Reclamă

Kate Middleton a primit un nou titlu onorific de la Regele Charles. Acesta i-a aparținut anterior Prințului William

Kate Middleton a primit un nou titlu onorific de la Regele Charles. Acesta i-a aparținut anterior Prințului William. Și Prințul de Wales și Regina Camilla au fost decorați de noul suveran al Marii Britanii.

Publicat: 22 decembrie 2022, 11:07

Regele Charles al III-lea și-a numit nora în grad de colonel onorific al Gărzilor Irlandeze. Noul rol regal este unul potrivit pentru Prinții de Wales. Ei au fost alături de acel regiment de gardă în majoritatea sărbătorilor de Sf. Patrick de când s-au căsătorit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a primit un nou titlu onorific

La paradă, Kate poartă de obicei un costum de culoare verde pentru a-i saluta pe gardienii irlandezi. Există și alte câteva elemente de bază distractive, cum ar fi o apariție a mascotei regimentului, câinele lup irlandez Turlough Mor, cunoscut și sub numele de Seamus, și un toast cu bere, scrie People.

Prințesa Kate, în vârstă de 40 de ani, preia de fapt rolul de la cineva destul de apropiat: soțul ei, Prințul William. Regina Elisabeta și-a numit nepotul colonel de onoare al Gărzilor Irlandeze în 2011. Schimbarea titlului a avut loc cu doar două luni înainte de nunta regală cu Kate. Atunci, mirele a îmbrăcat uniforma roșie de ofițer al Gardienilor Irlandezi pentru ceremonia de la Westminster Abbey.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ducii de Cambridge, la parada de Sfântul Patrick, îmbrăcați elegant
Ducii de Cambridge au participat la parada de Sfântul Patrick / Profimedia Images
Reclamă

Prințul William are acum un nou rol regal. Regele Charles și-a decorat fiul drept colonel al Gărzilor Galilor, potrivit cu noul său titlu de Prinț de Wales. Într-un discurs susținut la doar o zi după moartea Reginei Elisabeta, pe 8 septembrie, Regele Charles a anunțat titlul regal.

Regina Camilla are și ea un nou titlu regal. A fost confirmată de soțul ei drept Colonel al Gărzii Grenadier. E un titlu care i-a fost înlăturat Prințului Andrew de către mama sa.

Numirea noilor colonei clarifică unele dintre întrebările care au apărut de când Prințul Andrew a fost deposedat de titlu în urma scandalului din jurul relației sale de prietenie cu Jeffrey Epstein.

Reclamă

Ce a anunțat Palatul Buckingham despre Tropping the Colour 2023

Palatul a anunțat, de asemenea, că prima sărbătoare publică a zilei de naștere a Regelui Charles, cunoscută sub numele de Trooping the Colour, va avea loc pe 17 iunie 2023. Evenimentul e organizat la doar șase săptămâni după ce va avea loc încoronarea sa, pe 6 mai.

Ziua de naștere a Regelui Charles este în noiembrie. Cu toate acestea, la fel ca Regina Elisabeta, el va sărbători în iunie. Motivul e unul destul de practic: vremea mai bună.

Se crede că tradiția a început în timpul domniei Regelui George al II-lea în 1748. George al II-lea s-a născut în octombrie, dar anual Trooping of the Color a devenit o sărbătoare a monarhului, precum și a forțelor armate. Trooping the Color a devenit o dată remarcabilă în calendarul regal în timpul domniei Reginei Elisabeta. De-a lungul acelor 70 de ani de domnie, televiziunea și mai târziu, fotografiile color, au adus spectacolul în fața milioanelor de oameni din întreaga lume și au prezentat Familia regală în cadrul acestui eveniment.

Parada va include și anul viitor peste 1.400 de soldați, 200 de cai și 400 de muzicieni. În timp ce unii membri ai Familiei Regale vor participa călare, alții vor face plimbare cu trăsura de la Palatul Buckingham la Horse Guards. Apoi, Regele Charles va primi salutul la paradă.

Membrii Familiei Regale se vor aduna ulterior pe balconul Palatului Buckingham pentru a urmări un spectacol cu avioanele Royal Air Force și săgețile roșii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×