Reclamă

Tunsori bob care sunt în trend în 2022. Ce coafură se poartă vara aceasta

Dacă îți dorești o schimbare de look, dar nu ești încă decisă atunci acesta este articolul potrivit pentru tine. Ți-am pregătit o listă cu tunsori bob care sunt în trend în 2022. Vara aceasta vine cu schimbări neașteptate pentru femeile care vor să fie mereu cu un pas înainte.

Publicat: 14 iulie 2022, 7:00

Schimbarea de look aduce cu sine o nouă energie în viața unei persoane. Alegerea următorului look este întotdeauna dificilă, mai ales dacă ești pregătită să ieși din zona de confort și să te răsfeți cu o imagine complet nou. Ute care sunt cele mai apreciate coafuri de femeile din lumea întreagă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tunsori bob care sunt în trend în 2022

Vara aceasta ar trebui să te simți încrezătoare și să fii mereu cu zâmbetul pe buze. O schimbare de look te-ar putea ajuta dacă te afli într-un impas și ești indecisă dacă să-ți faci ceva nou la păr. Dacă ești adepta părului scurt atunci una din aceste tunsori jucăușe va fi ideală pentru tine. Părul reflectă o parte din personalitatea unei persoane, prin urmare este important să alegi cu atenție care va fi următorul tău look. 

Bixie

Bixie este prima alegere pe lista de tunsori bob care sunt în trend în 2022. Vara aceasta te poți răsfăța cu o schimbare de look extraordinară. O parte bob scurt combinată cu o tunsoare pixie, bixie este în vogă printre vedetele de la Hollywood.

Reclamă

Este o alegere ideală pentru persoanele care își doresc o schimbare radicală de look și care vor un nou început. În plus această tunsoare nu necesită un timp îndelungat de aranjare.

Prin urmare, dacă ești mereu pe fugă s-ar putea să fie alegerea potrivită pentru tine. Este o tunsoare versatilă care te va ajuta să-ți stilizezi cu ușurință imaginea.

Actrița Rowan Blanchard a primit nenumărate aprecieri atunci când a făcut această schimbare de look și a adoptat tunsoarea bixie. Vedeta a dat startul unui adevărat trend printre fanii săi de pe internet. 

Reclamă

Botticelli Bob

Botticelli Bob este ideal pentru persoanele cu părul creț sau ondulat. Se spune că tunsoarea a căpătat acest nume deoarece a fost inspirată din una din picturile lui Botticelli. Actrițe celebre precum Julia Garner au adoptat deja această tunsoare care se bucură de un real succes printre iubitoarele de păr scurt.

Această coafură nu necesită un timp îndelungat de stilizare. Este versatilă și se potrivește indiferent de forma feței. Dacă ești una din femeile care se bucură de un păr creț, atunci acesta ar putea fi alegerea ideală pentru tine.

Lungimea părului nu schimbă cu nimic faptul că acesta trebuie îngrijit cu atenție. Uite și câteva produse utile pentru îngrijirea părului creț. Vezi cum poți obține un păr puternic și sănătos chiar la tine acasă.

Sliced Bob

Sliced Bob este o altă coafură la mare căutare vara aceasta. Actrița Lucy Hale este deja renumită pentru această alegere. Look-ul său unic este foarte ușor de recunoscut printre admiratoarele sale. Această tunsoare presupune o lungime mai mare a părului spre deosebire de celelalte. Numele acestei tunsori a fost oferit de tehnica folosită pentru realizarea acesteia.

Este un look jucăuș perfect pentru o persoană care este tot timpul veselă și jovială. Tunsoare este ușor de stilizat și ideală pentru zilele călduroase de vară. Dacă îți dorești o schimbare, însă nu ești pregătită pentru una radicală atunci aceasta este alegerea perfectă pentru tine.

Lob

Tunsoarea lob a reintrat din nou în atenția publicului. Selena Gomez a uimit cu schimbarea sa de look. Lob-ul mai este cunoscut drept bob lung și se caracterizează prin lungimea care se ajustează pentru această tunsoare.

Potrivit stiliștilor această coafură este ideală pentru persoanele care au un păr fin deoarece reușește să-i ofere mai mult volum. Este o tunsoare ușor de stilizat și extrem de elegantă. Selena Gomez este doar una din vedetele care a adoptat acest trend. Vara aceasta pare că tunsoarea lob este din nou în atenția femeilor din lumea întreagă.

Wavy Bob

Pe lista de tunsori bob care sunt în trend în 2022 se numără și wavy bob. Această tunsoare se folosește de părul tău ondulat natural pentru a fi realizată. Este un bob ideal pentru persoanele care au părul ondulat și care doresc un look elegant, dar în același timp extrem de jucăuș.

Această coafură poate fi purtată indiferent de ocazie și îți permite să o stilizezi în nenumărate feluri. Este potrivită în special persoanelor care au părul fin deoarece conferă mai mult volum acestua. Dacă ești în căutarea unui look fresh atunci s-ar putea ca acesta să fie cel potrivit pentru tine. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×