Reclamă

5 coafuri pe care să le încerci dacă ai părul rar și subțire. Ce look poți să alegi pentru vara aceasta

Coafura poate spune foarte multe lucruri despre o persoană. Chiar dacă pare superficial, prima impresie este extrem de importantă atunci când întâlnești o nouă persoană. Unghiile, machiajul, ținuta și coafura vor ieși imediat în evidență. Astfel, este important să te asiguri că îți pui fiecare detaliu la punct pentru a avea parte de imaginea pe care ți-o dorești. Dacă ești pregătită pentru o schimbare, atunci îți prezentăm 5 coafuri pe care să le încerci dacă ai părul rar și subțire. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 26 mai 2023, 6:19

Femeile cu părul rar și subțire știu cât de greu și obositor poate fi să ai grijă de acesta. Părul subțire necesită mult mai multă atenție deoarece este predispus la mai multe accidente. Cum ar fi ruperea și deshidratarea. Însă există câteva trucuri care te pot ajuta să ai o coafură plină de volum chiar și dacă textura părului tău nu este cea mai avantajoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coafuri pe care să le încerci dacă ai părul rar și subțire

Alegerea coafurii potrivite texturii părului pe care îl avem este foarte importantă. Specialiștii în beauty ne vin în ajutor cu câteva idei pentru a avea parte de o coafură reușită. Indiferent de tipul de păr pe care îl ai, există o coafură potrivită pentru fiecare femeie.

Atunci când alegi coafura este important să ții cont de mai multe criterii, cum ar fi cel legat de forma feței. De data aceasta îți prezentăm un alt criteriu la fel de important, anume textura părului.

Tunsoarea bob clasic

Pentru femeile care au părul subțire și rar este recomandată tunsoarea bob clasic. Este o tunsoare elegantă care nu se va demoda niciodată. Tunsoare bob a devenit populară la începutul anilor 1920, iar de atunci continuă să se afle printre alegerile principale ale femeilor.

Reclamă

În prezent există mai multe tipuri de tunsori bob. Pentru femeile cu părul subțire și rar se recomandă un bob gradat.

Acesta conferă mai mult volum părului subțire și se potrivește perfect indiferent de nuanța părului. 

Reclamă

Tunsoarea pixie cu breton

Tunsoarea pixie scurt a fost în mare vogă printre vedetele de la Hollywood. Chiar și acestea se confruntă uneori cu părul subțire și rar. Tunsoarea pixie este avantajoasă în special pentru femeile care își doresc mai mult volum.

Această coafură va conferi iluzia unui păr des și bogat. În plus, este o tunsoare ușor de întreținut și foarte rapid de aranjat. Dacă îți dorești mai mult volum, atunci această coafură este ideală pentru tine. 

Tunsori asimetrice

Tunsorile asimetrice au avantajul de a conferi părului mai mult volum, indiferent de textura acestuia. Acest tip de coafură este recomandată în special doamnelor și domnișoarelor care au părul rar.

Este un mod ușor și rapid de a păcăli ochiul. O coafură asimetrică este, de obicei, ușor de stilizat. Nu necesită prea mult timp de pregătire și poate fi aranjată în doar câteva minute. 

Tunsoarea bob cu breton

Tot pentru femeile cu părul subțire și rar, specialiștii în beauty recomandă tunsorile bob cu breton. Bretonul este potrivit în special pentru doamnele care au fruntea lată.

Este o tunsoare care scoate în evidență zona ochilor și încadrează frumos chipul. De altfel, această coafură este potrivită indiferent de forma feței. Îți va oferi mai mult volum și te va ajuta să te simți mai feminină și mai încrezătoare. 

Tunsoarea shag

Tunsoarea shag a reintrat în atenția doamnelor în ultimele luni și a aprins tot mai multă popularitate, mai ales datorită rețelelor de social media. Tunsoarea shag îți conferă un aspect elegant. Este avantajoasă pentru orice lungime a părului și îți conferă imediat volum.

Este recomandată în general femeilor cu părul fin și rar, tocmai datorită iluziei de volum. Dacă nu te-ai decis la un look pentru vara aceasta, atunci aceasta ar putea fi tunsoarea ideală pentru tine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×