Reclamă

Jennifer Lopez a publicat fotografii de la nunta cu Ben Affleck. Imagini care nu au fost văzute până acum

Jennifer Lopez a publicat fotografii de la nunta cu Ben Affleck. E vorba de câteva imagini care nu au fost văzute până acum. Jennifer Lopez a creat o retrospectivă asupra anului trecut, care a fost atât de important pentru ea.

Publicat: 3 ianuarie 2023, 12:44

Artista a postat pe Instagram o recapitulare a anului 2022, postând perspectiva ei asupra evenimentelor importante din viața ei personală. Montajul video oferă o privire intimă asupra momentelor speciale, nemaivăzute până acum, pe care le-a împărtășit cu familia ei în anul care a trecut, precum și o privire asupra celor două nunți cu soțul ei, Ben Affleck.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a publicat fotografii de la nunta cu Ben Affleck

Clipul include mai multe momente intime între cei doi soți pe mai multe luni ale anului, inclusiv imagini din procesul de planificare a nunții lor.

Primul indiciu de pregătire a nunții a venit imediat după logodna lor din aprilie. Cântăreața a inclus în retrospectivă fotografii în care încearcă să poarte un voal și vizualizează schițele look-urilor de la nuntă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Pe măsură ce în videoclip apar imagini din vară, JLo a postat fotografii cu nunta surpriză din Las Vegas, care a avut loc în iulie.

În fotografii, mirii stau într-un Cadillac decapotabil roz în fața capelei, pozând îmbrățișați. Actrița Marry Me poartă a doua ei rochie, o ținută cu corset, din dantelă, cu mâneci lungi și o fustă coloană.

Jennifer Lopez este mereu apreciată pentru alegerile vestimentare pe care le face. Artista este recunoscută pentru stilul ei și a devenit sursă de inspirație pentru multe din întreaga lume.

Reclamă

Ori de câte ori apare în public sau postează imagini în mediul online, postările ei sunt analizate până la cel mai mic detaliu.

Ce nu s-a văzut la a doua nuntă a celor doi

În ceea ce privește cea de-a doua nuntă din Georgia a cuplului, fondatorul JLo Beauty a inclus noi fotografii de la ceremonia fastuoasă, inclusiv o fotografie superbă a uneia dintre rochiile ei de mireasă. În fotografia glam, vedeta poartă o ținută cu spatele gol, cu un decolteu adânc împodobit cu flori.

Ea a combinat rochia cu un voal scurt care îi încadra fața într-un stil care evocă Old Hollywood-ul și a purtat un clutch alb asortat.

Între timp, Ben Affleck este văzut purtând o un smocking alb și pantaloni negri. El este surprins în timp ce își privește cu dragoste mireasa, stând cu brațul înfășurat în jurul taliei ei.

JLo a mai împărtășit anterior detaliile din spatele celor două ceremonii. Informațiile au fost furnizate prin buletinul ei On The JLo, unde a descris weekendul nunții din Georgia drept „raiul”.

„Cu ani în urmă, habar n-aveam că drumul de urmat ar însemna să navigăm în atâtea labirinturi. Să păstrăm atât de multe surprize, binecuvântări și delicii”, a scris ea. „Totul a culminat în acest moment, unul dintre cele mai perfecte din viețile noastre. Nu am fi putut fi mai fericiți. Vă doresc tuturor același fel de fericire. Genul câștigat cu greu”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×