Reclamă

Primul Crăciun fără Regina Elisabeta a II-a. Declarații din interiorul Familiei Regale

Primul Crăciun fără Regina Elisabeta a II-a va fi unul greu, potrivit membrilor Familiei Regale. Anul acesta, Familia Regală Britanică se va reuni pentru prima dată în ultimii doi ani pentru a sărbători Crăciunul. Ultimele sărbători au fost marcate de pandemie, așa că membrii nu au putut să se întâlnească.

Publicat: 22 decembrie 2022, 8:41 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:47

Crăciunul din acest an va fi semnificativ, mai ales pentru că va fi găzduit de Regele Charles și Regina Camilla, sub noile lor titluri. În ciuda păstrării tuturor tradițiilor stabilite de ani de zile, Ajunul Crăciunului și Anul Nou vor fi diferite fără îndrăgita Regină Elisabeta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul Crăciun fără Regina Elisabeta a II-a

Anul acesta, întreaga familie se va reuni la domeniul Sandringham din Norfolk. Acolo obișnuia fostul monarh să își petreacă, în mod tradițional sărbătorile de iarnă. Membrii din interiorul Casei Regale au declarat că anul acesta va fi unul greu, din cauza lipsei Reginei.

Regina Elisabeta a II-a la Castelul Windsor în anul 2021 de Crăciun
Ducii de Sussex nu vor fi prezenți la sărbătorile de la Sandringham / Getty Images

„Va fi greu, deoarece Regina Elisabeta a fost tot ceea ce Familia Regală a cunoscut, la fel ca majoritatea britanicilor”, spune un membru al personalului palatului pentru publicația People. Considerată o personalitate emblematică, Regina a marcat această Sărbătoare în toți anii de domnie. Majestatea Sa a fost extrem de fericită să împartă cele mai frumoase tradiții alături de britanici și de familie.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Prinții de Wales alături de copiii lor, la concertul de Crăciun
Familia regală a fost văzută manifestându-și afecțiunea în public la concertul de Crăciun / Profimedia Images

În cadrul acestui Crăciun, alături de Regele Charles vor fi frații monarhului. Prințesa Anne, prințul Edward, prințul Andrew și familiile lor vor participa. De asemenea, sunt așteptați și Prințul William, prințesa Kate și copiii acestora. Mai mult decât atât, Regele Charles va susține prima sa emisiune de Crăciun.

Aceasta este o tradiție de sărbători, în timpul căreia se așteaptă să aibă și un discurs despre moartea mamei sale. De asemenea, amintirea reginei Elisabeta a fost o parte importantă a celui de-al doilea concert anual de colinde de Crăciun susținut de Kate la Westminster Abbey. Eveniment care va fi televizat în Ajunul Crăciunului.

Reclamă

„Am amintiri atât de fericite de la Sandringham – era locul unde petreceam fiecare Crăciun – și acum mă întorc acolo în circumstanțe foarte diferite”, a spus Prințul Harry pentru People. Acesta se referea la întâlnirile din anii precedenți. A fost alături de bunica lui, de tatăl său, pe atunci prințul Charles, și fratele, prințul William.

Prințul Harry va lansa o carte

Membrii Familiei Regale au anunțat și că se pregătesc pentru lansarea memoriilor lui Harry. Aceasta va avea loc în luna ianurie și reprezintă detalii din viața prințului, scrie Vanity Fair. „Spare” a fost amânată de mai multe ori. Cartea nu a fost publicată la timp în semn de respect în urma decesului Reginei Elisabeta.

Personalul Casei Regale au anunțat că sunt pregătiți pentru orice reacție din partea Ducelui de Sussex. Aceștia au adăugat: „Unele dintre problemele pe care Meghan și Harry le-au ridicat sunt importante și credem că ambele părți recunosc, probabil, acest lucru”.

Cu toate acestea, cuplul de Sussex nu este așteptat să se alăture familiei din Marea Britanie pentru a sărbători Crăciunul.

Din cauza declarațiilor celor doi în cadrul documentarului „Harry & Meghan”, s-au iscat mai multe tensiuni în relația dintre Ducii de Sussex și membrii Casei Regale Britanice. Mai mult decât atât, cuplul dorește scuze din partea Familiei Regale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×