Reclamă

Greșelile pe care le fac femeile în viață, în funcție de zodie. Cum le poți evita

Studiile arată că nimeni nu este perfect, însă haideți să vedem care sunt greșelile pe care le fac femeile în viață, în funcție de zodie. Cu toții ne împiedicăm în relațiile de cuplu sau în cele de prietenie. De cele mai multe ori nu știm să spunem cuvintele potrivite atunci când este cazul. Cele mai multe dintre nereușit ne învață lucruri valoroase. Nu de puține ori, ajungem să rămâne în relații toxice pentru o bună perioadă de timp.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 14 septembrie 2022, 6:02

O modalitate simplă de a repara ceea ce am stricat este de a recunoaște adevărul. Atunci când suntem sincere, putem vedea lumina de la capătul tunelului, fără a ne mai teme de micile erori apărute pe parcurs. În cadrul acestui zodiac vedem greșelile pe care le fac femeile în viață, în funcție de zodie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Greșelile pe care le fac femeile în viață, în funcție de zodie

Indiferent cât de îndrăgostită ești, nu vei putea fi niciodată partenera perfectă. Motivul este unul simplu, nicio persoană nu deține acest atu în realitate. Cu toții ne împiedicăm de câteva ori în viață și reușim să ne ridicăm mai puternici ca oricând. În cele mai obiective despărțiri, greșelile ne învață valori ce le vom putea respecta cu siguranță pe viitor. Dacă nici tu nu cunoști motivele pentru care anumite momente merg mai prost decât altele, astrologia te poate ajuta cu siguranță.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ca de obicei, ești o sursă de energie pentru partenerul tău. Nu ai nicio problemă să deslușești anumite mistere de una singură și să-ți rezolvi problemele atunci când apare. Cu toate acestea, forța ta poate fi precum călcâiul lui Ahile. Te porți ca un lider în relație, ceea ce este ok, dar uneori tinzi să-ți tratezi partenerul ca pe un subaltern, arată Astrology.com. Trebuie să-ți amintești că o relație sănătoasă nu vine atunci când cineva comandă, iar altă persoană execută. În cel mai rău caz, vei ajunge să îl pierzi. Fă tot ceea ce-ți stă în puterea pentru a-i ridica moralul, așa cum se așteaptă.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Reclamă

Toată lumea a auzit până acum despre încăpățânarea de care Taurii dau dovadă întotdeauna. Însă ceea ce nu știu multe persoane este că această rezistență se extinde către emoții. Femeile născute sub acest semn zodiacal sunt implacabile. Își doresc doar pace și armonie, asta pentru că orice fel de dramă le stresează. Atunci când simți că nu ești autentică, îți poți răsfrânge sentimentele asupra celui de lângă tine. Dacă ai impresia că în acest fel te regăsești, mai gândește-te. Eviți un gând pe care vrei să-l verbalizezi de mult.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Printre greșelile pe care le fac femeile în viață, în funcție de zodie se numără și înfruntarea emoțiilor pentru nativii Gemeni. Femeile născute sub acest semn știu foarte bine să-și verse necazurile în fața oricui. Atunci când simt că o relație devine stabilă, ajung să regretate anumite decizii pe care le-au luat. Îți dorești un partener alături, însă nu realizezi că șansele de creștere alături de acesta sunt cât se poate de reale. Nu trebuie să fugi mereu, există și parteneri care te vor pune la muncă grea, dar foarte promițătoare.

Reclamă

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Atunci când o femeie Rac își deschide sufletul, trebuie să știi că ai câștigat-o în totalitate. Trebuie să fii foarte vigilent pentru că oricând roata se poate întoarce. Atunci când îți dezvălui adevăratele secrete, tinzi să spui mai mult decât este cazul. Astrele spun că setarea unor limite este necesară pentru supraviețuire. Dacă prietenii îți spun că îți schimbi comportamentul în funcție de partenerii pe care ți-i alegi, atunci horoscopul te îndeamnă să fii autentică întotdeauna, arată Yourtango.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

