Reclamă

Tunsoarea bob scurt. Cui i se potrivește și ce vedete au purtat-o

Se spune că tunsoarea bob scurt întinerește și îți conferă un look fresh. De-a lungul timpului această tunsoare a devenit tot mai populară printre femeile din lumea întreagă. Nenumărate vedete de la Hollywood au adoptat acest trend și au avut apariții spectaculoase pe covorul roșu. Hai să aflăm cui i se potrivește tunsoarea bob scurt și ce vedete au reușit să o popularizeze în ultimii ani.

Publicat: 8 august 2022, 7:57

Când vine vorba de stilizarea părului nimic nu se potrivește mai bine ca tunsoarea bob scurt. Tunsoarea potrivită îți poate schimba complet înfățișarea și îți poate pune în valoare trăsăturile naturale ale feței. O astfel de tunsoare te ajută să fii încrezătoare, puternică și sigură pe tine. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tipuri de bob scurt: tunsori asimetrice, în scări sau mai scurt la spate

Vara aceasta tunsoarea bob scurt a reintrat în atenția femeilor din lumea întreagă. Este un look chic și ușor de stilizat. Tunsorile bob variază în funcție de preferințe și de forma feței. Acestea pot fi asimetrice, în scări sau mai scurte la spate.

Schimbarea de look poate aduce cu sine o nouă energie în viața oricărei femei. Tunsoarea bob se bucură de aprecierea femeilor de mulți ani și nu pare că se va demoda prea curând. Tunsoarea bob nu necesită prea multă atenție și se poate aranja rapid. Uite ce tunsori bob sunt în trend vara aceasta printre doamnele și domnișoarele din întreaga lume.

Cui i se potrivește tunsoarea bob scurt

Tunsoarea bob este ideală pentru orice femeie indiferent de vârstă. Cu toate acestea, atunci când te decizi să alegi tunsoarea bob scurt trebuie să ții cont de forma feței. Nu orice tunsoare se potrivește oricui. Forma feței este cea care te va ajuta să determini dacă această tunsoare este potrivită pentru tine.

Reclamă

Dacă ai fața rotundă, atunci te bucuri de o formă echilibrată, iar bobul cu lungimi egale este ideal pentru tine. Femeile cu fața ovală sunt cele mai norocoase. Pentru ele orice fel de tunsoare bob este potrivită. Femeile cu fața ovală pot purta un bob lung, mediu, scurt, chiar și tunsoarea pixie.

Pentru femeile cu fața pătrată tunsoarea bob asimtrică sau cu breton este cea mai potrivită. Stiliștii spun că femeile care au fața în formă de inimă pot opta cu încredere la un bob wavy. Cu toate acestea, dacă ai fața în formă de inimă nu ți se recomandă tunsoarea bob cu breton.

Vestea bună este că tunsoarea bob este potrivită indiferent de tipul de păr pe care îl ai. Tunsorile bob se stilizează în funcție de tipul de păr pentru a conferi textură și volum acestuia.

Reclamă

Ce vedete poartă tunsoarea bob scurt

O mulțime de vedete au adoptat de-a lungul timpului tunsoarea bob scurt. Am selectat pentru tine câteva din divele de la Hollywood care au decis s păstreze această tunsoare vreme de mai mulți ani și care au popularizat-o printre femeile din întreaga lume. Actrițe celebre, dar și cântărețe de renume au purtat tunsoarea bob scurt cu multă mândrie și încredere în propriul look. Indiferent de vârstă sau momentul vieții, acestea au fost mereu încrezătoare în look-ul pe care l-au ales.

Regina King a avut tunsoarea bob sccurt la Premiile Oscar

Regina King a debutat cu o tunsoare bob la Gala Premiilor Oscar 2021. Actrița internațională a ales o coafură clasică. Aceasta și-a îndreptat părul și a completat look-ul superb cu o pereche de cercei.

