Reclamă

Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe

Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de îngrijire, specialiștii recomandă tunderea vârfurilor ori de câte ori este nevoie. Sfârșitul de an ar putea aduce pentru tine și câteva schimbări la nivel stilistic. Iată câteva idei de coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani.

Publicat: 28 noiembrie 2022, 6:00

Coafura unei femei trebuie aleasă în funcție de mai multe criterii. În primul rând, femeile trebuie să țină cont de forma feței pe care o au, dar și de textura părului. Mai mult, există câteva coafuri standard care îți pot pune mult mai frumos în evidență trăsăturile naturale, mai ales dacă sunt alese cu atenție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani

Îngrijirea părului necesită multă atenție. O coafură pusă la punct te poate face să te simți mult mai împlinită și fericită. Acest boost de încredere te va ajuta să radiezi pe tot parcursul zilei. Acesta este și motivul pentru care trebuie să alegi cu mare atenție viitoarea ta imagine.

Dacă vrei o transformare de look, noi îți venim în ajutor cu câteva propuneri. Iată câteva idei de tunsori pentru femeile care au păr fin. Nu în ultimul rând, specialiști vin și ei cu idei perfecte pentru doamnele care au trecut de vârsta de 50 de ani.

Păr tuns în scări

Coafura unei femei poate să-i adauge acesteia ani în plus, mai ales dacă nu este aleasă în mod corect. Specialiștii spun că după vârsta de 50 de ani este mult mai ușor să faci o alegere greșită în ceea ce privește coafura pe care o alegi.

Reclamă

Prima tunsoare pe care aceștia o recomandă este reprezentată de cea în scări. Aceasta te va ajuta să evidențiezi zona ochilor și a pomeților. Încadrează foarte frumos fața și te poate ajuta să ai o imagine mult mai luminoasă și mai veselă.

Este o coafură care nu necesită foarte multă atenție. Părul se aranjează foarte ușor când este tuns așa, mai ales dacă te numeri printre femeile cu păr aspru. Dacă simți că aceasta este coafura ideală pentru tine, atunci nu trebuie să mai stai mult pe gânduri.

Reclamă

Bob asimetric

Tunsoarea bob este atemporală. Este o coafură la modă care avantajează orice tip de formă a feței. În plus aceasta întinerește semnificativ. Specialiștii în frumusețe spun că tunsoarea bob asimetric arată foarte bine în special pe femeile care au părul asupr.

Totuși, este un tip de coafură ce poate fi stilizată pe orice tip de păr. Cu puțină răbdare, aceasta cafură poate fi potrivită pentru tine. Tunsoarea bob asimetric. Dacă te gândești la o schimbare majoră, poate că aceasta este alegerea de care ai nevoie, spune express.co.uk.

Părul lung cu breton asimetric

Nu toate femeile sunt dispuse să renunțe la lungimea părului lor. Dacă ai un păr lung și bogat și nu vrei o transformare dramatic, află că poți oricând să-ți păstrezi lungimea părului, dar să-i adaugi o tușă chic. Părul lung cu breton asimetric este ideal pentru femeile care vor o schimbare sesizabilă, dar nu foarte dramatică.

Acesta îți va scoate în evidență zona ochilor și îți va încadra chipul într-un mod armonios. Dacă ești o persoană care are fruntea puțin mai lată, atunci această coafură s-ar putea să fie ideală pentru tine. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×