Atunci când este îndrăgostită, o femeie Leu este mai pasională ca oricând. Atunci când viața este perfectă și tu ești împăcată cu sinele. Când viața este doar bună, îți ții capul drept pentru că nu dorești ca cineva să-ți vadă sentimentele reale. Cu toate acestea, atunci când viața este sub nivelul așteptărilor, ești foarte schimbătoare. Ajungi să-ți învinovățești partenerul de viață, însă acesta nu este doar un burete pe care îl poți folosi la nevoie. Astrele te sfătuiesc să-l folosești pe cel drag drept jurnal.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Printre greșelile pe care le fac femeile în viață, în funcție de zodie se numără și modul de abordare al relațiilor. Ești recunoscută pentru felul jovial de a fi și faptul că-ți ajuți prietenii atunci când își doresc o relație de lungă durată. Atunci când este vorba despre tine, există mici diferențe care te îndepărtează de grup. Dacă la început îl placi pe cel de lângă tine, pe parcurs ajungi să descoperi mici obiceiuri deranjante. Este cazul să-ți lași amprenta deoparte și să te relaxezi.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Femeile din zodia Balanță au cel mai fals zâmbet din Univers. Nu este pentru faptul că nu știi să fii autentică, dar preferi să-ți ții barca de salvare pe o porțiune sigură de apă. Atunci când începi să-ți minți partenerul de viață, însă, acest lucru se poate observa cu ușurință. Dintr-o dată devii foarte drăguță, dar reușești cu greu să-ți stăpânești agresivitatea. Până în momentul în care nu izbucnește o ceartă, nu te simți împlinită.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Ești o creatură a extremelor și asta se vede cu ochiul liber în fiecare decizie pe care o iei în viața ta. Indiferent că vorbim despre călătorii, cărți pe care să le citești sau relații pe care să le construiești, toate vin la pachet cu decizii greu de luat. Atunci când te afli într-o ceartă, poți ajunge să spui vorbe pe care cu siguranță le vei regreta ulterior. Astrele te sfătuiesc să respiri profund și să-ți îndrepți energia către lucruri pozitive.

Află totul despre zodia Scorpion, de la trăsături și până la personalitate.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Totul are legătură cu distracția în viața ta. Dacă este vorba despre ceva serios, atunci cu siguranță nu vrei să fii implicată. Cu toate acestea, temerile, sentimetnele și visele tale nu pot fi împărtășite dacă nu au un sâmbure de adevăr. Atunci când tensiunile apar în relația ta, este posibil să nu-ți dorești o discuție pe subiect. Alături de prieteni ești gata să faci destăinuiri fără perdea. Să bârfești cu prietenele despre problemele relației tale? Nu poți rezista! Toate acele păreri îți vor acapara gândurile proprii și în cele din urmă nu vei mai ști încotro să mergi.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ești parte a unui cuplu indestructibil. Nu faci eforturi considerabile pentru construirea relației tale și te simți cu adevărat invincibilă. Acest lucru se întâmplă până când partea pesimistă a creierului tău începe să dea târcoale. Ulterior începi să te plângi de toate neajunsurile din viața ta și în special de partenerul de viață. Nu faci acest lucru din răutate, însă o ai în sânge. De fapt, ești mult mai fericită într-o relație de durată. Partea ta pesimistă vine ca un mecanism de apărare pe care l-ai construit în timp.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Femeile născute sub acest semn zodiacal trebuie să știe că nu au întotdeauna dreptate. Dacă ai fost lăudată de-a lungul timpului, acest lucru nu trebuie decât să te bucure. Cu toate acestea, atunci când te afli într-o relație, ajungi să concurezi cu partenerul de viață. Bătăliile ajunge să devină certuri, iar o despărțire să fie inevitabilă.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Atunci când vine vorba despre relații, îți dorești să fii o prințesă din povești. Acest lucru îi poate speria pe câțiva dintre potențialii parteneri. De cele mai multe ori, vei sacrifica lucruri importante din viața ta pentru bunăstarea celui de lângă tine. Fiecare dintre noi avem vicii, dar atunci când începi să renunți la preferințele tale pentru celălalt, este cazul să tragi un semnal de alarmă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×