Reclamă

Tunsoarea bubble bob. Cel mai nou trend în materie de beauty

Tunsoarea bubble bob este la mare căutare în această perioadă a anului. Tunsorile bob au reintrat în atenția femeilor din lumea întreagă și se bucură de tot mai multă popularitate. Îți propunem o schimbare de look cu una dintre cele mai apreciate coafuri ale momentului.

Publicat: 14 martie 2023, 6:06
O femeie frumoasă care poartă tunsoare bubble bob
Tunsoarea bubble bob este la mare căutare în această perioadă a anului. Tunsorile bob au reintrat în atenția femeilor din lumea întreagă / Shutterstock

Femeile aleg tunsoarea bob încă de la începutul anilor 1920. Această coafură sexy și elegantă a reușit să se păstreze printre principalele alegeri ale femeilor din întreaga lume. Este o coafură ușor de stilizat, care se potrivește indiferent de forma feței pe care o ai.

Ce este tunsoarea bubble bob

Tunsoarea bob a reintrat în atenția specialiștilor în beauty. De data aceasta vedeta sezonului este bubble bob. Este o tunsoare nouă care a început să fie purtată de tot  mai multe vedete din lumea întreagă. O bună perioadă de timp femeile au preferat tunsoarea bob cu o lungime XXL sau midi.

Însă lucrurile par să se schimbe de această dată, iar printre preferințele doamnelor și domnișoarelor să se strecoare bubble bob. Zendaya, