Familia regală a fost văzută manifestându-și afecțiunea în public la concertul de Crăciun / Profimedia Images

În cadrul acestui Crăciun, alături de Regele Charles vor fi frații monarhului. Prințesa Anne, prințul Edward, prințul Andrew și familiile lor vor participa. De asemenea, sunt așteptați și Prințul William, prințesa Kate și copiii acestora. Mai mult decât atât, Regele Charles va susține prima sa emisiune de Crăciun.

Aceasta este o tradiție de sărbători, în timpul căreia se așteaptă să aibă și un discurs despre moartea mamei sale. De asemenea, amintirea reginei Elisabeta a fost o parte importantă a celui de-al doilea concert anual de colinde de Crăciun susținut de Kate la Westminster Abbey. Eveniment care va fi televizat în Ajunul Crăciunului.

Reclamă

„Am amintiri atât de fericite de la Sandringham – era locul unde petreceam fiecare Crăciun – și acum mă întorc acolo în circumstanțe foarte diferite”, a spus Prințul Harry pentru People. Acesta se referea la întâlnirile din anii precedenți. A fost alături de bunica lui, de tatăl său, pe atunci prințul Charles, și fratele, prințul William.

Prințul Harry va lansa o carte

Membrii Familiei Regale au anunțat și că se pregătesc pentru lansarea memoriilor lui Harry. Aceasta va avea loc în luna ianurie și reprezintă detalii din viața prințului, scrie Vanity Fair. „Spare” a fost amânată de mai multe ori. Cartea nu a fost publicată la timp în semn de respect în urma decesului Reginei Elisabeta.

Personalul Casei Regale au anunțat că sunt pregătiți pentru orice reacție din partea Ducelui de Sussex. Aceștia au adăugat: „Unele dintre problemele pe care Meghan și Harry le-au ridicat sunt importante și credem că ambele părți recunosc, probabil, acest lucru”.

Cu toate acestea, cuplul de Sussex nu este așteptat să se alăture familiei din Marea Britanie pentru a sărbători Crăciunul.

Din cauza declarațiilor celor doi în cadrul documentarului „Harry & Meghan”, s-au iscat mai multe tensiuni în relația dintre Ducii de Sussex și membrii Casei Regale Britanice. Mai mult decât atât, cuplul dorește scuze din partea Familiei Regale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×