Reclamă

Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești

Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii perfecte, specialiștii spun că multe femei fac greșeli în alegerea look-ului ideal. Se pare că există anumite coafuri care te îmbătrânesc.

Publicat: 2 octombrie 2022, 6:19 / Actualizat: 3 octombrie 2022, 9:05
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Când vine vorba de alegerea coafurii perfecte, specialiștii spun că multe femei fac greșeli. Se pare că există anumite coafuri care te îmbătrânesc / Shutetrstock

Acesta este și motivul pentru care specialiștii în frumusețe își doresc să le ofere femeilor o mână de ajutor. Trendurile în materie de coafuri se schimbă destul de repede, iar unele nu sunt potrivite pentru oricine. În acest scop, specialiști te învață ce tunsoare ar trebui să eviți dacă nu îți dorești să-ți adaugi singură câțiva ani în plus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coafuri care te îmbătrânesc

Coafura ideală se alege în funcție de mai multe criterii. Atunci când îți alegi viitorul look trebuie să te orientezi în funcție de tipul de păr pe care îl ai, dar și de forma feței. Nu orice coafură se potrivește fiecărui tip de fizionomie a feței.

Astfel, specialiștii vin în ajutor cu sfaturi și îndrumări pentru femeile din lumea întreagă. Vara aceasta a venit cu o mulțime de coafuri cool, în sezonul de toamnă femeile își reorientează alegerile în funcție de cele mai noi tendințe.

Coafura cu breton gros

Coafura cu breton gros obișnuia să fie foarte iubită de femeile din lumea întreagă. Deși multe persoane o considerau îndrăzneață, această coafură atrage cu sine și câteva probleme privind semnele îmbătrânirii. Experții spun că acest look atrage mult atenția în zona ochilor. Umbrele care se formează din cauza bretonului pot accentua ridurile fine sau pe cele de expresie.

Reclamă

Bretonul gros este un breton care se termină fix la linia sprâncenelor. Coafura este de obicei completată cu un lob scurt spre mediu. Specialiștii spun că acest tip de breton subliniază fiecare semn care ar putea să arate trecerea timpului peste chipul tău.

În schimbul acestei coafuri, cei mai mulți specialiști recomandă celebrele curtain bangs. Acest tip de breton este foarte popular printre femeile din lumea întreagă. Este un tip de breton care flatează aproape orice formă a feței, indiferent de vârstă.

Reclamă

Acest breton încadrează frumos fața și ascunde posibilele semne ale îmbătrânirii. Acest tip de breton, cu tăietură în franjuri, creează un fel de val natural în partea de sus a capului. Este un troc deseori folosit de specialiști pentru a încadra frumos chipul, dar și pentru a-i oferi un aspect mai tineresc.

Coaura pixie scurt

Tunsarea pixie scurt a fost foarte populară printre vedetele de la Hollywood. Halle Berry a fost una din adeptele acestui trend, tot ea a purtat și tunsoarea pixie lung. Deși este o tunsoare care poate pune în evidență trăsăturile frumoase și naturale ale chipului, totodată poate adăuga câțiva ani în plus acestuia.

Tunsoarea pixie, care are un aspect ”țepos”, va adăuga inevitabil ani în plus. Deși a fost un trend apreciat, specialiștii spun că nu este unul care să flateze femeile în această perioadă.

Însă tunsoarea pixie scurt nu este întrutotul de evitat. Specialiștii în frumusețe vin cu o nouă alternativă, una mai tinerească. Tunsoarea pixie scurt cu breton într-o parte îți poate schimba complet imaginea.

Tunsoarea pixie cu breton îți va pune în evidență pomeții, care vor avea un aspect mai ridicat, dar și zona ochilor. Bretonul asimetric este perfect dacă îți dorești un look tineresc. Cu un astfel de look nu poți da greș indiferent de vârsta pe care o ai.

Coafura lob de lungime medie

Tunsoarea lob de lungime medie se află pe lista de coafuri care te îmbătrânesc. Se pare că un bob mai lung nu mai este printre primele alegeri ale femeilor. Această coafură are o lungime care nu este nici până la bărbie, nici până la claviculă, ci are o lungime care nu flatează forma feței, spun specialiștii. Pe măsură ce înaintezi în vârstă, părul tău devine mult mai subțire.

În astfel de situații este important să alegi o coafură care să-ți aducă puțină textură. Tunsoarea lob mediu nu se află printre acestea. În schimb, specialiștii recomandă să adaugi o tușă tinerească cu ajutorul unui lob asimetric. Această tunsoare este mult mai jucăușă, ușor de stilizat și rapid de coafat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×