Reclamă

Ce dezvăluie forma feței despre personalitatea ta

Poți afla multe despre o persoană doar privindu-i chipul. Comunicarea față în față este cea mai bună modalitate de a cunoaște pe cineva și de a decide cea mai bună cale de a acționa atunci când te confrunți cu o problemă legată de un partener sau o persoană dragă. Află ce dezvăluie forma feței despre personalitatea ta.

Publicat: 13 februarie 2021, 8:40 / Actualizat: 19 februarie 2021, 18:40
Selena Gomez zâmbește în timp ce este fotografiată pe covorul roșu purtând o rochie roșie
Persoanele care au fața ovală sunt înzestrate cu nenumărate virtuți, precum bunătate și generozitate. Selena Gomez sau Penelope Cruz sunt celebrități care au fața rotundă / Profimedia Images

Un studiu publicat în Science Daily a constatat că forma feței este determinată de gene. Multe dintre caracteristicile care alcătuiesc chipul unei persoane, precum dimensiunea nasului și lățimea feței, provin din variații genetice specifice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce dezvăluie forma feței despre personalitatea ta

„Forma feței tale tinde să dezvăluie personalitatea ta de bază și abordarea generală asupra vieții”, spune Jean Haner, expert în citirea feței și autor al cărții Înțelepciunii feței tale. Potrivit acesteia, majoritatea oamenilor nu au o formă distinctă a feței, ci mai degrabă o combinație de câteva forme. Cu toate acestea, există de obicei o formă dominantă.

Față ovală

Cu o frunte mai lată decât bărbia, fețele ovale au o formă mai lungă. Fața ovală este considerată a fi forma ideală, deoarece permite adaptarea mai multor tipuri de coafuri și tunsori, dar și utilizarea unor bijuterii de diferite forme și mărimi.

Persoanele cu forma ovală a feței tind să fie extrem de empatice și amabile cu cei din jur. Inima lor mare le aduce în situația de a se pune pe ele pe locul doi. Jean Haner, expert în citirea feței, spune că o persoană cu fața ovală „știe întotdeauna ce trebuie să spună, astfel încât oate face pe cineva să se simtă binevenit și confortabil”, potrivit The list.

Reclamă

Printre vedetele cu această formă a feței se numără Beyonce și Julia Roberts.

Față rotundă

Forma rotundă a feței se identifică prin pomeți largi și un maxilar curbat.

Reclamă

Persoanele care au fața ovală sunt înzestrate cu nenumărate virtuți, precum bunătate și generozitate. Ele „tind să se gândească și să pună nevoile altora înaintea lor”, spune Jean Haner. Pentru că sunt protectoare din fire, le place să aibă grijă de ceilalți și să îi știe în siguranță. Selena Gomez sau Penelope Cruz sunt celebrități care au fața rotundă.

Față dreptunghiulară

Lungă și pătrățoasă în zona frunții și a bărbiei, fața dreptunghiulară mai este numită și „față alungită”. Cei care au această formă nu se lasă conduși de emoții și au întotdeauna un plan pregătit.

„Oamenii cu această formă a feței pun preț pe logică și sunt cu adevărat buni gânditori, dar deseori gândesc prea mult. De obicei sunt planificatori și nu vorbesc prea des despre sentimentele lor”, spune Jean Haner.

Ambițioase și muncitoare, pesoanele cu fața dreptunghiulară au mari șanse să se bucure de succes. Din această categorie fac parte nume importante, precum Kate Middleton și Sarah Jessica Parker.

Față triunghiulară

O formă de față triunghiulară este definită de o frunte îngustă și un maxilar proeminent.

Persoanele cu față triunghiulară au o latură creativă extrem de dezvoltată și se emoționează ușor. Însă, se enervează la fel de ușor dacă sunt provocate.

Celebra Jennifer Aniston are o astfel de formă a feței.

Față pătrățoasă

Fețele pătrățoase sunt definite de un maxilar cu o construcție proporțională ca lungime și lățime.

Cei care au fața sub formă de pătrat sunt ambițioși și nu se dau în lături de la sarcini pe care unii le-ar crede imposibile.

Femeile cu această formă a feței arată cel mai bine dacă își lasă părul lung, la fel ca Sandra Bullock sau Angelina Jolie

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×