Reclamă

Ce e indicat să știi când folosești placa de îndreptat. Sfaturi ca să nu-ți arzi părul

În timp ce multe femei se luptă să găsească instrumentul perfect pentru a face totul, placa se apropie cel mai mult de cerințe. Nu numai că îți poate oferi un păr elegant, dar, cu puțină dexteritare, poți realiza și bucle superbe. Ce e indicat să știi când folosești placa de îndreptat.

Publicat: 14 octombrie 2022, 8:05

Una dintre cele mai populare discuții despre păr se referă la faptul că, dacă ai părul drept, vrei bucle și dacă ai părul creț, vrei să-l ai îndreptat.

Ce e indicat să știi când folosești placa de îndreptat

Mai întâi, trebuie să găsești placa de îndreptat perfectă care să facă ceea ce vrei. E important să te asiguri că nu trebuie să treci de mai multe ori peste șuvițele de păr. Astfel crești și mai mult probabilitatea de deteriorare, scrie Byrdie. Acest lucru te poate ajuta să economisești și timp.

Majoritatea plăcilor de păr ar trebui folosite doar pe părul uscat. Unii oameni fac greșeala de a le folosi pe părul ud. Hairstylistul David Lopez a spus pentru Self: „Sunetul ăla sfârâit? Acesta este apa care fierbe și părul ți se prăjește”. Prin urmare, trebuie să folosești placa de păr pe părul uscat, altfel încât să nu îți strici părul.

Dacă utilizezi o temperatură mai scăzută, placa s-ar putea să nu îți ofere aspectul mătăsos și elegant pe care îl vrei. Dar când ridici temperatura, există întotdeauna riscul să-ți arzi pielea și părul.

Ce ar trebui să faci dacă îți arzi părul cu placa de îndreptat din greșeală

Reclamă

Deci, ai fost puțin neglijentă sau ai avut o placă de îndreptat defectă, iar acum ți-a ars părul. Miroase îngrozitor și arată oribil. Lucrul bun este că e doar păr și va crește din nou, dar ce faci între timp?

Deși primul tău gând ar putea fi să tai secțiunea arsă, ar trebui să aștepți înainte de a lua decizii. Potrivit stilistei Amanda Epstein, primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să-ți suni stilistul. El sau ea va putea să te tundă sau să controleze daunele, astfel încât părul ars să nu fie atât de evident.

De asemenea, poți opta pentru un șampon și ulei de întărire a firelor de păr. Acesta te va ajuta să-ți refaci părul. Dacă încă nu ești mulțumită de starea părului tău, la salon ar trebui să-ți poată oferi un tratament mai intens sau o nouă coafură.

Reclamă

Sfaturi pentru a evita arderea părului cu placa

Dacă ești fan al părului drept sau ondulat, ar trebui să cumperi o placă de păr de calitate. Investește în instrumente care au temperatură digitală pe care o poți regla. Cu încălzitoare interne personalizate și controlul temperaturii, poți proteja părul scăzând temperatura. Controlul temperaturii este una dintre cele mai bune măsuri de precauție pe care le poți lua împotriva arderii părului.

Cele mai multe plăci de îndreptat se încălzesc la diferite temperaturi, astfel încât să poți alege o setare care funcționează cel mai bine pentru tipul și textura părului tău.

Potempa sugerează să cumperi o placă de îndreptat ceramică pentru părul fin până la normal și titan pentru părul creț.

Odată ce ai o placă de păr bună și cunoaști temperatura potrivită, este, de asemenea, important să aplici un protector termic înainte de folosire.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×