Reclamă

Tunsori pentru femeile cu părul aspru. Ce look ți se potrivește dacă ai peste 50 de ani

Femeile care au părul aspru și uscat știu cât de dificil poate fi de stilizat. Acesta necesită mult mai multă atenție și grijă. Totuși, textura lui poate fi pusă în evidență cu ajutorul unor coafuri speciale. Ți-am pregătit o listă cu tunsori pentru femeile cu părul aspru. Uite ce look ți se potrivește dacă ai peste 50 de ani.

Publicat: 16 noiembrie 2022, 6:41
O femeie frumoasă, blondă, care are peste 50 de ani și se privește în oglindă
Femeile care au părul aspru și uscat știu cât de dificil poate fi de stilizat. Acesta necesită mult mai multă atenție și grijă / Shutterstock

Pe măsură ce înaintezi în vârstă, textura părului se schimbă. Din acest motiv, multe femei ajung să remarce că părul lor este mult mai aspru și uscat. Acesta va avea nevoie de grijă și protecție suplimentară. Dacă te confrunți cu aceste probleme, o primă schimbare pe care o poți face este să adopți o nouă coafură.

Tunsori pentru femeile cu părul aspru

Alegerea tunsorii perfecte se va face întotdeauna în funcție de mai multe criterii. Atunci când îți alegi o tunsoare trebuie să ții cont de tipul părului pe care îl ai, de forma feței, dar și de preferințe. Astfel, înainte de a alege o coafură potrivită pentru tine încearcă să porți o discuție sinceră cu stilistul tău.

Acesta te va ajuta să înțelegi mult mai bine ce anume ar fi potrivit pentru tine. În ceea ce privește coafurile pentru femeile care au peste 50 de ani, specialiștii spun că există anumite tipuri care sunt un standard.

Tunsoarea pixie

Tunsoarea pixie este ideală pentru femeile care au peste 50 de ani, spun specialiștii în frumusețe. În plus este o coafură recomandată în special persoanelor care au părul aspru.

Reclamă

Textura aspră a părului ajută la amenajarea acestei coafuri cu ușurință. În plus este una dintre alegerile principale ale vedetelor din întreaga lume.

Specialiștii spun că dacă îți dorești o transformare radicală de look, atunci această tunsoare ar putea fi potrivită pentru tine.

Reclamă

Tunsoarea bob pentru părul grizonat

Tunsoarea bob pentru părul grizonat are un farmec aparte. Această tunsoare nu s-a demodat nici în zilele noastre și este cu atât mai spectaculoasă când este purtată de o persoană care are părul grizonat. Este o coafură ușor de stilizat și de întreținut.

Bobul este o coafură care necesită un fir de păr aspru. În felul acesta se conferă mult mai mult volum și textură fără a fi nevoie să apelezi la produsele speciale de styling.

Tunsoarea shaggy

Tunsoarea shaggy este ideală pentru femeile care au peste 50 de ani, scriu specialiștii pentru therighthairstyles.com. Această tunsoare încadrează orice formă a feței și adaugă mult mai mult volum părului.

Efectul va fi cu atât mai spectaculos cu cât vei alege să porți această tunsoare alături de o pălărie. Este o coafură rezistentă care nu necesită foarte mult timp de aranjare. Această coafură se află pe lista de tunsori pentru femeile cu părul aspru tocmai datorită aspectului natural pe care îl oferă.

Tunsoarea bob cu breton

Tunsoarea bob cu breton poate fi o alegere ideală atunci când vrei o schimbare radicală de look. Bretonul asimetric îți va încadra chipul și îți va oferi un aspect mult mai tineresc.

În plus, te poți bucura de textura naturală a părului tău pentru a obține mai mult volum. Tunsoarea bob este ideală pentru o doamnă care adoră să se aranjeze și să aibă o apariție strălucitoare de fiecare dată.

Tunsoare în scări

Tunsoarea în scări poate fi o alegere de mijloc pentru femeile care au părul lung și nu doresc să renunțe foarte mult la lungime a acestuia. Este o tunsoare ideală pentru doamnele care vor o schimbare de look, dar nu una radicală. În plus este o tunsoare potrivită pentru persoanele cu părul aspru.

Aceasta se aranjează mult mai bine pe un păr cu o astfel de textură, decât dacă părul ar fi fost fin și subțire. Tunsoarea în scări poate fi ideală dacă vrei o transformare de look pentru iarna aceasta. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×