Reclamă

Regele Charles al III-lea și Regina Camilla au început Anul Nou cu slujba de la Biserica din Sandringham

Pentru prima dată după doi ani, Familia regală s-a întors la Sandringham. Regele Charles al III-lea și Regina Camilla au început Anul Nou cu slujba de la Biserica din Sandringham, Sfânta Maria Magdalena.

Publicat: 3 ianuarie 2023, 7:00

Regele Charles al III-lea începe noul an readucând la viață o tradiție din timpul domniei mamei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles al III-lea și Regina Camilla au început Anul Nou la Sandringham

Monarhul, în vârstă de 74 de ani, și soția sa Camilla, Regina Consort, în vârstă de 75 de ani, au participat la o slujbă în dimineața de Anul Nou la Biserica Sf. Maria Magdalena din Sandringham, o tradiție anuală îndrăgită de mama sa, Regina Elisabeta a II-a.

Regele Charles al III-lea a fost fotografiat la biserică. El a purtat un costum albastru și o haină gri din tweed cu pantofi din piele maro. Regina Camilla a optat pentru o jachetă neagră, cizme negre și o pălărie gri cu pene.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Camila, elegantă, cu pălărie pe cap și flori în mînă, la biserica din Sandringham
Regele Charles al III-lea a fost fotografiat la biserică / Profimedia Images
Reclamă

În cadrul vizitei de Anul Nou, cei doi s-au întâlnit cu episcopul de Norwich, Graham Usher, și cu reverendul Canon, dr. Paul Williams, în afara bisericii. Regele Charles al III-lea a salutat, de asemenea, mulțimile care așteptau lângă biserica Sf. Maria Magdalena și a fost surprins vorbind cu un grup de admiratori în timp ce făceau fotografii.

Tradiția Familiei Regale de a participa la o slujbă de Anul Nou la Biserica Sf. Maria Magdalena din Sandringham a încetat timp de doi ani din cauza pandemiei și a stării de sănătate a Reginei Elisabeta. Regina a petrecut sărbătorile la Castelul Windsor în 2021 și 2020. Ea s-a stins din viață pe data de 8 septembrie 2022.

Pentru sezonul sărbătorilor din 2022, Familia Regală s-a întors la Sandringham. În dimineața de Crăciun, ei au mers tot la biserica de la Sf. Maria Magdalena, au salutat admiratorii după slujbă și apoi s-au întors la Sandringham House pentru un prânz tradițional cu curcan.

Reclamă

„Charles a fost întotdeauna foarte, foarte iubit de Sandringham”, a spus biograful regal Ingrid Seward. „Crăciunul în cadrul oricărei familii este întotdeauna despre tradiție. El îl va păstra totul așa cum a fost”.

Ce a spus noul suveran în mesajul de Crăciun

Primul discurs de Crăciun al Regelui Charles al III-lea în calitate de rege a adus un omagiu vorbelor pe care Regina Elisabeta le-a împărtășit adesea în discursurile ei de sărbători. El a atins necesitatea de a sta împreună de sărbători. Așa cum a făcut în mod clasic Regina Elisabeta, și-a încheiat mesajul într-o notă pozitivă.

„În timp ce Crăciunul este, desigur, o sărbătoare creștină, puterea luminii care învinge întunericul este sărbătorită peste granițele credinței”, a spus el. „Așadar, indiferent de credința pe care o ai, sau indiferent dacă nu ai, în această lumină dătătoare de viață și cu adevărata smerenie care constă în slujirea noastră față de ceilalți, cred că putem găsi speranță pentru viitor. Sărbătorește-l împreună și prețuiește-l mereu”.

Încoronarea Regelui Charles al III-lea este programată pentru data de 6 mai 2023.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de tensiuni pe plan amoros în această perioadă. Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024 vine să aducă vești pentru toate cele 12 zodii în parte. Vor avea loc transformări...
2
cartonașe cu simboluri chinezești ținute în mână de o femeie
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Un nou capitol se deschide în fața lor
Specialiștii în astrologie vin cu informații prețioase în această perioadă. Află care sunt cele 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Celelalte sunt pregătite să-și asculte propriile sentimente și să nu se îndepărteze...
3
O femeie care se uită în frigider, noaptea
Sănătate
Pași pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă. Obiceiurile pe care specialiștii le interzic
Renunță la aceste obiceiuri dacă vrei să scapi de grăsimea viscerală. Dacă reușești să o elimini poți reduce și riscul de afecțiuni cronice, cum ar fi bolile de inimă și diabetul. Ai mai jos...
4
fată frumoasă pe un lac ține o lună în mână într-un apus
Horoscop
Cum se manifestă fiecare zodie săptămâna aceasta folosind puterea Lunii. Ce arată astrele
Nu de puține ori, mișcările astrale i-au influențat pe nativi. Află cum se manifestă fiecare zodie săptămâna aceasta folosind puterea lunii. Atrag după sine noi începuturi, asta dacă există dorințe de schimbare. Optimismul și...
5
Șarlotă de căpșuni și pișcoturi pe un platou de sticlă
Rețete
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
Este sezonul căpșunilor și dorești inspirație pentru deserturi savuroase în care să le incluzi? Poți începe cu o rețetă simplă și rapidă de șarlotă de căpșuni. Este rețeta unui tort fără coacere, având ca...
PARTENERI
×