Reclamă

Tunsoarea bros, varianta 2023. Idei pentru femei stilate

Tunsoarea bros este cea mai recentă descoperire a femeilor. În prezent există mai multe variante posibile ale acestei tunsori. În trecut obișnuia să fie foarte îndrăgită. Specialiștii în beauty dezvăluie acum tunsoarea bros varianta 2023 și pare că prinde din ce în ce mai mult popularitate.

Publicat: 15 martie 2023, 6:15
O femeie frumoasă care poartă tunsoarea bros
Tunsoarea bros este cea mai recentă descoperire a femeilor. În prezent există mai multe variante posibile ale acestei tunsori / Shutterstock

Tunsoarea bros poate atinge noi forme îndrăznețe. Limitele imaginației sunt cele care pot să te oprească. Este o tunsoare ideală pentru femeile care își doresc părul scurt. Dacă îți dorești o schimbare radicală de look, atunci alege cu încredere tunsoarea bros.

Ce este tunsoarea bros

Fiecare femeie își dorește să aibă parte de un look fresh și tineresc primăvara aceasta. Specialiștii în beauty îți vin în ajutor cu mai multe propuneri. Dacă ești interesată de o schimbare poți încerca tunsoarea bubble bob. Aceasta a prins tot mai multă popularitate în primăvara anului 2023.

Cât privește tunsoarea bros, aceasta revine cu forțe proaspete. Varianta tunsorii din 2023 este mult mai proaspăt și mai îndrăzneață, potrivită pentru femeile sigure pe sine.

Bros clasic

Reclamă

Tunsoarea bros este foarte asemănătoare cu tunsoarea pixie. Aceasta presupune un păr tuns cât mai scurt. Tunsoarea bros clasic are o formă de pătrat, după cum spun specialiștii în materie de beauty. Tunsoarea presupune o lungime medie a părului.

În felul acesta aspectul este unul voluminos, iar părul pare mult mai plin și devine mai ușor de coafat. Încadrarea feței se face perfect cu o astfel de tunsoare. Femeile îndrăznețe pot opta și pentru un bros cu breton.

Bros cu alungire

Reclamă

Tunsoarea bros cu alungire este o altă opinie pe care o poți face atunci când vrei o schimbare radicală. Tunsoarea bros cu alungire presupune o lungime mai mare a firelor de păr. Aceasta este potrivită pentru persoanele care au fața ovală sau rotundă.

O astfel de coafură scoate în evidență zona gâtului. Cu o asemenea coafură gâtul tău va părea mult mai lung și elegant. Pentru femeile care nu se tem să-și expună senzualitatea, aceasta este tunsoarea potrivită.

Bros asimetric

Tunsoare bros asimetric este o variantă mult mai modernă a acestei coafuri.O tușă fresh pentru un bors clasic. Tunsoarea este accentuată de asimetria părului.

Coafura este plină de volum. Această tunsoare este potrivită chiar și pentru persoanele care au părul fin. Este o coafură demnă de o persoană care își dorește să-și evidențieze în mod natural trăsăturile și forma feței.

Cui îi stă bine cu părul scurt

Tunsoarea bros poate fi purtată de orice femeie, indiferent de forma feței. Această tunsoare este ideală pentru doamnele și domnișoarele care vor un look nou. În general o astfel de tunsoare se aranjează mai ușor dacă firu de păr este unul gros și des.

Pentru persoanele cu părul fin timpul de aranjare va fi mult mai îndelungat. Însă o astfel de tunsoare te poate avantaja indiferent de vârsta pe care o ai.

Este potrivită pentru femeile îndrăznețe. Dacă ești pregătită să renunți la părul tău lung și să adopți un look nou, atunci această tunsoare s-ar putea să fie cea potrivită pentru tine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×