Reclamă

Coafuri care te întineresc. Ce trucuri folosesc specialiștii în frumusețe

Coafura pe care o alegi îți poate schimba imediat imaginea. Dacă nu ești atentă îți poți adăuga singură ani în plus. Totuși, dacă faci alegerea potrivită poți avea un aspect mai tineresc cu ajutorul coafurii perfecte. În acest sens, specialiștii îți vin în ajutor cu idei de coafuri care te întineresc. Uite ce look poți adopta pentru toamna aceasta.

Publicat: 5 octombrie 2022, 6:20

Trendurile vin și dispar, însă anumite coafuri reușesc să rămână la modă indiferent de perioadă. Există câteva look-uri principale care te ajută să ai un aer fresh și tineresc, spun specialiștii în frumusețe. Nu este nevoie să apelezi la tot felul de proceduri dureroase și costisitoare pentru a arăta mai tânără. Poți începe prin a-ți reîmprospăta imaginea și a alege o coafură care să-ți avantajeze trăsăturile naturale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coafuri care te întineresc

Pentru alegerea coafurii ideale trebuie să iei în seamă mai multe criterii principale. Pe măsură ce înaintezi în vârstă, textura părului se schimbă, iar acesta are alte nevoie. Îngrijirea podoabei capilare trebuie să fie pe lista ta de priorități, la fel cum este și îngrijirea tenului și a corpului. Specialiștii în frumusețe spun că există o mulțime de coafuri care te îmbătrânesc.

O simplă alegere îți poate adăuga, fără să vrei, mai mulți ani în plus. În acest sens, cei mai mulți specialiști recomandă o consultare atentă a trăsăturilor naturale pentru a face cea mai bună alegere pentru tine. Atunci când îți alegi viitorul look trebuie să iei în calcul tipul de păr pe care îl ai, dar și forma feței tale. Fizionomia feței joacă un rol esențial în alegerea look-ului perfect.

Long layers

Long layers se află pe lista preferințelor specialiștilor în frumusețe când vine vorba de coafuri care întineresc. Carrie Butterworth este hairstylist în New York și povestește deseori clientelor sale despre acest tip de coafură. Acest look este recomandat în special persoanelor care au firul de păr gros. Această coafură adaugă volum părului și te întinerește cu ajutorul tăieturilor asimetrice. Uite și o listă cu recomandări de măști de păr natruale pentru buna îngrijire a acestuia.

Reclamă

Este un look aerisit, care elimină din greutatea părului. De altfel, nu necesită mult timp pentru a fi coafat, deci acest look este ideal pentru femeile care sunt mereu pe fugă.

Dacă îți dorești o coafură tinerească și un look fresh, atunci aceasta ar putea fi alegerea ideală pentru tine.

Reclamă

Breton asimetric

Bretonul asimetric este ideal pentru femeile care au fruntea înaltă. Bretonul asimetric ajută la ascunderea liniilor fine care se formează în jurul ochilor, dar totodată accentuază frumusețea natural a trăsăturilor feței. În plus acest look te poate ajuta mai ales dacă te confrunți cu un aspect al tenului obosit.

Bretonul asimetric oferă luminozitate chipului, spun specialiștii. Fiind un breton care are o lungime diferită, acesta nu va accentua zona ochilor și a sprâncenelor. Totodată acest look ajută dacă îți dorești să-ți scoți în evidență pomeții. Vei obține un aspect tineresc al pomeților ridicați, iar tu te vei bucura de un look jucăuș.

Părul lung până la umeri

Părul mult prea lung îți poate adăuga câțiva ani în plus. Totuși, părul lung, tuns asimetric, cu o lungime care să ajungă în zona umerilor, ar putea să-ți confere un aspect tineresc. O astfel de coafură este ideală pentru persoanele care au un fir de păr gros și aspru. Este o coafură care adaugă volum și textură părului fără prea mare efort.

Acest tip de look îți va scoate în evidență frumusețea naturală și îți va flata zona umerilor și a bustului. Este o coafură care se potrivește aproape oricărui tip de fizionomie, spun specialiștii. Încadrarea feței se face mult mai ușor cu ajutorul unui păr lung, tuns până la lungimea umerilor.

Curly bob

Tunsoarea bob a fost întotdeauna în trend. De-a lungul timpului a fost purtată și promovată de milioane de femei din întreaga lume. Un curly bob este tot ceea ce îți trebuie pentru a avea un aspect mai tineresc. Marilyn Monroe este una dintre cele mai celebre actrițe care a adoptat acest look iconic. Specialiștii spun că părul lung face un deserviciu aspectului ochilor și subliniază trăsăturile unei fețe căzute.

În schimb, o tunsoare curly bob te ajută să ai un efect natural de lifting. Această tunsoare nu va atrage atenția asupra imperfecțiunilor. În schimb, un astfel de look îți va pune în evidență frumusețea naturală. Curly bob se află pe lista de coafuri care te întineresc datorită modului în care pune în evidență trăsăturile naturale ale chipului, dar și a efectului de lifting imediat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×