Regina King într-o rochie albastră cu tunsoarea bob scurt în timp ce ia parte la Gala Premiilor Oscar în anul 2021
Regina King a debutat cu o tunsoare bob scurt la Gala Premiilor Oscar în anul 2021 / Getty Images

De-a lungul timpului aceasta a apărut pe covorul roșu cu o mulțime de tunsori, însă aceasta este de departe cea mai spectaculoasă apariție pe care a avut-o. Conform publicației Refinery.29.com, tunsoarea vedetei a fost realizată și stilizată în seara Premiilor Oscar de Larry Sims.

Jennifer Lawrence a fost adepta tunsorii bob scurt de-a lungul timpului

Jennifer Lawrence îndrăgșete foarte mult tunsoarea bob scurt. De-a lungul anilor aceasta a optat pentru acest look care la prima vedere pare unul simplu și ușor de stilizat. Jennifer a demonstrat cu fiecare apariție că știe cum să-și pună în evidență coafura pe care o are, chiar și atunci când lungimea părului nu este una foarte lungă.

Jennifer Lawreance îmbrăcată într-o rochie cu paiete în timp ce ia parte la premiera Hunger Games și poartă o tunsoarea bob scurt
Jennifer și-a impresionat fanii cu noul său look la premiera celui de-al doilea film din seria Hunger Games / Getty Images

Actrița nu a renunțat la părul său blond, dar a apelat la o mulțime de trucuri prin care și-a îmbunătățit imaginea. Jennifer este exemplul clar că tunsoarea bob scurt poate fi stilizată într-o gamă variată cu accesoriile potrivit. De la codițe împletite, la bentițe simple, Jennifer a demonstrat cu fiecare apariție că iubește tunsoarea bob scurt.

Drew Barrymore a adorat tunsoarea bob scurt la sfârșitul anilor ’90

Drew Barrymore a fost adepta tunsorii bob scurt, în special spre sfârșitul anilor 1990. Actrița apărea deseori cu părul scurt, stilizat într-un bob chic și rebel. De-a lungul timpului vedeta a schimbat o mulțime de tunsori, iar nuanța părului său a trecut printr-o mulțime de transformări.

Drew Barrymore cu tunsoarea bob scurt în timp ce participă la evenimentul Inside Grey Gardens
Drew Barrymore a adoptat acest look în anul 2009 / Getty Images

Într-un interviu pe care l-a acordat în trecut aceasta a povestit de ce preferă tunsoarea bob scurt. Drew spune atunci: ”îmi doresc să fim capabili să ne iubim mai mult, în special când adoptăm un look care pentru alții pare nebunesc. Dacă nu ești confortabilă cu o schimbare în acest moment, vei vedea că în viitor te vei uita la este imagini și vei iubi ceea ce vezi”.

Drew a demonstrat de-a lungul timpului că nu se teme să-și facă schimbări radicale, iar tunsoarea bob scurt a fost de departe una din favoritele sale.

Rihanna a impresionat cu tunsoarea sa după lansarea melodiei Umbrella

După lansarea melodii Umbrella, numele Rihannie se afla pe buzele tuturor. Vedeta internațională a inspirat o mulțime de femei din lumea întreagă să adopte tunsoarea bob scurt. Imaginea sa senzațională se află și astăzi în mentalul colectiv.

Rihanna într-o blusă cu decolteu adânc în timp ce se povează pe covorul roșu la MTV Movie Awards în anul 2007
Rihanna a schimbat multe tunsori de-a lungul timpului. Vedeta a impresionat în anul 2007 la MTV Movie Awards / Profimedia Images

Deși mulți ani la rândul a fost adepta tunsorii pixie, RiRi a întors o mulțime de priviri atunci când și-a lăsat părul să crească și a decis să-l tundă într-un bob scurt. Bruneta focoasă a fost surprinsă recent de fotografi.

