Reclamă

Bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață. Ce cristale trebuie să porți

Purtarea acestor bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață îți poate schimba cu adevărat planurile de viitor. De la inele care îți iau ochii la brățări fine ce pot fi purtate doar în anumite ocazii speciale, bijuteriile din cristale sunt o adevărată atracție.

Publicat: 5 august 2022, 7:24

Deși sunt la modă, potrivit astrologilor, cristalele pot afecta cu adevărat viața persoanei care le poartă. Fiecare cristal are puterea lui diferită și proprietățile sale, însă este important să știi ce bijuterie trebuie să porți în diferite momente importante.

Cele mai multe cristale sunt aici pentru a readuce fericirea și prosperitatea în viața unei persoane. E dificil să-ți alegi piatra prețioasă preferată. Specialiștii au format o selecție din aceste bijuterii pentru a vedea care dintre ele aduc cu adevărat o schimbare. Mineralele sunt pietre folosite în crearea de bijuterii, în timp ce cristalul este o substanță pură ce are moleculele aranjate geometric pentru a cunoaște cu adevărat utilitatea lui.

Bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață

Indiferent că vorbim despre lanțuri și pandantive, inele, brățări sau cercei, bijuteriile sunt nelipsite din lumea modei și din viață în general. Pe lângă aspectul estetic, vei afla că acestea au și numeroase beneficii atunci când sunt folosite corespunzător.

Oamenii în diferite culturi aleg să poarte bijuterii și pietre prețioase în fiecare zi pentru a atrage fericirea, norocul, dragostea și pacea spirituală.

Bijuteriile protejează purtătorul de energiile negative și favorizează purtătorul către încredere și putere divină. Pentru a atrage beneficiile lor trebuie să cunoști momentele în care trebuie să le porți cu exactitate.

Reclamă

Rubin

Rubinul face parte din acele bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață. Este un cristal de culoare roșie, fiind o piatră foarte puternică ce te scapă de monotonia care te poate cuprinde în anumite momente, spune Yourtango.com.

Rubinul îți întărește soarta și este benefic pentru sănătatea celui care îl poartă. Te poate ajuta în problemele profesionale, poți fi mult mai ușor avansat la locul de muncă. Nativii Leu și toate zodiile guvernate de soare pot folosi rubinul ca un cristal potrivit viață. Rubinul trebuie să atingă pielea pentru rezultate mult mai clare. Astrele te sfătuiesc să cumperi un inel cu rubin.

Reclamă

Safir galben

Acest cristal este recomandat acelor persoane care sunt conduse de Jupiter, fiind cea mai puternică planetă dintre toate. Similar, safirul galben este cel mai puternic cristal și se află pe primele poziții între alte pietre, arată Astrology.com.

Poate rezolva problemele în căsnicie și îmbunătățește statului purtătorului în societate. Îți poate schimba percepția asupra lucrurilor și te poate face fericit și prosper. Poți folosi un pandantiv din safir galben pentru rezultate mai bune.

Smarald

Smaraldul face parte dintre acele bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață. Este folosit în terapiile astrologice. Toți cei care sunt ghidați de planeta Mercur pot purta smarald. Ajută în momentele dificile ale vieții și ajută la îmbunătățirea sistemului nervos.

Reglează emoțiile și comportamentul purtătorului. Acest cristal este potrivit pentru Gemeni și Fecioară, iar cei care au carențe de mercur sunt sfătuiți să îl poarte. Un inel de smarald sau o brățară este ceva la modă, dar și potrivit din punct de vedere astrologic în același timp.

Află ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodia ta. Semnificați și simboluri ale bijuteriilor

Safir albastru

Acest cristal ajută la înlăturarea neînțelegerilor și conflictului din familie, relații sau chiar prietenii. Probleme din carieră sau obstacolele legate de locul de muncă pot fi diminuate. Persoanele născute sub zodia Capricorn, Vărsător sau conduse de planeta Saturn pot beneficia de ajutorul acestui cristal. Ajută la creșterea nivelului de trai, dar și al sănătății purtătorului. Safirul albastru ar trebui purtat doar după consultarea unui astrolog. Investiția într-un safir albastru poate aduce cele mai bune rezultate.

Coral

Coralul face parte dintre acele bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață. Poate îmbunătăți averea purtătorului și dorința de a se dezvolta pe viitor.

Dacă porți coral ești mai curajoasă, încrezătoare în forțele proprii și curajoasă. Berbecii și Scorpionii sunt zodiile care sunt sfătuite să poate acest cristal. De asemenea, cei care sunt conduși de planeta Marte primesc același sfat.

Din punct de vedere medical, ajută la eliminarea problemelor legate de piele și îți ține temeperatura corpului la un nivel optim. Este de consultat un astrolog înainte de purtarea acestui cristal. În caz contrar, poate avea efecte adverse. De asemenea, este important ca piatra să atingă pielea purtătorului. Un pandantiv din coral este frumos și eficient în același timp.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu ochii căprui pentru a ilustra ce spune despre tine culoarea ochilor
Timp liber
Ce spune despre tine culoarea ochilor. Tipul de personalitate pe care îl poți avea
Te-ai întrebat vreodată ce spune culoarea ochilor despre tine? Se spune că ochii sunt oglinda sufletului, motiv pentru care mulți specialiști sunt de părere că aceștia pot determina anumite aspecte care țin de personalitatea...
2
O tânără care doarme în mai multe poziții într-un colaj animat
Timp liber
Ce spune despre tine poziția în care dormi. Tipul de personalitate pe care îl poți avea
Te-ai întrebat vreodată ce spune despre tine poziția în care dormi? Experții spun că aceste mici detalii ar putea scoate la iveală lucruri mai puțin cunoscute despre personalitatea ta. Te invităm să afli care...
3
O femeie frumoasăc are stă cu o cremă albă pe față la o procedură cosmetică pentru a ilustra de ce apar punctele de grăsime pe față
Frumusețe
De ce apar punctele de grăsime pe față. Sfaturi utile pentru a scăpa de ele
Punctele de grăsime mai sunt cunoscute sub denumirea de milia. Acestea sunt întâlnite la persoanele de toate vârstele și pot apărea din diferite cauze. Hai să aflăm împreună de ce apar punctele de grăsime...
4
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie mov, lungă, stă în pădure
Horoscop
Top 3 zodii de bărbați care știu să iubească cu adevărat o femeie
Nu este ușor să alcătuiești un top 3 zodii de bărbați care știu să iubească cu adevărat o femeie, însă atunci când ai ajutorul specialiștilor, totul devine mai ușor. Dacă te-ai întrebat vreodată ce...
5
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie lungă stă în pădure cu un cal
Horoscop
Ce tunsori ți se potrivesc, în funcție de zodie
Dacă vrei să știi ce tunsori ți se potrivesc în funcție de zodie, acest articol îți vine cu siguranță în ajutor. Alegerea unei noi schimbări de look nu este niciodată ușoară, mai ales atunci...
PARTENERI
×