Reclamă

Coafuri simple pentru femei. Ce se poartă în vara anului 2022

Vara anului 2022 vine cu multe schimbări. Dacă îți dorești o schimbare de look, atunci s-ar putea să avem soluția potrivită pentru tine. Am pregătit o listă de coafuri simple pentru femei pe care să le poți purta cu încredere în sezonul cald.

Publicat: 22 iulie 2022, 7:06

Fie că ești adepta schimbărilor radicale sau îți dorești doar o schimbare mică de imagine ți-am pregătit o listă cu opțiuni din care să te inspiri vara aceasta. Nu mai aștepta momentul potrivit pentru a adopta look-ul la care visezi. Este momentu să ai încredere în tine și să alegi coafura care te avantajează cel mai bine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coafuri simple pentru femei

Te gândești să mergi la coafor pentru o schimbare, dar nu ești decisă cu privire la tunsoarea pe care o vrei? Ce-ar fi ca vara aceasta să alegi o tunsoare în trend, care să-ți pună în evidență trăsăturile naturale ale feței. O tunsoare trebuie să te avantajeze și să te flateze, ea trebuie să-ți ofere încredere și să te facă să fii fericită cu imaginea ta. Uite o listă cu unele dintre cele mai îndrăgite tunsori din vara anului 2022. 

Tunsorea pixie

Pe lista de coafuri simple pentru femei în vara anului 2022 am adăugat și tunsoarea pixie. Tunsoare care la primul rând pare intimidantă, dar care îți poate oferi încrederea de care ai nevoie în sezonul cald. O tunsoare modernă care îți va scoate în evidență trăsăturile naturale.

Reclamă

Această tunsoare oferă volum părului și avantajează aproape orice formă a feței. Tunsoarea pixie lung este deseori întâlnită printre vedetele de la Hollywood. Dacă vrei o schimbare îndrăzneață atunci această tunsoare s-ar putea să fie cea potrivită pentru tine!

Short Wavy Bob

Aceasta este una din cele mai apreciate coafuri ale verii. Tunsoarea bob a fost și va rămâne mereu în trend, cu toate acestea, bobul wavy pare că face furori printre femei în sezonul cald din 2022. Short wavy bob reprezintă echilibrul perfect între eleganță și stil.

Reclamă

Este o tunsoare ideală pentru persoanele care au deja părul puțin ondulat. Trăsăturile feței vor fi foarte bine puse în evidență de această coafură. În plus este ușor de aranjat și stilizat. Cu o astfel de tunsoare vei putea să-ți stilizezi părul în nenumărate feluri. În plus, tunsoarea short wavy bob este ideală vara! Te vei simți fresh și plină de viață cu o tunsoare jucăușă și ușor de întreținut.

Bretonul Curtain Bangs

Unul dintre cele mai îndrăgite trenduri de anul acesta este cu siguranță bretonul curtain bangs. Această coafură a ajuns virală printre milioane de tinere din mediul online. Pe lângă popularitatea pe care a căpătat-o rapid această coafură printre tinerele din întreaga lume, o mulțime de vedete și-au dorit să adopte la rândul lor un astfel de look. Este o imagine fresh care îți va oferi un look unic.

Este potrivit atât pentru persoanele cu păr scurt, cât și pentru persoanele cu părul lung. În plus acest look se poate adapta pentru diferite tipuri de păr, astfel că este potrivit fie că ai părul drept, ondulat sau creț. Dacă te gândești la o schimbare radicală, atunci aceasta ar putea fi alegerea potrivită pentru tine. Pe lista de coafuri simple pentru femei trebuie să se afle și bretonul curtain bangs, scrie PinkVilla.com.

Lob

Dacă ești indecisă cu privire la o tunsoare bob și crezi că ai renunța mult prea mult la lungimea părului tău, atunci îți venim în ajutor cu o altă tunsoare chic. Coafura lob este foarte apreciată printre femeile din lumea întreagă. Este o tunsoare ușor de stilizat și ușor de întreținut. Lob-ul poate fi privit ca un bob mai lung.

Această coafură populară printre femeile din lumea întreagă îți oferă un aer fresh, dar în același timp extrem de elegant. Dacă ești mereu pe fugă și nu ai foarte mult timp la dispoziție pentru a-ți coafa zilnic părul, atunci o astfel de tunsoare ar putea fi salvatoare pentru momentele în care ești pe grabă.

Împletituri

Împletiturile se află și ele pe lista de coafuri simple pentru femei care sunt în trend în vara anului 2022. Împletiturile pot fi realizate atât persoanelor cu părul de lungime medie, cât și persoanelor cu părul lung. Un astfel de look va avea un efect imediat. Este perfect dacă îți dorești să ieși în evidență la un concert sau un festival.

Deși pare greu de crezut, un astfel de look ar putea să devină rapid unul elegant dacă este stilizat cum trebuie. În plus, părul tău va avea o textură deosebită în momentul în care îți vei desface împletiturile. Chiar dacă este o coafură care necesită mult timp și multă răbdare, efectul va fi unul garantat. Dacă te simți îndrăzneață și pregătită pentru o schimbare, atunci această coafură ar putea să ți se potrivească. 

Beachy Waves cu Ombre

Dacă ești pregătită pentru o schimbare de look, atunci îți recomandăm o combinație de beachy waves cu ombre. Acest look este potrivit pentru o persoană care își dorește o imagine nou. În plus, tehnica de vopsire a părului folosită pentru realizarea unui look ombre nu îți va afecta foarte mult firul de păr. Tehnica ombre este una dintre cele mai cunoscute printre stiliștii din lumea întreagă.

Numele tehnicii provine din franceză și se traduce cu ”umbre”. Acest lucru înseamnă că specialistul încearcă să obțină un efect de umbre și lumini pe lungimea părului. O astfel de tehnică de vopsire este ideală pentru o coafură beachy waves. Este un look abordat de multe femei pe timp de vară și îți oferă o imagine chic, dar în același timp extrem de elegantă.

Părul lung și drept

Nu ești decisă cu privire la tunsoarea pe care o vrei? Atunci poate nu este momentul să-ți faci o schimbare radicală. Vara aceasta pe lista de coafuri simple pentru femei se numără și coafarea părului lung și drept.

O imagine elegantă care va lăsa la vederea frumusețea și sănătatea părului tău. Poate fi stilizată cu ajutorul accesoriilor de păr sau cu ajutorul unor impletituri simple. Părul lung și drept are în continuare un efect imediat.

French Bob

”Bobul francez” sau french bob este o altă tunsoare care se află printre preferințele femeilor din lumea întreagă vara aceasta. Tunsoarea chic este potrivită indiferent de vârstă. De altfel, multe persoane sunt de părere că o astfel de coafură te întinerește imediat.

Dacă îți dorești un look ușor de stilizat, această coafură ar putea fi ideală pentru tine. Este ideală pentru femeile care vor o transformare rapidă și de efect.

Short Curly Bob

Short Curly Bob este ideal pentru persoanele care au părul ondulat, însă poate fi realizat cu succes și pentru femeile cu părul drept.

Rezultatul s-ar putea să fie diferit, însă cu puțină răbdare, chiar și o persoană cu părul drept își poate ondula rapid părul. Această coafură este ideală pentru femeile cu o personalitate puternică, dornice să se afișeze în fața celor din jur. Este o coafură ușor de întreținut și extrem de cerută vara această. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×