Reclamă

Tunsoarea bros, varianta 2023. Idei pentru femei stilate

Tunsoarea bros este cea mai recentă descoperire a femeilor. În prezent există mai multe variante posibile ale acestei tunsori. În trecut obișnuia să fie foarte îndrăgită. Specialiștii în beauty dezvăluie acum tunsoarea bros varianta 2023 și pare că prinde din ce în ce mai mult popularitate.

Publicat: 15 martie 2023, 6:15

Tunsoarea bros poate atinge noi forme îndrăznețe. Limitele imaginației sunt cele care pot să te oprească. Este o tunsoare ideală pentru femeile care își doresc părul scurt. Dacă îți dorești o schimbare radicală de look, atunci alege cu încredere tunsoarea bros.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce este tunsoarea bros

Fiecare femeie își dorește să aibă parte de un look fresh și tineresc primăvara aceasta. Specialiștii în beauty îți vin în ajutor cu mai multe propuneri. Dacă ești interesată de o schimbare poți încerca tunsoarea bubble bob. Aceasta a prins tot mai multă popularitate în primăvara anului 2023.

Cât privește tunsoarea bros, aceasta revine cu forțe proaspete. Varianta tunsorii din 2023 este mult mai proaspăt și mai îndrăzneață, potrivită pentru femeile sigure pe sine.

Bros clasic

Reclamă

Tunsoarea bros este foarte asemănătoare cu tunsoarea pixie. Aceasta presupune un păr tuns cât mai scurt. Tunsoarea bros clasic are o formă de pătrat, după cum spun specialiștii în materie de beauty. Tunsoarea presupune o lungime medie a părului.

În felul acesta aspectul este unul voluminos, iar părul pare mult mai plin și devine mai ușor de coafat. Încadrarea feței se face perfect cu o astfel de tunsoare. Femeile îndrăznețe pot opta și pentru un bros cu breton.

Bros cu alungire

Reclamă

Tunsoarea bros cu alungire este o altă opinie pe care o poți face atunci când vrei o schimbare radicală. Tunsoarea bros cu alungire presupune o lungime mai mare a firelor de păr. Aceasta este potrivită pentru persoanele care au fața ovală sau rotundă.

O astfel de coafură scoate în evidență zona gâtului. Cu o asemenea coafură gâtul tău va părea mult mai lung și elegant. Pentru femeile care nu se tem să-și expună senzualitatea, aceasta este tunsoarea potrivită.

Bros asimetric

Tunsoare bros asimetric este o variantă mult mai modernă a acestei coafuri.O tușă fresh pentru un bors clasic. Tunsoarea este accentuată de asimetria părului.

Coafura este plină de volum. Această tunsoare este potrivită chiar și pentru persoanele care au părul fin. Este o coafură demnă de o persoană care își dorește să-și evidențieze în mod natural trăsăturile și forma feței.

Cui îi stă bine cu părul scurt

Tunsoarea bros poate fi purtată de orice femeie, indiferent de forma feței. Această tunsoare este ideală pentru doamnele și domnișoarele care vor un look nou. În general o astfel de tunsoare se aranjează mai ușor dacă firu de păr este unul gros și des.

Pentru persoanele cu părul fin timpul de aranjare va fi mult mai îndelungat. Însă o astfel de tunsoare te poate avantaja indiferent de vârsta pe care o ai.

Este potrivită pentru femeile îndrăznețe. Dacă ești pregătită să renunți la părul tău lung și să adopți un look nou, atunci această tunsoare s-ar putea să fie cea potrivită pentru tine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×