Reclamă

Coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Care este principala alegere a stiliștilor în 2023

Stiliștii au dezvăluit care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Aceasta este principala alegere a specialiștilor în frumusețe în anul 2023 pentru clientele lor. Coafura ideală poate face o schimbare notabilă în imaginea ta.

Publicat: 29 ianuarie 2023, 6:00
O femeie frumoasă care paortă ochelari și zâmbește pentru a ilustra care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani
Stiliștii au dezvăluit care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Aceasta este principala alegere a specialiștilor în frumusețe în anul 2023 / Shutterstock

Coafura pe care o alegi spune multe despre tine și personalitatea ta. Totodată, aceasta poate să-ți adauge ani în plus sau să te întinerească. Este important să alegi o coafură care să fie potrivită cu fizionomia chipului tău.

Coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, corpul nostru se schimbă. Acesta este și cazul chipului care își schimbă treptat forma.Trecerea timpului este inevitabilă, însă există trucuri prin care poți să maschezi acest lucru. Inanch, specialist și hairstylist recunoscut din Londra a dezvăluit care este coafura ideală pentru femeile care au peste 40 de ani.

Potrivit Express.co.uk, femeile care au trecut de vârsta mijlocie pot să-și întinerească chipul cu ajutorul acestui look simplu. Experții spun că shaggy long bob este coafura ideală pentru femeile care au în jur de 40 de ani sau chiar mai mult.

Aceasta pune mai mult accent pe trăsăturile naturale. Totodată scoate clavicula în evidență. Această coafură este măgulitoare pentru toate femeile, indiferent de forma feței. În plus aceasta poate fi stilizată cu ajutorul buclelor.

Stilul shaggy este mult mai tineresc și conferă textură firului de păr. Inach este de părere că această coafură este modernă și potrivită indiferent de textura părului și de culoarea acestuia. Este o coafură sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani.

Reclamă

Ideal este să te sfătuiești cu stilistul tău înainte de a alege ce coafură urmează să-ți faci. Află mai multe și despre coafurile potrivite pentru femeile care au peste 50 de ani.

Ce coafură nu se recomandă pentru femeile care au peste 40 de ani

Specialiștii recomandă tunsorile îndrăznețe, care să confere volum părului. Pentru femeile care au peste 40 de ani, aceștia nu recomandă tunsori cu breton. Acestea atrag mult prea mult atenția în zona ochilor. În locul unei coafuri cu breton, specialiștii le îndrumă pe femei să aleagă o tunsoare pixie.

Reclamă

Mai mult, aceștia sunt de părere că părul scurt conferă un aspect tineresc chipului. Astfel, ei nu recomandă un păr foarte lung femeilor care au peste 40 de ani.

Pe măsură ce înaintăm în vârstă acesta are nevoie de și mai multă atenție. Tunsorile cu părul lung nu ascund semnele îmbătrânirii, ci le evidențiază, dezvăluie Ianach pentru publicațiile internaționale. Cel mai bine este să te sfătuiești cu specialistul tău atunci când vrei să faci o schimbare radicală de look.

Încearcă să optezi pentru culori cât mai naturale și pentru coafuri care să-ți evidențieze frumos trăsăturile. Anumite tunsori pot să-ți asprească trăsăturile.

Acesta este motivul pentru care se recomandă evitarea coafurilor cu părul foarte lung. La final important este ca tu să fii fericită și mulțumită cu alegerea pe care ai făcut-o. Asumarea este un accesoriu extrem de sexy pentru orice femei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×