Reclamă

Tunsori la modă în 2023: recomandări pentru păr scurt

Lista cu idei de tunsori la modă în 2023 pentru părul scurt a fost anunțată de experții din domeniu. Dacă simți nevoia să-ți schimbi stilul, este momentul potrivit pentru a consulta noile trenduri în materie de păr scurt.

Maria Nica-Dantes
Maria Nica-Dantes
Publicat: 7 ianuarie 2023, 7:15

Anul acesta se va pune mai mult accent pe nostalgie. Anii ’90 revin în forță și urcă în topul trendurilor pentru părul scurt. Dacă simți nevoia să-ți tai părul, un look nou, fresh și pe gustul tău te va ajuta să intri în 2023 cu mai multă încredere în tine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tunsori la modă în 2023

Trendurile pentru tunsori la modă în 2023 sunt simple, cu un impact puternic. Se axează cel mai mult pe ideea de nostalgie, perioadă de glorie a celor mai reușite idei pentru păr scurt. O asemenea tunsoare îți va pune în evidență, cu siguranță, trasăturile feței și îți vor oferi un aer nou, perfect pentru un început de an. Pe lângă rezoluțiile pentru 2023, consultă un specialist care să aibă grijă de părul tău.

Unul dintre cele mai de impact tunsori ale anului acesta vor fi cele în stilul „effortless”. Un look realizat fără efort, rapid și ușor de întreținut sunt cuvintele cheie pe care se bazează noile trenduri, scrie Allure.

Short Wolf Cut

Prima sugestie din lista cu tunsori la modă în 2023 este un short wolf cut. Mai precis, această tunsoare este în stilul rock-n-roll shaggy. Lungimea scurtă îi oferă părului un aspect proaspăt și de actualitate. De asemenea, este o variantă extrem de versatilă. Această propunere pune în valoare textura naturală a părului tău și poate fi aranjată rapid, în diferite stiluri. De asemenea, specialiștii recomandă, pentru această tunsoare, inclusiv un breton.

Reclamă

The Bixie

Bixie este o combinație între pixie și bob, perfectă pentru tine, dacă dorești o atitudine punk. Tunsoarea este un fel de mullet, dar mai șic. Potrivit specialiștilor, această tunsoare este scurtă în partea de sus a capului și puțin mai lungă în partea de jos. O astfel de tunsoare se poate menține cu vizite la salon la fiecare 6-8 săptămâni, scrie Glamour.

Reclamă

Bob franțuzesc

Un bob este o tunsoare specifică pentru părul scurt și se termină, în mod normal, undeva în jurul bărbiei. O tunsoare franțuzeacă iese mai mult în evidență decât un bob obișnuit datorită lungimii sale, în zona maxilarului sau lobului urechii. Poate fi purtat și coafat în diferite moduri, astfel încât să îți definească stilul. În plus, poți adăuga, cu încredere și un breton.

Bedhead

De asemenea, de pe lista cu tunsori la modă în 2023 nu lipsește bedhead. Este un stil specific anilor ’90 și va fi la modă pentru anul acesta. Stilurile mai dezordonate vor câștiga mult teren în materie de păr scurt pentru anul 2023. Esențial este ca, la final, să capeți un look dezordonat și ciufulit al tunsorii.

Blunt Bangs

Tunsoarea care ani de zile a fost considerată cel mai mare eșec, din motive pur subiective, este acum un trend. Chiar dacă înainte un blunt bang însemna disperarea pentru o schimbare, pentru anul 2023 va fi potrivit pentru tine dacă ai o față osoasă. De asemenea, este recomandat pentru persoanele cu fruntea mai lată. Află ce alte variante de tunsori poți aborda dacă ai fața lungă și nasul mare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×