Reclamă

Ce tunsori ți se potrivesc, în funcție de zodie

Dacă vrei să știi ce tunsori ți se potrivesc în funcție de zodie, acest articol îți vine cu siguranță în ajutor. Alegerea unei noi schimbări de look nu este niciodată ușoară, mai ales atunci când ești o persoană indecisă. Personalitatea noastră trebuie să se potrivească fără doar și poate stilului pe care îl abordăm zi de zi.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 18 noiembrie 2022, 9:44

Fiecare dintre zodii este avantajată într-un fel. Dacă vrei ceva diferit în viața ta iar alegerea pare că nu este cea potrivită, astrele îți vin întotdeauna în ajutor. Indiferent care sunt stilurile abordate de vedetele pe care le vedem întotdeauna pe internet, trebuie să de ghidăm doar după o simplă idee, alegerea noastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce tunsori ți se potrivesc, în funcție de zodie

Nu este ușor să luăm o decizie atunci când vrem să facem o schimbare radicală. Coafura este cea care ne poate schimba starea de spirit în orice moment. Indiferent că suntem triste sau fericite, aspectul fizic este cel care primează întotdeauna pentru a ne face să ne simțim într-adevăr diferite.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Dacă vorbim despre ce tunsori ți se potrivesc în funcție de zodie, trebuie să știi că nativii Berbeci apreciează foarte mult aspectul fizic.

Pun mare preț pe amprenta lăsat în urma lor, iar coafura pe care o abordează este întotdeauna aleasă în cel mai mic detaliu. Tunsorile pixie sunt o alegerea isteață întotdeauna, atunci când vine vorba despre încredere.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Deși Taurii par că ar avea încredere în sine, nu este întotdeauna adevărat. Deși le plac anumite stiluri în ceea ce privește coafura, le vine greu să ia o decizie.

Un breton asimetric în cazul unei tunsori de lungime medie va rezolva întotdeauna problema.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni optează întotdeauna pentru tunsori diferite față de ceilalți și își doresc să iasă în față cu orice preță. Vor să aibă un păr lung, de cele mai multe ori ondulat și găsesc acest lucru extrem de senzual și util în găsirea unui partener, asta dacă vorbim despre persoanele singure. Indiferent dacă noile modificări le avantajează sau nu, aceștia găsesc întotdeauna o cale de a face alte ajustări.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Fiind feminine și romantice, femeile născute sub acest semn zodiacal nu ar trebui să se îndepărteze de tunsorile ce presupun o lungime medie a părului. O tunsoare bob este perfectă pentu acestea, fiind o parte din curajul pe care îl manifestă lumii întregi.

Leu: 23 iulie – 22 august

Dacă nu știi ce tunsori ți se potrivesc în funcție de zodie, atunci trebuie să afli că pentru nativii Leu nu se potrivește orice tip de schimbare, arată Yourtango.com. Un bob asimetric poate fi totuși o alegere isteață, iar o culoare închisă a părului poate da forță femeii născute sub acest semn.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Dacă vorbim despre perfecțiune, atunci nativele din zodiac Fecioară ar trebui să ocupe primul loc. Acestea trebuie să opteze întotdeauna pentru un păr mediu pentru a-și menține echilibrul în viață. Coafurile drepte sunt întotdeauna o alegere bună.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii din zodia Balanță întotdeauna vor înclina spre echilibru, de aceea vor alege cele mai bune tunsori pentru personalitatea lor. Nu se vor simți niciodată atrase de stilurile care nu sunt avantajoase. Arată minunat indiferent ce tunsoare optează, însă sunt foarte selective.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Personalitatea nativilor Scorpion îi ajută în dorința de a fi originali. Nu li se potrivesc tunsorile rigide sau stricte, ce nu permit versatilitatea. Coafurile cu aspecte rebele li se potrivesc de minunate. Vor încerca să atragă atenția cu orice preț.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Fiind pline de viață și sociabile, femeile din zodia Săgetător vor încerca să abordeze tunsori în funcție de personalitatea lor debordantă, spune Astrology.com. De cele mai multe ori abordează un stil jucăuș sau îndrăzneț, mai ales atunci când își doresc să cucerească. Vorbim despre un bob chic sau tunsori punk.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Specialiștii pot stabili ce tunsori ți se potrivesc în funcție de zodie, iar pentru nativii Capricorn vorbim despre simplitate și confort. Este cazul să alegi o idee ce nu necesită atenție tot timpul, dat fiind faptul că nu ai răbdarea necesară.

Află totul despre zodia Capricorn, de la trăsături și până la personalitate.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Pentru nativii aceștia vorbim despre un stil pe care îl abordează pentru mai multă vreme. Tunsorile bob sau bretonul le avantajează de fiecare dată. De asemenea, șuvițele delicate le înnobilează fără doar și poate.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Reprezentantele acestei zodii se plictisesc ușor de orice de orice fel de stil. Nu se tem să jongleze cu idei noi, fără să le intereze părerea celorlalți. De obicei abordează tunsori cu breton drept.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×