Reclamă

Coafuri clasice care revin în trend vara aceasta. Cum să-ți transformi imaginea cu o tunsoare nouă

Sezonul cald este aici, iar specialiștii în beauty îți vin în ajutor cu câteva idei de coafuri clasice care revin în trend vara aceasta. Dacă vrei să-ți transformi imaginea, atunci acesta ar putea fi momentul potrivit. O coafură nouă ar putea să-ți ofere mai multă încredere în tine însăți.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 13 iunie 2023, 6:02

Dacă ești în căutarea unei coafuri noi, atunci te afli în locul potrivit. A început sezonul schimbărilor, în care doamnele și domnișoarele își doresc un look fresh și elegant. Vara anului 2023 aduce câteva propuneri impresionante, iar multe tunsori vechi se întorc în atenția femeilor din lumea întreagă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coafuri clasice care revin în trend vara aceasta

Specialiștii în beauty au întocmit un clasament al celor mai apreciate coafuri clasice care sunt în trend vara aceasta. Alex Brown, hairstylist din Chicago, a explicat pentru publicația The Zoe Report care sunt tunsorile care avantajează femeile indiferent de forma feței pe care o au.

Acesta a oferit câteva sugestii în materie de coafuri, mai ales pentru doamnele și domnișoarele care își doresc o adevărată schimbare. Descoperă în cele ce urmează câteva idei de coafuri clasice care sunt din nou în trend.

Blunt Bob

Tunsorile bob sunt unele dintre cele mai apreciate de femei. Acest tip de coafură datează încă din anii 1920 și continuă să fie cerută de milioane de femei din lumea întreagă. De-a lungul timpului, tunsoarea bob a evoluat, iar în prezent există mai multe variațiuni ale acesteia.

Reclamă

Blunt Bob este una dintre cele mai apreciate tunsori de la acest moment. Haily Bieber, soția lui Justin Bieber, a fost cea care a pornit un adevărat trend cu această tunsoare clasică. Este o tunsoare potrivită indiferent de textura părului și se adresează atât domnișoarelor, cât și doamnelor.

Poate fi adaptată cu ușurință indiferent de forma feței și promite să-ți scoată în evidență trăsăturile frumoase ale chipului.

Reclamă

French Bob

Tunsoarea french bob a căpătat tot mai multă popularitate în ultimele luni. Specialiștii susțin că această tunsoare va face furori în sezonul cald.

Este o tunsoare care avantajează chipul, indiferent de forma feței. Cu toate acestea, nu orice femeie este pregătită pentru o schimbare atât de dramatică. Femeile care au părul lung trebuie să se gândească foarte bine înainte de a alege acest tip de tunsoare.

French bob presupune o ca părul să fie tuns cât mai scurt, motiv pentru care această alegere s-ar putea să fie un impediment pentru doamnele și domnișoarele care își doresc părul lung.

Curtain Bangs

În ultimele luni am auzit tot mai des de bretonul curtain bangs. Acest tip de coafură a devenit popular în special datorită rețelelor de socializare. Tunsoarea este potrivită atât pentru femeile care au părul lung, cât și pentru cele care au părul scurt.

Este o coafură care avantajează femeile care au o formă a feței ovală. Acest tip de breton atrage atenția în jurul ochilor și crează iluzia unor pomeți mult mai ridicați. Este o coafură potrivită pentru o femeie care își dorește un look fresh și tineresc. Acest tip de tunsoare este ideal pentru vara anului 2023. 

Modern Rachel

Dacă ești o persoană care are părul subțire, atunci avem tunsoarea potrivită pentru tine. Modern Rachel este o tunsoare ideală pentru femeile care își doresc mai mult volum. Acest tip de coafură presupune ca părul să fie tuns în scări, astfel încât să-i ofere impresia unui volum mult mai mare.

Tunsoarea a fost inspirată de actrița Jennifer Aniston care a interpretat-o pe Rachel Green în serialul de comedie Friends. Este o coafură perfectă, indiferent de textura părului. Rezultatul final îți va aduce volumul mult visat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×