Reclamă

Numere norocoase la loto în funcție de zodie. Care este ajutorul pe care-l primești de la astre

Dacă ești în căutarea unui ajutor ar trebui să iei în calcul principalele numere norocoase la loto în funcție de zodie. Fiecare nativ din zodiac este guvernat de o anumită planetă și de anumite cifre magice. Uneori norocul chiar este scris în stele.

Publicat: 6 august 2022, 6:05

Vechii astrologi erau de părere că astrele au o influență directă asupra nativilor. Ei considerau că zodiile sunt conduse de puterea magică a numerelor, a zilelor din săptămână și a momentului din timpul zilei. Dacă toate aceste trei elemente se aliniau, atunci nativii erau cu adevărat norocoși în ceea ce își propuneau să obțină.

Numere norocoase la loto în funcție de zodie

Pentru mii de ani oamenii s-au ghidat după stele. Atât marii lideri, cât și oamenii de rând, au cerut ori de câte ori au avut nevoie sprijinul astrelor și a zodiilor sub semnul cărora s-au născut. Zodiile influențează o bună parte a destinului unei personae. Fiecare nativ este responsabil pentru viața sa, însă anumite caracteristici ale acesteia vor fi definitivate de zodia lor.   

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbecii sunt nerăbdători și dornici să se aventureze în necunoscut. Acești nativi vor fi printre primii care își vor cumpăra biletele la loto. Berbecii sunt ambițioși și nu cunosc limite. Dragostea lor pentru adrenalină îi va împinge de fiecare dată să-și încerce norocul. Acest semn zodiacal este condus de Planeta Marte.

Asta înseamnă că Berbecii sunt în general foarte competitivi. Pentru acești nativi strângerea de bani devine un adevărat țel. Se spune că 9, 41, 47, 49, 60 și 67 sunt acele numere norocoase în funcție de această zodie. Ora norocoasă pentru nativii din zodia Berbecului este 01:00 și 09:00.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii din zodia Taurului sunt muncitori și răbdători. Taurii adoră să vadă cum averea lor se mărește ca un rezultat al muncii lor. Taurii sunt independenți și au grijă să-și gestioneze banii cu atenție. Atunci când vine vorba de cercul lor de apropiați, Taurii sunt foarte generoși. La rândul lor așteaptă cadouri și atenții din partea persoanelor dragi.

Taurii sunt guvernați de planeta Venus. Acest lucru îi face pe Tauri să fie îndrăgostiți de tot ceea ce înseamnă o viață luxoasă și lipsită de griji financiare. Numerele norocoase pentru nativii Taur sunt 14, 18, 22, 31, 37 și 51. Se spune că orele norocoase pentru acești nativi sunt 14:00 și 18:00.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii adoră să comunice și să se afle în centrul atenției. Acești nativi sunt aventuroși și ador să încerce lucruri noi. Complexitatea strategiilor pe care și le crează impresionează de fiecare dată. Gemenii nu vor pune niciodată numere hazardice la loto, aceștia vor concepe un plan astfel încât să fie cât mai aproape de câștigul garantat.

Gemenii sunt conduși de Lună. Aceștia sunt aventuroși, sociabili și versatili. Zilele norocoase ale acestor nativi sunt cele de miercuri, vineri și sâmbătă. Pentru acești nativi numerele norocoase sunt 4, 5, 11, 19, 52 și 68. Ora norocoasă a Gemenilor este 03:00 sau 05:00.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii sunt sensibili, iubitori și intuitivi. Aceștia sunt foarte atenți la nevoile celor din jur și fac tot posibilul pentru a se adapta cu ușurință la orice persoană din jurul lor.

Nativii din zodia Racului simt o nevoie puternică de a avea stabilitate în viață. Astfel, stabilitatea financiară devine vitală pentru raci. Pentru ei principalele numere norocoase în funcție de zodie sunt 6, 10, 15, 28, 37 și 68. Zilele norocoase ale acestor nativi sunt cele de luni, marți și vineri.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii din zodia Leului sunt încrezători în forțele proprii, dar și în norocul pe care îl au. Acești nativi nu se tem să-și asume riscuri și sunt pregătiți să se arunce oricând în necunoscut. Leii sunt muncitori și sunt conduși de o energie incredibilă.

Acești nativi sunt orientați în general către o viață de succes și își doresc să aibă parte de câștiguri financiare cât mai mari. Numerele norocoase ale Leilor sunt 2, 21, 23, 51, 61 și 64. Zilele norocoase pentru acești nativi sunt considerate a fi zilele de marți, miercuri și duminică.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele găsesc soluții eficiente pentru orice problemă. Acești nativi vor încerca să aleagă numere precise și vor merge întotdeauna la sigur. Fecioarele sunt conduse de planeta Mercur, lucru care le ajută când vine vorba de interacțiunea cu cei din jur.

Fecioarele sunt cele mai muncitoare zodii și adoră să rezolve problemele care le apar în cale Acest semn zodiacal este în general perfecționist, lucru care demonstrează că are standarde foarte ridicate.

Uneori Fecioarele au tendința să se critice mai dur decât este necesar, însă acesta este și lucrul care ajută la evoluția lor. Numerele norocoase ale Fecioarelor sunt 5, 13, 18, 19, 21 și 40.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii din zodia Balanței sunt în general justițiarii zodiacului. Balanțele caută o viață înconjurată de adevăr, dreptate și echilibru. Astfel că pentru nativii din zodia Balanței este foarte importantă stabilitatea financiară.

