Reclamă

Prințul Louis a purtat pantaloni scurți la slujba de Crăciun. Motivul pentru care fiul Prințesei de Wales a fost îmbrăcat subțire în anotimpul rece

Prințul Louis a atras atenția tuturor la slujba tradițională de Crăciun. Mezinul Prințului și Prințesei de Wales s-a bucurat să-și facă debutul la momentul emoționant din Familia Regală Britanică. Prințul Louis a purtat o pereche de pantaloni scurți la slujba de Crăciun, iar acum ține primele pagini din presa internațională.

Publicat: 28 decembrie 2022, 11:55

Membrii Familiei Regale Britanice au participat la slujba tradițională de Crăciun. Nu doar ținutele adulților au fost un subiect de interes pentru publicul internațional, ci și hainele pe care membrii cei mai mici ai Familiei Regale Britanice le-au purtat. Prințul Louis a fost cel care a reușit să ridice câteva semne de întrebare cu hainele sale.

Prințul Louis a purtat pantaloni scurți la slujba de Crăciun

Familia Regală Britanică a petrecut Crăciunul la Sandringham, iar  ulterior a participat la slujba tradițională de la biserica St. Mary Magdalene. Prințul George și Prințesa Charlotte au fost prezenți alături de părinții lor.

Vezi mai multe imagini cu Prințul Louis în Galeria Foto!

Prințul Louis într-o pereche de pantaloni scurți la slujba de Crăciun tradișională
Prințul Louis are deja patru ani și începe să fie mult mai atent cu privire la regulile pe care trebuie să le respecte / Profimedia Images

Aceștia au participat pentru prima dată la slujba de Crăciun în anul 2019. Anul acesta a fost rândul mezinului familie să fie introdus.

Reclamă

Micuțul Prinț Louis a fost mereu supravegheat de mama sa, dar și de bunica sa, Regina Consort Camilla. Paparazzi au surprins un moment emoționant. Regina Consort este foarte apropiată de nepotul său. Prințul Louis are deja patru ani și începe să fie mult mai atent cu privire la regulile pe care trebuie să le respecte din cadrul protocolului regal.

Admiratorii Casei Regale nu au putut să nu remarce ținuta elegantă a micuțului. Prințul Louis a purtat o pereche de pantaloni scurți la slujba de Crăciun. În anul 2018 a fost surprins în pantaloni scurți și Prințul George în perioada sezonului rece. William Hanson, expert în etichetă, a explicat care este motivul acestor alegeri vestimentare.

”Este ceva ce ține de tradiția și cultura englezilor ca băieții tineri să poarte pantaloni scurți. Pantalonii lungi sunt pentru băieții mai mari. Deși timpurile se schimbă, Familia Regală Britanică duce mai departe această regulă de etichetă.”

Reclamă

„Se consideră că băieții care poartă pantaloni lungi fac parte din clasa de mijloc. Kate Middleton nu-și dorește ca oamenii să aibă această părere despre fiul său cel mic”.

Prințul Louis a atras atenția tuturor la slujba de Crăciun

Prințul Louis a atras atenția tuturor la slujba de Crăciun. Micuțul a făcut un adevărat spectacol. Kate Middleton și Prințul William au evitat să-l ia pe Prințul Louis la evenimentele publice.

În cadrul Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta, mezinul familiei a ținut primele pagini din presa internațională.

Acesta s-a strâmbat în timpul paradei de avioane și nu a putut să stea liniștit alături de străbunica sa. Din aceste motive, Prințul William și Kate Middleton au decis că este mai bine să-l lase pe micuț acasă. Acesta nu a fost prezent nici la slujba de înmormântare a străbunicii sale.

Doar frații săi, Prințul George și Prințesa Charlotte, au participat la evenimentul solemn. De data aceasta micuțul a fost invitat la slujba tradițională de Crăciun.

Comportamentul său a fost unul exemplar, semn că Prințul Louis este mult mai atent la modul în care se poartă în public.

Fiul Prințului William a luat exemplul de la frații săi mai mari. Prințul George este atent instruit în ceea ce privește regulile de etichetă. Acesta se află în linie directă pentru succesiunea la tronul Marii Britanii. Într-o zi, Prințul George va urca pe tron în locul tatălui său, Prințul William.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×