Reclamă

Mesajul de Anul Nou al Shakirei. Artista i-a susprins pe toți cu textul publicat: „Chiar dacă cineva ne-a trădat, trebuie să continuăm să avem încredere”

Mesajul de Anul Nou al Shakirei a intrat rapid sub lupa presei. Artista i-a susprins pe toți cu textul publicat. Cântăreața de origine columbiană a postat un mesaj puternic pe Instagram care pare a fi îndreptat către tot ce s-a întâmplat cu Gerard Piqué.

Publicat: 3 ianuarie 2023, 6:36

Pe rețelelor sociale, Shakira a publicat o postare în care face bilanțul a ceea ce s-a întâmplat în anul despărțirii lor și vorbește despre viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gerard Piqué i-a fost infidel artistei și a părăsit casa în care locuiau cu cei doi copii, după ce artista a aflat că acesta avea relație cu o altă femeie.

Mesajul de Anul Nou al Shakirei

„Deși rănile noastre rămân deschise în acest nou an, timpul are mâinile unui chirurg. Chiar dacă cineva ne-a trădat, trebuie să continuăm să avem încredere. În fața disprețului, să ne prețuim în continuare”, scrie în mesaj.

„Sunt mai mulți oameni buni decât indecenți. Mai mulți oameni empatici decât indolenți. Sunt mai puțini cei care pleacă și mai mulți cei care rămân lângă noi. Lacrimile noastre nu sunt o risipă, udă doliu acolo unde se va naște viitorul și ne fac mai umani pentru ca în mijlocul durerii să putem continua să iubim”, a mai adăugat ea.

De asemenea, mutarea Shakirei din Spania ar putea avea legătură cu faptul că ea este judecată pentru fraudă fiscală.

Reclamă

Autoritățile spaniole au deschis proces pentru ca procurorii să urmeze acțiuni în justiție împotriva cântăreței în vârstă de 45 de ani.

Vedeta riscă o posibilă condamnare la opt ani de închisoare. Ea va avea de achitat și o amendă mare dacă va fi găsită vinovată că nu a plătit impozite din 2012 până în 2014.

Reclamă

Ce se va întâmpla în 2023 cu Milan și Sasha

Artista ar putea trece printr-o nouă problemă legată de custodia lui Milan și Sasha. După cum s-a aflat deja, mutarea trebuie să fie cât mai repede pentru ca cei micuți să fie prezenți la deschiderea cursurilor în școlile din Statele Unite, imediat după sărbători.

„Milan și Sasha vor merge cu Shakira la Miami. Copiii vor petrece Crăciunul la Barcelona. De îndată ce va începe anul 2023, fotbalistul își va lua rămas bun. Își va asuma un sacrificiu pentru ca tinerii să nu experimenteze o separare și mai traumatizantă între părinți. Va putea traversa Oceanul Atlantic pentru a-i vedea oricând dorește. Costurile vor fi suportate de amândoi”, asta scria presa din Spania după negocierile dintre cele două vedete.

În acest context, Shakira speră ca copiii ei să fie cât mai repede în Miami. Artista încearcă să-i adapteze cât mai repede la noul lor centru de studii.

Această mutare rapidă nu a fost văzută cu ochi buni de Pique. El se aștepta să petreacă după sărbătorile de iarnă cu copiii săi la tradiționalul eveniment „Cabalgata de los Reyes Magos” din Spania.

Presa din Spania spune că acesta este din nou momentul în care avocații trebuie să-și facă apariția. Aceștia vor negocia „contra cronometru”. E nevoie să ajungă la un acord care să-i satisfacă atât pe Shakira, cât și pe Piqué.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×