Reclamă

Motivul pentru care Prințesa Anne a lipsit de la slujba tradițională de Crăciun. De ce nu s-a aflat alături de ceilalți membrii din Familia Regală Britanică

Apropiații Familiei Regale Britanice au dezvăluit motivul pentru care Prințesa Anne a lipsit de la slujba tradițională de Crăciun. Aceasta nu s-a putut afla alături de fratele său și restul familiei. Conform celor mai recente informații, aceasta a fost nevoită să se retragă a doua zi de crăciun din cauza unor probleme de sănătate.

Publicat: 28 decembrie 2022, 11:17

Prințesa Anne a primit recent titlul onorific de ”cea mai implicată persoană din Familia Regală Britanică”. Aceasta a reușit să ajungă la peste 214 de evenimente și activități în care a fost implicată pe parcursul anului 2022. Fiica Reginei Elisabeta a încercat să ducă mai departe munca și moștenirea lăsată de mama sa.

Motivul pentru care Prințesa Anne a lipsit de la slujba tradițională de Crăciun

Prințesa Anne a lipsit de la slujba tradițională de Crăciun. Sursele apropiate ale acesteia au raportat faptul că a petrecut dimineața singură în propria casă. Aceasta s-a simțit rău din cauza unor probleme de sănătate, relatează People.

Vezi mai multe imagini cu Prințesa Anne în Galeria Foto!

Prințesa Anne în timp ce ajunge în aeroportul din New York
Fiica Reginei Elisabeta a II-a a fost întotdeauna implicată în sarcinile Familiei Regale / Profimedia Images

Prințesa în vârstă de 72 de ani a preferat să absenteze de la momentul emoționant. Apropiații susțin că problemele sale de sănătate nu ar fi foarte grave. Aceasta ar fi avut o răceală care nu i-a permis să se bucure de slujbă alături de Familia sa.

Reclamă

În timp ce Prințesa Anne a lipsit de la biserica St. Mary Magdalene, ceilalți membrii ai Familiei Regale Britanice s-au bucurat să fie prezenți la eveniment. Slujba tradițională de Crăciun obișnuia să fie unul dintre momentele preferate ale Reginei Elisabeta din perioada sărbătorilor de iarnă.

În ciuda faptului că fiica Reginei nu a ajuns, copiii Prințesei Anne au fost surprinși alături de ceilalți membri. Zara Tindall și Peter Philips s-au bucurat alături de familia lor.

Zara a fost acompaniată de soțul său, Mike Tindall. Alături de ei au fost și doi dintre copii lor, Mia și Lena. Fiul lor de doar un an, Lucas, a rămas acasă alături de bona acestuia. Peter, fiul Prințesei Anne, a venit însoțit de fiicele sale Savannah și Isla, pe care le are alături de fosta soție Autumn Kelly. 

Reclamă

Ce declarații a făcut Regele Charles după slujba tradițională de Crăciun

Regina Elisabeta a II-a obișnuia să transmită live un mesaj de Crăciun pentru poporul său. Anul acesta a sosit rândul Regelui Charles să se adreseze britanicilor din întreaga lume. Monahul i-a adus un tribut mamei sale în prima sa transmisiune live de Crăciun.

Mesajul a fost înregistrat în capela St. George de la Castelul Windsor. Acolo unde trupul mamei sale se odihnește alături de cel al tatălui său, Prințul Philip. Mesajul Regelui Charles al III-lea a ajuns la oamenii din întreaga lume.

”Sunt complet înduioșat de mesajele și scrisorile pe care le-am primit din partea voastră. Nu pot să vă mulțumesc suficient pentru dragostea și simpatia pe care o arătați față de familia noastră. Crăciunul este un moment important pentru noi toți.”

”Este perioada în care ne bucurăm mai mult ca niciodată de cei dragi nouă. Simțim absența celor dragi, care au plecat dintre noi. Mama mea a avut o dragoste aparte pentru această perioadă a sărbătorilor de iarnă, iar noi o ducem mai departe.”

Kate Middleton a postat și ea un videoclip emoționant în care a povestit care a fost motivul pentru care Regina Elisabeta a iubit atât de mult Crăciunul. Admiratorii familie Regale Britanice și-au arătat simpatia față de întreaga familie pe tot parcursul acestei perioade delicate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×