Reclamă

Coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Care este principala alegere a stiliștilor în 2023

Stiliștii au dezvăluit care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Aceasta este principala alegere a specialiștilor în frumusețe în anul 2023 pentru clientele lor. Coafura ideală poate face o schimbare notabilă în imaginea ta.

Publicat: 29 ianuarie 2023, 6:00
O femeie frumoasă care paortă ochelari și zâmbește pentru a ilustra care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani
Stiliștii au dezvăluit care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Aceasta este principala alegere a specialiștilor în frumusețe în anul 2023 / Shutterstock

Coafura pe care o alegi spune multe despre tine și personalitatea ta. Totodată, aceasta poate să-ți adauge ani în plus sau să te întinerească. Este important să alegi o coafură care să fie potrivită cu fizionomia chipului tău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, corpul nostru se schimbă. Acesta este și cazul chipului care își schimbă treptat forma.Trecerea timpului este inevitabilă, însă există trucuri prin care poți să maschezi acest lucru. Inanch, specialist și hairstylist recunoscut din Londra a dezvăluit care este coafura ideală pentru femeile care au peste 40 de ani.

Potrivit Express.co.uk, femeile care au trecut de vârsta mijlocie pot să-și întinerească chipul cu ajutorul acestui look simplu. Experții spun că shaggy long bob este coafura ideală pentru femeile care au în jur de 40 de ani sau chiar mai mult.

Aceasta pune mai mult accent pe trăsăturile naturale. Totodată scoate clavicula în evidență. Această coafură este măgulitoare pentru toate femeile, indiferent de forma feței. În plus aceasta poate fi stilizată cu ajutorul buclelor.

Stilul shaggy este mult mai tineresc și conferă textură firului de păr. Inach este de părere că această coafură este modernă și potrivită indiferent de textura părului și de culoarea acestuia. Este o coafură sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani.

Reclamă

Ideal este să te sfătuiești cu stilistul tău înainte de a alege ce coafură urmează să-ți faci. Află mai multe și despre coafurile potrivite pentru femeile care au peste 50 de ani.

Ce coafură nu se recomandă pentru femeile care au peste 40 de ani

Specialiștii recomandă tunsorile îndrăznețe, care să confere volum părului. Pentru femeile care au peste 40 de ani, aceștia nu recomandă tunsori cu breton. Acestea atrag mult prea mult atenția în zona ochilor. În locul unei coafuri cu breton, specialiștii le îndrumă pe femei să aleagă o tunsoare pixie.

Reclamă

Mai mult, aceștia sunt de părere că părul scurt conferă un aspect tineresc chipului. Astfel, ei nu recomandă un păr foarte lung femeilor care au peste 40 de ani.

Pe măsură ce înaintăm în vârstă acesta are nevoie de și mai multă atenție. Tunsorile cu părul lung nu ascund semnele îmbătrânirii, ci le evidențiază, dezvăluie Ianach pentru publicațiile internaționale. Cel mai bine este să te sfătuiești cu specialistul tău atunci când vrei să faci o schimbare radicală de look.

Încearcă să optezi pentru culori cât mai naturale și pentru coafuri care să-ți evidențieze frumos trăsăturile. Anumite tunsori pot să-ți asprească trăsăturile.

Acesta este motivul pentru care se recomandă evitarea coafurilor cu părul foarte lung. La final important este ca tu să fii fericită și mulțumită cu alegerea pe care ai făcut-o. Asumarea este un accesoriu extrem de sexy pentru orice femei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×