De când a devenit mamă aceasta este văzută mult mai rar în public. În ultimii ani Rihanna a ales să-și lase părul să crească, însă fanii sunt nerăbdători să vadă cu ce look nou va mai apărea artista.

Rachel McAdams a adoptat un trend nou în anul 2015

Rachel McAdams a avut de-a lungul timpului o mulțime de tunsor chic. De departe ce mai apreciată apariție a vedetei  fost atunci când aceasta a ales tunsoarea bob scurt. Rachel a fost o adevărată apariție în anul 2015 la premiera filmului Aloha.

Rachel McAdams într-o ținută maro în timp ce ține în mână premiul pentru cea mai bună actriță în urma rolului din Spotlight în anul 2016
Rachel McAdams și-a luat prin surprindere admiratorii atunci când s-a afișat cu acest look / Getty Images

Alături de Emma Stone, Rachel a întors toate privirile asupra sa. Vedeta a decis să rămână fidelă acestui tunsori pentru mulți ani. Tunsoarea bob scurt se potrivește foarte bine cu trăsăturile sale și o face să pară mult mai tânără decât este.

Keira Knightley s-a tuns bob scurt în anul 2010

Dacă Keira Knightley te-a impresionat atunci când a ales tunsoarea pixie, atunci trebuie să o vezi cu tunsoarea bob scurt. Fanii au fost uimiți să vadă transformarea prin care a trecut actrița. Într-un interviu pe care l-a acordat în 2016, vedeta a povestit despre cum părul său natural a fost degradat de-a lungul timpului din cauz rolurilor pe care le-a avut de interpretat.

Keira Knightley cu tunsoarea bob scurt în timp ce ia parte la premiera filmului Never Let Me Go din anul 2010
Keira Knightley a ales să se tundă bob scurt în annul 2010 / Getty Images

Keira a apelat de multe ori la peruci. Aceasta și-a dorit să-și lase părul natural să se regenereze. Vedeta a declarat că s-a confruntat pentru o perioadă lungă de timp cu căderea părului. Actrița spune că abia după ce a devenit pentru prima dată mamă, părul său a început să se întoarcă la cea mai bună variantă a sa.

Taylor Swift a fost tunsă bob scurt pentru mai mulți ani

Tunsoarea bob scurt a devenit de-a lungul timpului o adevărată semnătură a stilului artistei Taylor Swift. Vedeta a impresionat cu fiecare look al său, însă tunsoarea bob scurt a fost cea mai apreciată.

Taylor Swift purtând tunsoarea bob scurt la evenimentul Met Gala din anul 2016
Taylor Swift s-a tuns bob scurt în anul 2016 și a debutat cu un nou look la Met Gala / Getty Images

La Premiile Grammy din 2016 a apărut alături de prietena sa, Selena Gomez. Gomez este și ea o adoptă a acestui look. La scrut timp după apariția la Premiile Grammy, Taylor a impresonat din nou pe covorul roșu de la Met Gala 2016. Swift a demonstrat de-a lungul timpului că tunsoarea bob scurt i se potrivește cel mai bine și îi pune în valoare toate trăsăturile.

Helen Mirren preferă tunsoarea bob scurt

Helen Mirren este una din actrițele care a rămas fidelă tunsorii bob scurt de-a lungul timpului. Actrița în vârstă de 77 de ani dovedește că această tunsoare este potrivită în orice moment al vieții. Helen este un exemplu perfect al unei femei asumate și sigure pe sine.

Helen Mirren cu tunsoarea bob scurt în timp ce participă la Gala Premiilor Oscar în anul 2016 în Los Angeles
Helen Mirren este adepta tunsorii bob scurt. Actrița a pozat cu acest look la Gala Premiilor Oscar în anul 2016 / Getty Images

Cariera sa de succes dovedește că nimic nu este imposibil. În trecut Helen a mai apelat la tunsoarea pixie lung, însă vedeta s-a decis în cele din urmă asupra tunsorii bob, tunsoare care a devenit emblematică pentru ea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×