Reclamă

Cum s-au comportat Prințesa Charlotte și Prințul George la concertul de Crăciun. Imaginile care dovedesc că Meghan Markle vede altfel regulile de la Palat

Familia regală a fost văzută manifestându-și afecțiunea în public la concertul de Crăciun. Meghan a spus în documentatul Meghan&Harry că membrii familiei nu renunță la obiceiurile regale nici atunci când sunt în intimitate. Cu toate acestea, imaginile dovedesc cum s-au comportat Prințesa Charlotte și Prințul George la concertul de Crăciun și că soția Prințului Harry poate s-a înșelat.

Publicat: 21 decembrie 2022, 6:39

Prințesa Charlotte și Prințul George i-au dovedit mătușii lor Meghan Markle că se înșeală. Ei au făcut un gest emoționant la concertul de Crăciun al Familiei Regale care a fost transmis prin ITV.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum s-au comportat Prințesa Charlotte și Prințul George la concertul de Crăciun

Copiii au fost văzuți întâmpinându-și bunicul și bunica, Regele Charles și Regina Consoartă Camilla, cu sărutări și îmbrățișări. Acest lucru se întâmplă după ce Meghan a făcut dezvăluiri despre „formalitatea” familiei, scrie mirror.co.uk.

Editorul regal ITV, Chris Ship, a spus: „Familia regală a ales în seara asta să dea un spectacol de unitate. Câteva manifestări publice de afecțiune între tată/fiu și bunic/nepoți”. În imagini se văd chiar și acele îmbrățișări despre care Meghan a spus că britanicii le consideră confuze. Sunt sigur că totul este doar o coincidență”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Charlotte și George, îmbrăcați elegant, la concertul de Crăciun
Prințesa Charlotte și Prințul George i-au dovedit mătușii lor Meghan Markle că se înșeală / Profimedia Images
Reclamă

La începutul acestei luni, Meghan a spus despre cumnata sa, Prințesa de Wales, în timpul docuseriei sale, că a fost „surprinsă” de formalitatea din culise a membrilor familiei regale.

Ea și-a amintit de o cină cu Prințul William și Kate în primele zile ale relației ei cu Harry. Cele două cupluri locuiau la doar câteva case unul de celălalt în Palatul Kensington.

Vorbind în episodul doi din Harry & Meghan, ea a spus: „Când au venit Will și Kate și am întâlnit-o pentru prima dată, au venit la cină, îmi amintesc că eram în blugi rupți și eram desculță”.

Reclamă

„Mereu mi-au plăcut îmbrățișările. Întotdeauna am îmbrățișat, nu mi-am dat seama că asta este cu adevărat supărător pentru mulți britanici. Bănuiesc că am început să înțeleg foarte repede că formalitatea din exterior s-a materializat și în interior.”

„Există un mod de a fi orientat spre înainte, apoi închizi ușa și spui că te poți relaxa, dar acea formalitate se prelungește de ambele părți. Și asta a fost surprinzător pentru mine.”

Ce au mai spus Ducii de Sussex în documentarul lor

Este una dintr-o serie de acuzații pe care Meghan și Harry le-au făcut în documentarul lor.

Toate filmările au fost finalizate în august 2022, înainte ca Regina să moară, iar introducerea primului episod afirmă că Familia Regală a refuzat să comenteze conținutul emisiunii.

Harry și-a amintit, de asemenea, de prima întâlnire a lui Meghan cu bunica sa, descriind-o drept un „șoc pentru sistem”.

El a spus: „Bunica mea a fost primul membru senior al familiei pe care l-a întâlnit Meghan. Habar nu avea în ce constă totul, așa că a fost un pic un șoc tot sistemul pentru ea”.

Meghan a spus: „Nu a fost un moment important din marcat cu acum o să o întâlnești pe bunica mea. Nu știam că o voi întâlni până cu câteva clipe înainte.”

„Eram în mașină și mergeam la Royal Lodge pentru prânz, iar el a spus că bunica lui e acolo și că ne vom întâlni cu ea după biserică. Și îmi amintesc că eram în mașină și el mă întreba dacă știu să fac o reverență. Și am crezut că este o glumă.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×