Reclamă

Ben Affleck a ieșit la plimbare alături de copiii săi. Actorul a fost însoțit și de Emme, fiica lui Jennifer Lopez

Ben Affleck a ieșit la plimbare alături de copiii săi. Actorul a fost însoțit și de Emme, fiica lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a lipsit de la întâlnirea adolescenților. Affleck s-a bucurat de timpul pe care l-a putut petre alături de fiicele sale, Seraphina și Violet. Actorul de 50 de ani și-a asumat în totalitate divorțul de fosta soție și relația strânsă pe care a păstrat-o cu cei trei copii ai săi.

Publicat: 28 noiembrie 2022, 12:59 / Actualizat: 27 decembrie 2022, 16:08

Ben affleck s-a relaxat astăzi în compania copiilor. De data aceasta a fost rândul domnișoarelor să se bucure de timpul petrecut la cumpărături. Affleck nu a fost însoțit de fiul său, Samuel. De la întâlnire a lipsit și fiul lui Jennifer Lopez, Max. Cei doi adolescenți au preferat să-și petreacă timpul separat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben Affleck a ieșit la plimbare alături de copiii săi

Ben Affleck pare mai fericit ca niciodată. După ce s-a zvonit că ar exista probleme între el și Jennifer Lopez, acesta a fost păzat la cumpărăuri alături de copii. De data aceasta, actorul a părut mult mai relaxat și odihnit.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ben Affleck alături de Violet, Seraphina și Emme la cumpărături
Ben Affleck a petrecut o zi liniștită alături de fiicele sale / Profimedia Images

Pare că Affleck reușește să se pună la punct cu nua sa viață. Affleck trebuie să se împartă între fosta familie și cea pe care o are în prezent cu Jennifer Lopez. Deși nu îi este ușor, actorul spune că ar face orice pentru copiii săi. La întâlnirea pe care a avut-o cu fiicele sale, Affleck a ales o ținută casual. Seraphina și Violet au ales și ele să poarte haine casual.

Reclamă

Seraphina a optat pentru un pulover și o pereche de pantaloni largi, în timp ce sora sa a ales o rochie cu imprimeu floral. Emme, fiica lui Jennifer Lopez, a ales o ținută casual. Fiica vedetei experimentează în această perioadă cu stilul său vestimentar.

Deși mama sa este recunoscută pentru ținutele sexy pe care le poartă, Emme este adepta stilului androgin. Întreaga familie s-a relaxat la cumpărături. Jennifer Lopez nu a putut fi prezentă alături de cei dragi. Diva are un program destuld e încărcat în această perioadă.

Recent s-a vorbit despre faptul că JLo și-a șters toate pozele de pe rețelele sociale. Diva a renunțat la contul său de pe Instagram. Fanii nu au încă un răspuns clar cu privire la alegerea cântăreței. 

Reclamă

Cum arată viața de familie a lui Ben Affleck alături de Jennifer Lopez

Gurile rele au spus că Ben Affleck nu reușește să facă față vieții de familie alături de Jennifer Lopez. Au exista multe discuții privind posibile certuri dintre cei doi soți. În presă au circulat  mulțime de imagini cu cei doi, iar affleck părea de fiecare dată epuizat.

Totuși, pentru a pune capăt zvonurilor, Jennifer Lopez și Ben Affleck au postat un videoclip emoționant împreună. Cei doi au vrut să le arate fanilor cât de mult se iubesc. Jennifer a fost cea care a preluat inițiativa și se această dată.

Videoclipul a devenit viral și a strâns nenumărate aprecieri. Jennifer are un program mai aglomerat în această perioadă, dar încearcă să facă față provocărilor. Pe lângă viața sa personală, artista trebuie să se ocupe și de aspectele ce țin de viața profesională, scrie publicația Hello.

De altfel, diva a povestit recent despre o dezamăgire pe care a trăit-o pe plan personal. Se pare că aceasta a fost extrem de tristă atunci când gemenii săi i-au cerut să nu se mai afișeze în public. Emme și Max nu îi doresc să mai apară la fel de des alături de mama sa.

Aceștia își doresc o viață obișnuită, departe de lumina reflectoarelor. În ciuda faptuli că a fost profund rănită, Jennifer a acceptat cererea copiilor săi și i-a pus mai presus de orice.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×