Reclamă

Ce e indicat să știi când folosești placa de îndreptat. Sfaturi ca să nu-ți arzi părul

În timp ce multe femei se luptă să găsească instrumentul perfect pentru a face totul, placa se apropie cel mai mult de cerințe. Nu numai că îți poate oferi un păr elegant, dar, cu puțină dexteritare, poți realiza și bucle superbe. Ce e indicat să știi când folosești placa de îndreptat.

Publicat: 14 octombrie 2022, 8:05

Una dintre cele mai populare discuții despre păr se referă la faptul că, dacă ai părul drept, vrei bucle și dacă ai părul creț, vrei să-l ai îndreptat.

Ce e indicat să știi când folosești placa de îndreptat

Mai întâi, trebuie să găsești placa de îndreptat perfectă care să facă ceea ce vrei. E important să te asiguri că nu trebuie să treci de mai multe ori peste șuvițele de păr. Astfel crești și mai mult probabilitatea de deteriorare, scrie Byrdie. Acest lucru te poate ajuta să economisești și timp.

Majoritatea plăcilor de păr ar trebui folosite doar pe părul uscat. Unii oameni fac greșeala de a le folosi pe părul ud. Hairstylistul David Lopez a spus pentru Self: „Sunetul ăla sfârâit? Acesta este apa care fierbe și părul ți se prăjește”. Prin urmare, trebuie să folosești placa de păr pe părul uscat, altfel încât să nu îți strici părul.

Dacă utilizezi o temperatură mai scăzută, placa s-ar putea să nu îți ofere aspectul mătăsos și elegant pe care îl vrei. Dar când ridici temperatura, există întotdeauna riscul să-ți arzi pielea și părul.

Ce ar trebui să faci dacă îți arzi părul cu placa de îndreptat din greșeală

Reclamă

Deci, ai fost puțin neglijentă sau ai avut o placă de îndreptat defectă, iar acum ți-a ars părul. Miroase îngrozitor și arată oribil. Lucrul bun este că e doar păr și va crește din nou, dar ce faci între timp?

Deși primul tău gând ar putea fi să tai secțiunea arsă, ar trebui să aștepți înainte de a lua decizii. Potrivit stilistei Amanda Epstein, primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să-ți suni stilistul. El sau ea va putea să te tundă sau să controleze daunele, astfel încât părul ars să nu fie atât de evident.

De asemenea, poți opta pentru un șampon și ulei de întărire a firelor de păr. Acesta te va ajuta să-ți refaci părul. Dacă încă nu ești mulțumită de starea părului tău, la salon ar trebui să-ți poată oferi un tratament mai intens sau o nouă coafură.

Reclamă

Sfaturi pentru a evita arderea părului cu placa

Dacă ești fan al părului drept sau ondulat, ar trebui să cumperi o placă de păr de calitate. Investește în instrumente care au temperatură digitală pe care o poți regla. Cu încălzitoare interne personalizate și controlul temperaturii, poți proteja părul scăzând temperatura. Controlul temperaturii este una dintre cele mai bune măsuri de precauție pe care le poți lua împotriva arderii părului.

Cele mai multe plăci de îndreptat se încălzesc la diferite temperaturi, astfel încât să poți alege o setare care funcționează cel mai bine pentru tipul și textura părului tău.

Potempa sugerează să cumperi o placă de îndreptat ceramică pentru părul fin până la normal și titan pentru părul creț.

Odată ce ai o placă de păr bună și cunoaști temperatura potrivită, este, de asemenea, important să aplici un protector termic înainte de folosire.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
2
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
3
O femeie care încearcă să mănânce un sandviș imens
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mănânci. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mâncarea este de obicei asociată cu sentimente precum fericire, confort, obiceiul care te ajută să-ți restabilești emoțiile. Cu toate acestea, sunt puțini cei care știu că la masă se pot dezvălui multe din personalitatea...
4
Imagini cu populația Navi din Avatar 2
Divertisment
Cine sunt actorii din Avatar 2, cel mai așteptat film al anului 2022
La mai bine de un deceniu după ce Avatarul lui James Cameron a devenit filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile în 2009, publicul se pregătește să revină în Pandora. Cine sunt...
5
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță în tigaie, pe un ștergar rustic
Rețete
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță. Rețetă simplă de post
Dacă nu ai idee ce să mai gătești pentru o masă de post simplă și delicioasă, încearcă rețeta de ciuperci pleurotus cu usturoi. Este un preparat, pe cât de simplu și rapid, pe atât...
PARTENERI
×