Reclamă

Tunsori pentru femeile cu părul aspru. Ce look ți se potrivește dacă ai peste 50 de ani

Femeile care au părul aspru și uscat știu cât de dificil poate fi de stilizat. Acesta necesită mult mai multă atenție și grijă. Totuși, textura lui poate fi pusă în evidență cu ajutorul unor coafuri speciale. Ți-am pregătit o listă cu tunsori pentru femeile cu părul aspru. Uite ce look ți se potrivește dacă ai peste 50 de ani.

Publicat: 16 noiembrie 2022, 6:41

Pe măsură ce înaintezi în vârstă, textura părului se schimbă. Din acest motiv, multe femei ajung să remarce că părul lor este mult mai aspru și uscat. Acesta va avea nevoie de grijă și protecție suplimentară. Dacă te confrunți cu aceste probleme, o primă schimbare pe care o poți face este să adopți o nouă coafură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tunsori pentru femeile cu părul aspru

Alegerea tunsorii perfecte se va face întotdeauna în funcție de mai multe criterii. Atunci când îți alegi o tunsoare trebuie să ții cont de tipul părului pe care îl ai, de forma feței, dar și de preferințe. Astfel, înainte de a alege o coafură potrivită pentru tine încearcă să porți o discuție sinceră cu stilistul tău.

Acesta te va ajuta să înțelegi mult mai bine ce anume ar fi potrivit pentru tine. În ceea ce privește coafurile pentru femeile care au peste 50 de ani, specialiștii spun că există anumite tipuri care sunt un standard.

Tunsoarea pixie

Tunsoarea pixie este ideală pentru femeile care au peste 50 de ani, spun specialiștii în frumusețe. În plus este o coafură recomandată în special persoanelor care au părul aspru.

Reclamă

Textura aspră a părului ajută la amenajarea acestei coafuri cu ușurință. În plus este una dintre alegerile principale ale vedetelor din întreaga lume.

Specialiștii spun că dacă îți dorești o transformare radicală de look, atunci această tunsoare ar putea fi potrivită pentru tine.

Reclamă

Tunsoarea bob pentru părul grizonat

Tunsoarea bob pentru părul grizonat are un farmec aparte. Această tunsoare nu s-a demodat nici în zilele noastre și este cu atât mai spectaculoasă când este purtată de o persoană care are părul grizonat. Este o coafură ușor de stilizat și de întreținut.

Bobul este o coafură care necesită un fir de păr aspru. În felul acesta se conferă mult mai mult volum și textură fără a fi nevoie să apelezi la produsele speciale de styling.

Tunsoarea shaggy

Tunsoarea shaggy este ideală pentru femeile care au peste 50 de ani, scriu specialiștii pentru therighthairstyles.com. Această tunsoare încadrează orice formă a feței și adaugă mult mai mult volum părului.

Efectul va fi cu atât mai spectaculos cu cât vei alege să porți această tunsoare alături de o pălărie. Este o coafură rezistentă care nu necesită foarte mult timp de aranjare. Această coafură se află pe lista de tunsori pentru femeile cu părul aspru tocmai datorită aspectului natural pe care îl oferă.

Tunsoarea bob cu breton

Tunsoarea bob cu breton poate fi o alegere ideală atunci când vrei o schimbare radicală de look. Bretonul asimetric îți va încadra chipul și îți va oferi un aspect mult mai tineresc.

În plus, te poți bucura de textura naturală a părului tău pentru a obține mai mult volum. Tunsoarea bob este ideală pentru o doamnă care adoră să se aranjeze și să aibă o apariție strălucitoare de fiecare dată.

Tunsoare în scări

Tunsoarea în scări poate fi o alegere de mijloc pentru femeile care au părul lung și nu doresc să renunțe foarte mult la lungime a acestuia. Este o tunsoare ideală pentru doamnele care vor o schimbare de look, dar nu una radicală. În plus este o tunsoare potrivită pentru persoanele cu părul aspru.

Aceasta se aranjează mult mai bine pe un păr cu o astfel de textură, decât dacă părul ar fi fost fin și subțire. Tunsoarea în scări poate fi ideală dacă vrei o transformare de look pentru iarna aceasta. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×