Reclamă

Tunsoarea bubble bob. Cel mai nou trend în materie de beauty

Tunsoarea bubble bob este la mare căutare în această perioadă a anului. Tunsorile bob au reintrat în atenția femeilor din lumea întreagă și se bucură de tot mai multă popularitate. Îți propunem o schimbare de look cu una dintre cele mai apreciate coafuri ale momentului.

Publicat: 14 martie 2023, 6:06

Femeile aleg tunsoarea bob încă de la începutul anilor 1920. Această coafură sexy și elegantă a reușit să se păstreze printre principalele alegeri ale femeilor din întreaga lume. Este o coafură ușor de stilizat, care se potrivește indiferent de forma feței pe care o ai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce este tunsoarea bubble bob

Tunsoarea bob a reintrat în atenția specialiștilor în beauty. De data aceasta vedeta sezonului este bubble bob. Este o tunsoare nouă care a început să fie purtată de tot  mai multe vedete din lumea întreagă. O bună perioadă de timp femeile au preferat tunsoarea bob cu o lungime XXL sau midi.

Însă lucrurile par să se schimbe de această dată, iar printre preferințele doamnelor și domnișoarelor să se strecoare bubble bob. Zendaya, Emily Ratajkowski, Ciara, Elsa Hosk și Paris Hilton și-au schimbat recent coafura și au optat pentru un bob tradițional.

Bubble bob este o tunsoare aerisită, care dă senzația unui păr plin de volum și sănătos. Este o tunsoare care necesită o anumită gradare, unde lungimea părului este ușor înclinată pentru a crea o formă rotunjită, similară unei bule.

Reclamă

Bubble bob este în vogă în sezonul de primăvară al anului acesta. Te invităm să descoperi mai multe tunsori bob pe care le poți încerca cu încredere în anul 2023.

Dacă vrei să optezi pentru bubble bob, specialiștii spun că această coafură este potrivită oricărei femei, indiferent de forma feței. Este o tunsoare care te avantajează și care te face să pari mai tânără și mai elegantă.

Tunsoarea box bob este la fel de căutată printre femei

Reclamă

Tunsoarea care am făcut furori la începutul lunii ianuarie a fost box bob. Prima vedetă care s-a afișat cu acest look a fost chiar soție lui Justin Bieber. Hailey a renunțat la părul său lung și a apelat la un specialist pentru a-i oferi un look nou. Box bob oferă aspectul rotunjit al feței.

Această tunsoare este potrivită pentru femeile care își doresc o schimbare radicală de imagine. Tunsoarea conferă iluzia unui păr plin de volum și strălucitor. De altfel, este o coafură care încadrează perfect trăsăturile feței.

Cu o astfel de imagine orice femeie devine încrezătoare în propriile puteri, relatează specialiștii pentru Glamour. Tunsoarea bubble bob este derivată din box bob și este potrivită pentru femeile care vor un look tineresc și elegant. În plus, dacă nu ești obișnuită să porți breton, poți opta cu încredere pentru un bobble bob cu cărare într-o parte.

Este o tunsoare la fel de elegantă și poate fi purtată cu încredere de orice femei. Părul tău se va bucura de o tunsoare care să-l pună în valoare. La fel ca orice altă coafură, box bob și bubble bob au nevoie de atenție și îngrijire specială. Specialiștii în beauty recomandă o rutin corectă de îngrijire a părului, indiferent de lungimea acestuia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×