Reclamă

Cele mai frumoase rochii purtate de Kate Middleton în anul 2022. Cum a fost surprinsă Prințesa de Wales la evenimentele publice

Kate Middleton este una dintre cele mai elegante femei din Familia Regală Britanică. De-a lungul timpului s-a făcut remarcată datorită ținutelor sale impresionante. În anul 2022, Prințesa de Wales a avut mai multe apariții strălucitoare. Descoperă care sunt cele mai frumoase rochii purtate de Kate Middleton în anul 2022.

Publicat: 24 decembrie 2022, 6:00

Soția Prințului William este o femeie urmărită de milioane de doamne și domnișoare din întreaga lume. Viața sa se află mereu sub lupa presei, iar aparițiile sale sunt întotdeauna fără cusur. Kate este foarte atentă la hainele pe care le alege, iar de cele mai multe ori acestea au o însemnătate aparte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai frumoase rochii purtate de Kate Middleton în anul 2022

Cele mai frumoase rochii purtate de Kate Middleton în anul 2022 au fost alese cu mare grijă. Prințesa de Wales a fost mereu atentă cu privire la accesoriile și ținutele pe care le alege.

Mai mult, aceasta a încercat de fiecare dată să-și asorteze ținutele în funcție de evenimentul la care a luat parte. Kate s-a făcut remarcată tocmai datorită stilului său elegant. La fel ca Prințesa Diana, Prințesa de Wales încearcă să fie un model pentru femeie din întreaga lume.

Turneul Regal din Jamaica

Kate Middleton a impresionant în cadrul turneului regal din Jamaica. Aceasta a ales să poarte o rochie cu umerii goi. Culoarea nu a fost aleasă la întâmplare.

Reclamă

Vezi mai multe imagini cu Kate Middleton în Galeria Foto!

Kate Middleton într-o rochie verde la dineul din Jamaica
Kate a reușit să atragă toate privirile asupra sa / Profimedia Images

Kate a vrut să aducă un omagiu țării care a primit-o în vizită și a ales o nuanță care să se asorteze cu steagul țării în care se afla. Ținuta elegantă a fost asortată cu ajutorul unui set de bijuterii. De pe degetul Prințesei nu a lipsit inelul său de logodnă cu safir.

Reclamă

Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta

Anul acesta admiratorii Casei Regale au celebrat Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta. Majestatea Sa a fost cel mai longeviv monarh al Marii Britanii. Membrii Familiei Regale nu au putut să lipsească de la un eveniment atât de important.

Kate Middleton într-un costum elegant la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a
Kate Middleton a avut o apariție elegantă la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a / Profimedia Images

În a doua zi de celebrare a Jubileului, Kate și-a făcut apariția într-o rochie superbă. Croiala simplă, dar elegantă, i-a pus în valoare silueta suplă. Soția Prințului William a asortat, de asemenea, o pălărie cu flori și o pereche de mănuși albe.

Turneul de tenis Wimbledon

Turneul de tenis Wimbledon a surprins-o pe Kate într-o lumină nouă. Printre cele mai frumoase ținute purtate de Kate Middleton în 2022 se află și aceasta. Rochie galbenă a fost o pată de culoare la evenimentul mult așteptat de iubitorii de tenis.

Elena Rybakina în timp ce acceptă trofeul de la Wimbledon de la Kate Middleton
Jucătoarea de tenis în vârstă de doar 23 de ani a reușit să aducă acasă un nou trofeu / Profimedia Images

Kate a fost invitată să ofere trofeul câștigătoarei la femei. Prințesa de Wales a fost tot timpul zâmbitoare și implicată. Se cunoaște faptul că aceasta este o mare pasionată a sporturilor în aer liber, precum tenisul.

Gala Earthshot Prize Awards

Kate Middleton și Prințul William au avut o apariție elegantă la Earthshot Prize Awards. Anul acesta evenimentul s-a ținut în Boston. Kate a ales să poarte o rochie verde.

Kate Middleton și Prințul William, eleganți, în verde și albastru, la Premiile Earthshot din Boston
Kate Middleton a purtat o rochie închiriată, de designer, la Premiile Earthshot Prize din Boston / Profimedia Images

Conform publicațiilor externe, rochia Prințesei de Wales a fost închiriată. Acesta și-a dorit să tragă un semnal de alarmă cu privire la industria de fashion și a consumerismului.

Premiile de la Design Museum din Londra

Prințesa de Wales a fost invitată inclusiv la Premiile de la Design Museum din Londra. Kate Middleton și-a făcut apariția într-o rochie verde smarald cu mâneci.

Kate Middleton, într-o rochie verde smarald, cu o curea în talie și pantofi cu toc
Când a sosit la Muzeul de Design din Londra pentru ceremonie, ea a purtat o rochie fluidă verde-smarald / Profimedia Images

Aceasta a asortat și o pereche de cercei eleganți. Kate a fost foarte atentă ți a încercat să aleagă o ținută care să se potrivească evenimentului la care urma să participe. Rochia Prințesei de Wales a atras atenția tuturor.

Premiera filmului Top Gun

Familia Regală Britanică nu a lipsit nici de la premiera filmului Top Gun. Kate Middleton a fost surprinsă pe covorul roșu într-o rochie alb-negru.

Ducii de Cambridge, pe covorul roșu de la Top Gun: Maverick
Middleton, în vârstă de 40 de ani, si-a accesorizat ținuta cu un clutch Alexander McQueen și cercei cu diamante / Profimedia Images

Alături de ea s-a aflat și soțul său, Prințul William. Rochia mulată aleasă de Kate i-a scos în evidență formele de invidiat. Ținuta sa a fost accesorizată cu un clutch semnat de designerul său preferat, Alexander McQueen.

Vizita Președintelui din Africa de Sud

Vizita Președintelui din Africa de Sud a surprins-o pe Kate Middleton într-o rochie elegantă. Prințesa de Wales a optat pentru o nuanță de violet. La ținută a ales să poarte și o pălărie discretă.

Kate Middleton a ales să poarte un palton violet
Prințesa de Wales a avut o apariție elegantă / Profimedia Images

Nu au lipsit nici accesoriile. Kate a optat pentru cerceii cu perle ai Reginei Elisabeta a II-a. Aceștia au o poveste aparte și fac parte din colecția de bijuterii a Familiei Regale Britanice.

Concertul de Crăciun de la Westminster Abbey

Cea mai recentă apariție a Prințesei de Wales a fost la Concertul de Crăciun de la Westminster Abbey. Soția Prințului William a ales să poarte un palton elegant, care i-a pus în evidență silueta suplă. Concertul de colinde a fost găzduit și anul acesta de către Kate.

Prințul William, Prințesa Charlotte, Prințul George și Kate Middleton la Westminster Abbey la concertul de Crăciun
Kate Middleton a găzduit al doilea concert anual de Crăciun. Prințesa de Wales a onorat-o pe Regina Elisabeta în timpul evenimentului emoționant / Profimedia Images

De la eveniment nu au lipsit Prințul William și doi dintre copiii cuplului regal. Prințul George și Prințesa Charlotte au fost invitați la eveniment. Prințul Louis a fost lăsat acasă cu bona sa, de această dată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×