Reclamă

Coafuri pentru o nașă tânără. Idei moderne pentru 2023

Nunta este un eveniment extrem de important pentru viitoarea mireasă. Însă această zi memorabilă este la fel de importantă și pentru nașii mirilor. Pentru că a început sezonul nunților, ne-am gândit să îți venim în ajutor cu câteva idei de coafuri pentru o nașă tânără. Iată câteva sugestii moderne pentru anul 2023. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 11 mai 2023, 6:37

Fiecare femeie își dorește să aibă o coafură impecabilă la un eveniment important. Nășicile tinere trebuie să-și aleagă cu mare atenție coafura. Nu doar atenția pentru ținută și accesorii este importantă, ci și cea pe care i-o acorzi părului tău. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coafuri pentru o nașă tânără

Coafura pe care o alegi în ziua nunții este importantă. Imaginea ta trebuie să fie una elegantă și strălucitoare, dar care să nu pună în umbră frumusețea miresei.

Una dintre regulile de conduită spune că nicio femeie nu ar trebui să poarte alb la nuntă, cu excepția miresei.

Astfel de detalii sunt importante. O nașă tânără își va dori să aibă o coafură în trend, dar care să păstreze o notă de discreție, astfel încât să nu eclipseze imaginea miresei.

Ținuta pe care o alegi poate fi completată de o coafură inedită. Mai jos îți venim în ajutor cu câteva idei de coafuri pentru o nașă tânără și elegantă. 

Reclamă

Un coc elegant

Cocurile nu se vor demoda niciodată. Acestea sunt ideale pentru o viitoare nașă tânără. Dacă îți dorești să ai o apariție elegantă, atunci poți opta pentru această coafură, poți opta pentru un coc clasic sau pentru un coc format din împletituri.

Reclamă

Acesta poate fi fixat cu ajutorul unor agrafe și a unui spray special Este o coafură simplă pe care o poți face la salon sau chiar la tine acasă. 

Coc în creștetul capului

Dacă nu te-ai decis cu privire la coafura pe care ți-o dorești, atunci îți propunem un coc în creștetul capului. Această coafură este simplă, dar elegantă. În plus, poți să-ți decorezi cocul la bază cu o cordeluță cu paiete sau pietre prețioase.

Este o imagine potrivită pentru  viitoare nașă tânără. Te poți inspira și din imaginea pe care Kate Middleton a avut-o la încoronarea Regelui Charles. Prințesa de Wales a optat pentru o ținută elegantă și pentru o coafură pe măsură

Coc nefinisat

O altă coafură care presupune realizarea unui coc este coafura cocului nefinisat. În felul acesta vei avea parte de un aspect dezordonat, dar elegant.

Este o coafură ideală pentru femeile care au firul de păr des și gros. O astfel de coafură poate fi potrivită chiar și pentru o viitoare nașă care are părul creț. Te invităm să afli mai multe și despre metode de îngrijire ale părului creț

Bucle lejere

Multe femei își doresc la un astfel de eveniment  coafură care să implice aranjarea părului în bucle. Specialiștii în beauty recomandă buclele lejere. Dacă ai în păr de lungime medie, atunci această coafură este potrivită pentru tine.

O astfel de coafură este potrivită în special pentru persoanele care nu au părul foarte lung. Este elegantă și îți permite să dansezi întreaga seară fără să te simți jenată de căldura de afară.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×