Reclamă

Ce e indicat să știi când folosești placa de îndreptat. Sfaturi ca să nu-ți arzi părul

În timp ce multe femei se luptă să găsească instrumentul perfect pentru a face totul, placa se apropie cel mai mult de cerințe. Nu numai că îți poate oferi un păr elegant, dar, cu puțină dexteritare, poți realiza și bucle superbe. Ce e indicat să știi când folosești placa de îndreptat.

Publicat: 14 octombrie 2022, 8:05

Una dintre cele mai populare discuții despre păr se referă la faptul că, dacă ai părul drept, vrei bucle și dacă ai părul creț, vrei să-l ai îndreptat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce e indicat să știi când folosești placa de îndreptat

Mai întâi, trebuie să găsești placa de îndreptat perfectă care să facă ceea ce vrei. E important să te asiguri că nu trebuie să treci de mai multe ori peste șuvițele de păr. Astfel crești și mai mult probabilitatea de deteriorare, scrie Byrdie. Acest lucru te poate ajuta să economisești și timp.

Majoritatea plăcilor de păr ar trebui folosite doar pe părul uscat. Unii oameni fac greșeala de a le folosi pe părul ud. Hairstylistul David Lopez a spus pentru Self: „Sunetul ăla sfârâit? Acesta este apa care fierbe și părul ți se prăjește”. Prin urmare, trebuie să folosești placa de păr pe părul uscat, altfel încât să nu îți strici părul.

Dacă utilizezi o temperatură mai scăzută, placa s-ar putea să nu îți ofere aspectul mătăsos și elegant pe care îl vrei. Dar când ridici temperatura, există întotdeauna riscul să-ți arzi pielea și părul.

Ce ar trebui să faci dacă îți arzi părul cu placa de îndreptat din greșeală

Reclamă

Deci, ai fost puțin neglijentă sau ai avut o placă de îndreptat defectă, iar acum ți-a ars părul. Miroase îngrozitor și arată oribil. Lucrul bun este că e doar păr și va crește din nou, dar ce faci între timp?

Deși primul tău gând ar putea fi să tai secțiunea arsă, ar trebui să aștepți înainte de a lua decizii. Potrivit stilistei Amanda Epstein, primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să-ți suni stilistul. El sau ea va putea să te tundă sau să controleze daunele, astfel încât părul ars să nu fie atât de evident.

De asemenea, poți opta pentru un șampon și ulei de întărire a firelor de păr. Acesta te va ajuta să-ți refaci părul. Dacă încă nu ești mulțumită de starea părului tău, la salon ar trebui să-ți poată oferi un tratament mai intens sau o nouă coafură.

Reclamă

Sfaturi pentru a evita arderea părului cu placa

Dacă ești fan al părului drept sau ondulat, ar trebui să cumperi o placă de păr de calitate. Investește în instrumente care au temperatură digitală pe care o poți regla. Cu încălzitoare interne personalizate și controlul temperaturii, poți proteja părul scăzând temperatura. Controlul temperaturii este una dintre cele mai bune măsuri de precauție pe care le poți lua împotriva arderii părului.

Cele mai multe plăci de îndreptat se încălzesc la diferite temperaturi, astfel încât să poți alege o setare care funcționează cel mai bine pentru tipul și textura părului tău.

Potempa sugerează să cumperi o placă de îndreptat ceramică pentru părul fin până la normal și titan pentru părul creț.

Odată ce ai o placă de păr bună și cunoaști temperatura potrivită, este, de asemenea, important să aplici un protector termic înainte de folosire.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă, într-o rochie lungă, din voal,într-un cadru feeric
Horoscop
Singurătatea se termină pentru trei zodii pe 10 iulie 2024. Nativii care sunt sfătuiți să-și deschidă inima
Singurătatea se termină pentru trei zodii pe 10 iulie 2024. Astrologii au făcut lista cu nativii care sunt sfătuiți să-și deschidă inima și să primească dragostea care vine către ei. Pentru trei zodii norocoase...
2
fotografie romantică cu doi îndrăgostiți la apus de soare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru săptămâna aceasta. Relațiile se intensifică pentru fiecare zodie
În timp ce nativii trăiesc clipa, astrele le-au pregătit momente intense pentru fiecare zi în parte. Citește despre horoscopul dragostei pentru săptămâna aceasta și vezi care este șansa ta. Este foarte important ca fiecare...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 iulie – 14 iulie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Urmează o perioadă plină de gesturi romantice pentru nativii din zodiac. Citește horoscopul săptămânii 8 iulie – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Iubirea plutește în aer și asta pentru că...
4
Fată fericită care dansează pe un fundal alb îmbrăcată într-un tricou alb
Horoscop
3 zodii norocoase până pe data de 14 iulie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Acești nativi știu cum să jongleze cu cele mai dificile momente ale vieții. Află care sunt cele 3 zodii norocoase până pe data de 14 iulie 2024 și vezi dacă te numeri printre ele....
5
Trei săculeți cu monede din aur
Horoscop
Zodii predestinate să obțină o mare bogăție în timpul vieții lor, potrivit astrologilor
Pe tărâmul câștigurilor monetare, unele semne zodiacale au un avantaj astrologic, scrie yourtango.com. În funcție de aspectele din harta astrală, unele lucruri se pot întâmpla mai ușor decât altele în viața unui om. Ai...
PARTENERI
×