Reclamă

Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești

Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii perfecte, specialiștii spun că multe femei fac greșeli în alegerea look-ului ideal. Se pare că există anumite coafuri care te îmbătrânesc.

Publicat: 2 octombrie 2022, 6:19 / Actualizat: 3 octombrie 2022, 9:05
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Când vine vorba de alegerea coafurii perfecte, specialiștii spun că multe femei fac greșeli. Se pare că există anumite coafuri care te îmbătrânesc / Shutetrstock

Acesta este și motivul pentru care specialiștii în frumusețe își doresc să le ofere femeilor o mână de ajutor. Trendurile în materie de coafuri se schimbă destul de repede, iar unele nu sunt potrivite pentru oricine. În acest scop, specialiști te învață ce tunsoare ar trebui să eviți dacă nu îți dorești să-ți adaugi singură câțiva ani în plus.

Coafuri care te îmbătrânesc

Coafura ideală se alege în funcție de mai multe criterii. Atunci când îți alegi viitorul look trebuie să te orientezi în funcție de tipul de păr pe care îl ai, dar și de forma feței. Nu orice coafură se potrivește fiecărui tip de fizionomie a feței.

Astfel, specialiștii vin în ajutor cu sfaturi și îndrumări pentru femeile din lumea întreagă. Vara aceasta a venit cu o mulțime de coafuri cool, în sezonul de toamnă femeile își reorientează alegerile în funcție de cele mai noi tendințe.

Coafura cu breton gros

Coafura cu breton gros obișnuia să fie foarte iubită de femeile din lumea întreagă. Deși multe persoane o considerau îndrăzneață, această coafură atrage cu sine și câteva probleme privind semnele îmbătrânirii. Experții spun că acest look atrage mult atenția în zona ochilor. Umbrele care se formează din cauza bretonului pot accentua ridurile fine sau pe cele de expresie.

Reclamă

Bretonul gros este un breton care se termină fix la linia sprâncenelor. Coafura este de obicei completată cu un lob scurt spre mediu. Specialiștii spun că acest tip de breton subliniază fiecare semn care ar putea să arate trecerea timpului peste chipul tău.

În schimbul acestei coafuri, cei mai mulți specialiști recomandă celebrele curtain bangs. Acest tip de breton este foarte popular printre femeile din lumea întreagă. Este un tip de breton care flatează aproape orice formă a feței, indiferent de vârstă.

Reclamă

Acest breton încadrează frumos fața și ascunde posibilele semne ale îmbătrânirii. Acest tip de breton, cu tăietură în franjuri, creează un fel de val natural în partea de sus a capului. Este un troc deseori folosit de specialiști pentru a încadra frumos chipul, dar și pentru a-i oferi un aspect mai tineresc.

Coaura pixie scurt

Tunsarea pixie scurt a fost foarte populară printre vedetele de la Hollywood. Halle Berry a fost una din adeptele acestui trend, tot ea a purtat și tunsoarea pixie lung. Deși este o tunsoare care poate pune în evidență trăsăturile frumoase și naturale ale chipului, totodată poate adăuga câțiva ani în plus acestuia.

Tunsoarea pixie, care are un aspect ”țepos”, va adăuga inevitabil ani în plus. Deși a fost un trend apreciat, specialiștii spun că nu este unul care să flateze femeile în această perioadă.

Însă tunsoarea pixie scurt nu este întrutotul de evitat. Specialiștii în frumusețe vin cu o nouă alternativă, una mai tinerească. Tunsoarea pixie scurt cu breton într-o parte îți poate schimba complet imaginea.

Tunsoarea pixie cu breton îți va pune în evidență pomeții, care vor avea un aspect mai ridicat, dar și zona ochilor. Bretonul asimetric este perfect dacă îți dorești un look tineresc. Cu un astfel de look nu poți da greș indiferent de vârsta pe care o ai.

Coafura lob de lungime medie

Tunsoarea lob de lungime medie se află pe lista de coafuri care te îmbătrânesc. Se pare că un bob mai lung nu mai este printre primele alegeri ale femeilor. Această coafură are o lungime care nu este nici până la bărbie, nici până la claviculă, ci are o lungime care nu flatează forma feței, spun specialiștii. Pe măsură ce înaintezi în vârstă, părul tău devine mult mai subțire.

În astfel de situații este important să alegi o coafură care să-ți aducă puțină textură. Tunsoarea lob mediu nu se află printre acestea. În schimb, specialiștii recomandă să adaugi o tușă tinerească cu ajutorul unui lob asimetric. Această tunsoare este mult mai jucăușă, ușor de stilizat și rapid de coafat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie lungă, neagră stă pe un tron de culoare neagră
Horoscop
Luna plină în Gemeni pe 7 decembrie 2022. Cum sunt influențate zodiile
Începe iarna din punct de vedere astronomic și astrologic, iar luna plină în Gemeni pe 7 decembrie 2022 este un semn că timp de o lună nativii vor fi mai retrași și dornici să...
2
Încărcător lăsat în priză
Timp liber
Cât consumă încărcătorul lăsat în priză. Câți bani dai în plus la factura lunară
Dacă vrei să știi cât consumă încărcătorul lăsat în priză și dacă un încărcător conectat folosește energie, răspunsul direct este „Da”. Cu toate acestea, se pare că nu trebuie să te îngrijorezi prea tare...
3
Rita Ora în timp ce prezintă un spectacol de modă
Divertisment
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața a participat la British Fashion Awards 2022
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața internațională a participat la British Fashion Awards 2022. Diva și-a făcut apariție într-o ținută care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta a fost încântată de toată...
4
Meghan și Harry se sărută pe blatul din bucătărie
Divertisment
Serialul despre Harry şi Meghan va fi lansat în curând. A apărut primul trailer pentru noua serie documentară despre viața Ducilor de Sussex
Serialul despre Harry şi Meghan va fi lansat în curând. Documentarul despre Ducii de Sussex spune atât povestea de dragoste dintre cei doi, dar și retragerea lor din Familia Regală. Tensiunile care au urmat...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2022. Berbecii vor avea parte de o mulțime de beneficii în cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2022 spune că Berbecii vor avea parte de o mulțime de beneficii în cuplu. Comunicarea va decurge fără niciun fel de probleme în relația de cuplu. Pe zona intimității...
PARTENERI
×