Reclamă

Marc Anthony s-a căsătorit cu Nadia Ferreira, în vârstă de 23 de ani, la Miami. Este a patra soție pentru marele artist

Marc Anthony s-a căsătorit cu Nadia Ferreira, în vârstă de 23 de ani, la Miami. Cei doi au avut o logodnă de doar opt luni. Se pare că după un timp atât de scurt au decis să-și ducă relația la un alt nivel.

Publicat: 30 ianuarie 2023, 12:52

Muzicianul în vârstă de 54 de ani și fosta concurentă la Miss Univers în vârstă de 23 de ani au găzduit o ceremonie elegantă, plină de vedete, la Muzeul de Artă Perez din Miami.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marc Anthony s-a căsătorit cu Nadia Ferreira

La nuntă nu au participat fosta lui soție Jennifer Lopez, noul ei soț Ben Affleck și nici gemenii de 14 ani ai fostului cuplu, Emme și Max. Nunta a avut loc sâmbătă la ora 19:30, potrivit informațiilor publicate de Hola.

Publicația a menționat, de asemenea, că primarul din Miami, Francis X. Suarez, a fost cel care a oficiat ceremonia. La eveniment au participat celebrități precum Maluma, David Beckham și Romeo Santos.

În plus, alți invitați de renume au fost Salma Hayek, Lin Manuel Miranda și Luis Fonsi. Căsătoria religioasă a fost binecuvântată de un preot înainte ca cei doi să încheie schimbul de jurăminte cu un sărut.

Mireasa a purtat o rochie de Galia Lahav, iar mirele a fost îmbrăcat de la celebrul brand Christian Dior.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Nadia Ferreira, zâmbitoare, în ziua nunții cu Marc Anthony
Muzicianul în vârstă de 54 de ani și fosta concurentă la Miss Univers în vârstă de 23 de ani au găzduit o ceremonie elegantă / Profimedia Images

Cei doi fii ai lui Marc, Cristian, în vârstă de 21 de ani, și Ryan, de 19 ani, pe care îi are cu fosta soție Dayanara Torres, au fost prezenți în ziua specială a tatălui lor. În luna mai a anului 2022, cei doi actuali soți și-au sărbătorit logodna cu o petrecere la Sexy Fish Miami.

Reclamă

Nadia a anunțat vestea logodnei pe Instagram. Ea a dezvăluit acolo și un inel cu diamante. Bijuteria avea o piatră mare în formă de smarald în mijloc, cu două pietre mai mici în lateral.

Ce se știe despre noua soție a lui Marc Anthony

Ferreira a fost încoronată Miss Paraguay în 2021. A terminat pe primul loc la concursul Miss Univers, trecând în urma Indiei, reprezentată de Harnaaz Sandhu.

Între timp, fosta soție a lui Marc, Jennifer, cu care a fost căsătorit din 2004 până în 2011, a fost văzută sâmbătă cu familia ei și a lui Ben.

Serafina Affleck, în vârstă de 14 ani, și Samuel Affleck, în vârstă de zece ani, s-au alăturat tatălui lor, în vârstă de 50 de ani, artistei în vârstă de 53 de ani, și lui Emme Muñiz, de 14 ani.

Ben și Jennifer și-au reaprins dragostea în 2021, după 17 ani în care au stat separați. Perechea a fost unul dintre cele mai tari cupluri de la Hollywood, dar și-au anulat logodna în 2004.
Ben a stat în genunchi în fața iubitei sale pentru a doua oară la începutul lui 2022. Cei doi s-au căsătorit în luna iulie a anului 2022.

O nuntă fastuoasă a avut loc în cele din urmă la moșia lui Ben, în Georgia. Cât despre Marc, Jennifer și artistul nu numai că au o relație amiabilă de co-parenting, dar îi leagă și o prietenie strânsă.

Într-un interviu din 2017, ea s-a referit la Marc drept „cel mai bun prieten al ei”. JLo a adăugat că ea și Marc erau „într-un loc cu adevărat grozav”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×