Reclamă

Forma mâinilor și personalitatea. Ce dezvăluie ele despre tine

Forma mâinilor și personalitatea se află într-o strânsă legătură, așa cum au descoperit practicanții cititului în palmă.

Adelina Miron
Adelina Miron
Publicat: 23 ianuarie 2021, 22:39 / Actualizat: 11 februarie 2021, 19:11

S-ar putea să-ți fie greu să crezi că analizarea unei anumite părți a corpului poate oferi o imagine atât de clară despre cine ești cu adevărat, inclusiv aspecte ale identității tale unice. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Forma mâinilor și personalitatea

Una dintre cele mai simple modalități de a începe să deslușești secretele pe care le ascund mâinile tale este să înveți despre corelația acestora cu cele patru elemente de bază ale naturii: pământ, foc, apă și aer.

Pâmânt

Degetele scurte și palmele pătrate corespund elementului pământ. Persoanele care se regăsesc în această categorie sunt stabile și active.

Totodată, pot fi încăpățânate și inflexibile atunci când trebuie să asculte și alte puncte de vedere.

Reclamă

Foc

Dacă ai degetele scurte și palmele dreptunghiulare te afli sub influența elementului foc. Te plictisești repede și îți pierzi în scurt timp concentrarea. Gândurile îți zboară dintr-un loc într-altul, astfel că entuziasmul tău față de o idee poate să dispară în câteva minute.

Apă

Reclamă

Dacă elementul apă îți ghidează personalitatea atunci degetele tale sunt lungi și palmele dreptunghiulare. Te adaptezi destul de ușor la situații noi, ești intuitivă, iar compasiunea ta nu cunoaște limite.

Aer

Persoanele cu degetele lungi și palmele pătrate sunt însemnele elementului apă. Dacă te încadrezi n această categorie ești cel mai probabil o persoană foarte deșteaptă, curioasă și grijulie. Uneori poți oferi impresia că le știi pe toate, în special în momentele în care te simți superioară. Studiază cu atenție forma mâinilor pentru a afla mai multe despre personalitatea ta.

Mâna dominantă

Fie că ești stângaci sau dreptaci, palma și degetele mâinii pe care o folosești cel mai mult reflectă calitățile tale. Degetele de la cealaltă mână îți oferă indicii legate de atitudinea ta față de persoanele din cercul de apropiați.

Degetele puternice și slabe

Fiecare persoană are degete puternice și slabe. Cu cât sunt mai puternice, cu atât reflectă mai mult trăsături specifice ale caracterului. Dacă un deget este îndoit sau nu îl poți folosi pentru anumite activități, atunci este slab. Un deget puternic este lung și drept.

Un deget puternic la mâna pe care o folosești indică faptul că te străduiești să ai succes în profesia ta. Degetul arătător puternic dezvăluie trăsături precum putere, tărie de caracter și perspicacitate, potrivit Bright Side.

Responsabilitatea, eficiența, încrederea în sine, dorința de dezvoltare și înțelepciunea sunt trăsături atribuite degetului mijlociu. Inelarul dezvăluie înclinația artistică și exprimarea sinelui, iar degetul mic îți oferă indicii despre abilitățile de comunicare. 

Forma vârfului degetelor

Dacă ai degetele rotunde, atunci îți dorești să costruiești relații puternice cu cei din jurul tău și accepți criticile și dialogurile în contradictoriu. 

Vârful degetelor pătrat și plat sunt indiciile unei persoane precise, care se ferește de situațiile incerte. 

Degetele late, în formă de lopată dezvăluie apetența pentru ingeniozitate și necunoscut.

Dacă ai degetele ascuțite, înseamnă că preferi activitățile neobișnuite, din sfera misticismului, în locul celor practice. 

Spațiul dintre degete

Pune mâna pe o suprafață plană. Dacă ai o distanță mare între degete ești probabil o fire independentă și deschisă către aventură și experimentare. 

Ești prudentă, atentă și idependentă dacă degetele mâinii tale sunt apropiate. 

Distanța dintre degetul mijlociu și cel inelar este indiciul unei persoane greu de influențat. Dacă cele două sunt apropiate, înseamnă că ai tendința de a urma regulile și de a te ridica la așteptările societății. 

Încerci să eviți discuțiile serioase și deciziile? Înseamnă că distanța dintre degetul tău mic și cel inelar este mare. Un gânditor independent cu spirit de aventură va avea o distanță mai mică între aceste două degete.

Forma mâinilor este un element de care trebuie să ții cont pentru a descoperi adevărata ta personalitate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
3
Melissa McCarthy pozată la gala Premiilor Oscar 2019
Divertisment
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate. Cum arată acum grăsuța de la Hollywood
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate a fost incredibilă. Grăsuța de la Hollywood arată incredibil după ce a scăpat de kilogramele în...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×