Reclamă

Motivul pentru care Prințesa Anne a lipsit de la slujba tradițională de Crăciun. De ce nu s-a aflat alături de ceilalți membrii din Familia Regală Britanică

Apropiații Familiei Regale Britanice au dezvăluit motivul pentru care Prințesa Anne a lipsit de la slujba tradițională de Crăciun. Aceasta nu s-a putut afla alături de fratele său și restul familiei. Conform celor mai recente informații, aceasta a fost nevoită să se retragă a doua zi de crăciun din cauza unor probleme de sănătate.

Publicat: 28 decembrie 2022, 11:17

Prințesa Anne a primit recent titlul onorific de ”cea mai implicată persoană din Familia Regală Britanică”. Aceasta a reușit să ajungă la peste 214 de evenimente și activități în care a fost implicată pe parcursul anului 2022. Fiica Reginei Elisabeta a încercat să ducă mai departe munca și moștenirea lăsată de mama sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul pentru care Prințesa Anne a lipsit de la slujba tradițională de Crăciun

Prințesa Anne a lipsit de la slujba tradițională de Crăciun. Sursele apropiate ale acesteia au raportat faptul că a petrecut dimineața singură în propria casă. Aceasta s-a simțit rău din cauza unor probleme de sănătate, relatează People.

Vezi mai multe imagini cu Prințesa Anne în Galeria Foto!

Prințesa Anne în timp ce ajunge în aeroportul din New York
Fiica Reginei Elisabeta a II-a a fost întotdeauna implicată în sarcinile Familiei Regale / Profimedia Images

Prințesa în vârstă de 72 de ani a preferat să absenteze de la momentul emoționant. Apropiații susțin că problemele sale de sănătate nu ar fi foarte grave. Aceasta ar fi avut o răceală care nu i-a permis să se bucure de slujbă alături de Familia sa.

Reclamă

În timp ce Prințesa Anne a lipsit de la biserica St. Mary Magdalene, ceilalți membrii ai Familiei Regale Britanice s-au bucurat să fie prezenți la eveniment. Slujba tradițională de Crăciun obișnuia să fie unul dintre momentele preferate ale Reginei Elisabeta din perioada sărbătorilor de iarnă.

În ciuda faptului că fiica Reginei nu a ajuns, copiii Prințesei Anne au fost surprinși alături de ceilalți membri. Zara Tindall și Peter Philips s-au bucurat alături de familia lor.

Zara a fost acompaniată de soțul său, Mike Tindall. Alături de ei au fost și doi dintre copii lor, Mia și Lena. Fiul lor de doar un an, Lucas, a rămas acasă alături de bona acestuia. Peter, fiul Prințesei Anne, a venit însoțit de fiicele sale Savannah și Isla, pe care le are alături de fosta soție Autumn Kelly. 

Reclamă

Ce declarații a făcut Regele Charles după slujba tradițională de Crăciun

Regina Elisabeta a II-a obișnuia să transmită live un mesaj de Crăciun pentru poporul său. Anul acesta a sosit rândul Regelui Charles să se adreseze britanicilor din întreaga lume. Monahul i-a adus un tribut mamei sale în prima sa transmisiune live de Crăciun.

Mesajul a fost înregistrat în capela St. George de la Castelul Windsor. Acolo unde trupul mamei sale se odihnește alături de cel al tatălui său, Prințul Philip. Mesajul Regelui Charles al III-lea a ajuns la oamenii din întreaga lume.

”Sunt complet înduioșat de mesajele și scrisorile pe care le-am primit din partea voastră. Nu pot să vă mulțumesc suficient pentru dragostea și simpatia pe care o arătați față de familia noastră. Crăciunul este un moment important pentru noi toți.”

”Este perioada în care ne bucurăm mai mult ca niciodată de cei dragi nouă. Simțim absența celor dragi, care au plecat dintre noi. Mama mea a avut o dragoste aparte pentru această perioadă a sărbătorilor de iarnă, iar noi o ducem mai departe.”

Kate Middleton a postat și ea un videoclip emoționant în care a povestit care a fost motivul pentru care Regina Elisabeta a iubit atât de mult Crăciunul. Admiratorii familie Regale Britanice și-au arătat simpatia față de întreaga familie pe tot parcursul acestei perioade delicate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×