Balanțele vor încerca mereu să-și conceapă o strategie bine pusă la punct înainte de a alege numerele norocoase la loto. Se spune că principalele numere norocoase la loto în funcție de această zodie sunt reprezentate de 3, 9, 15, 27, 54, 64. Orele norocoase ale Balanțele sunt 18:00 și 07:00.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii  din zodia Scorpionului sunt în general foarte carismatici și își fac prieteni cu ușurință. Acești nativi adoră să muncească în echipă. Scorpionii sunt pasionali, iar acest lucru îi poate face de multe ori să fie nerăbdători.

Scorpionii adoră banii, iar acest lucru nu este deloc o surpriză având în vedere stilul de viață pe care îl adoptă. Pentru ei luxul este nelipsit. Numerele norocoase ale acestor nativi sunt reprezentate de 1, 7, 10, 20, 21, și 35. Zilele norocoase ale Scorpionilor sunt luni, marți și joi.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii au întotdeauna așteptări foarte mari de la ei și de la destinul lor. Pentru acești nativi este totul sau nimic. Prin urmare Săgetătorii vor face tot ceea ce le stă în putință pentru a-și alege numere norocoase la loto în funcție de zodie cu încredere și optimism.

Acești nativi pot fi extrem de impulsivi, lucru care intră de multe ori în contradicție cu strategiile pe care și le construiesc. Numerele norocoase la loto ale Săgetătorilor sunt 7, 11, 27, 34, 63 și 65. Zilele norocoase sunt considerate cele de vineri și sâmbătă în timp ce orele norocoase sunt 15:00 și 19:00.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii din Capricorn sunt zodii de pământ care muncesc din greu pentru ceea ce-și doresc. Capricornii au grijă să-și clădească o fundație solidă și nu se dau în lături de la eforturile pe care le au de depus pentru a ajunge acolo unde își doresc.

Capricornii sunt în general oameni practici și realiști. Aceștia nu se lasă conduși de impulsul de moment când vine vorba de gestionarea banilor. Numerele norocoase ale Capricornilor sunt reprezentate de 5, 8, 13,23,26 și 51. Zilele norocoase ale acestora sunt cele de miercuri, vineri și sâmbătă, iar orele norocoase sunt 10:00 și 13:00.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii din zodia Vărsătorului sunt echipați cu mult noroc. Aceștia sunt sociabili și își fac cu ușurință prieteni. Cunoștințele Vărsătorilor sunt impresionante și atrag întotdeauna atenția asupra lor. Vărsătorii sunt visători, dar au grijă să fie atenți cu modul în care își gestionează banii.

Nativii din zodia Vărsătorului sunt conduși de planeta Jupiter, a norocului și abundenței. Numerele norocoase ale Vărsătorului sunt reprezentate de 8, 15, 29, 31, 49 și 69. Zilele norocoase ale acestor nativi sunt cele de marți, vineri și sâmbătă. Orele norocoase ale Vărsătorilor sunt 04:00 și 11:00.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii sunt zodiile sensibile și iubitoare. Acești nativi sunt foarte atenți la oamenii din jurul lor și muncesc din greu la ceea ce își doresc.

Peștii sunt grijulii și au tendința să idealizeze viața. Acest lucru poate să devină problematic pentru unii nativi, însă Peștii știu că vor ajunge întotdeauna unde își doresc dacă muncesc din greu. Numerele lor norocoase sunt 14, 18, 24, 33, 60 și 68. Zilele norocoase ale Peștilor sunt cele de luni, miercuri și sâmbătă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu ochii căprui pentru a ilustra ce spune despre tine culoarea ochilor
Timp liber
Ce spune despre tine culoarea ochilor. Tipul de personalitate pe care îl poți avea
Te-ai întrebat vreodată ce spune culoarea ochilor despre tine? Se spune că ochii sunt oglinda sufletului, motiv pentru care mulți specialiști sunt de părere că aceștia pot determina anumite aspecte care țin de personalitatea...
2
O tânără care doarme în mai multe poziții într-un colaj animat
Timp liber
Ce spune despre tine poziția în care dormi. Tipul de personalitate pe care îl poți avea
Te-ai întrebat vreodată ce spune despre tine poziția în care dormi? Experții spun că aceste mici detalii ar putea scoate la iveală lucruri mai puțin cunoscute despre personalitatea ta. Te invităm să afli care...
3
O femeie frumoasăc are stă cu o cremă albă pe față la o procedură cosmetică pentru a ilustra de ce apar punctele de grăsime pe față
Frumusețe
De ce apar punctele de grăsime pe față. Sfaturi utile pentru a scăpa de ele
Punctele de grăsime mai sunt cunoscute sub denumirea de milia. Acestea sunt întâlnite la persoanele de toate vârstele și pot apărea din diferite cauze. Hai să aflăm împreună de ce apar punctele de grăsime...
4
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie mov, lungă, stă în pădure
Horoscop
Top 3 zodii de bărbați care știu să iubească cu adevărat o femeie
Nu este ușor să alcătuiești un top 3 zodii de bărbați care știu să iubească cu adevărat o femeie, însă atunci când ai ajutorul specialiștilor, totul devine mai ușor. Dacă te-ai întrebat vreodată ce...
5
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie lungă stă în pădure cu un cal
Horoscop
Ce tunsori ți se potrivesc, în funcție de zodie
Dacă vrei să știi ce tunsori ți se potrivesc în funcție de zodie, acest articol îți vine cu siguranță în ajutor. Alegerea unei noi schimbări de look nu este niciodată ușoară, mai ales atunci...
PARTENERI
×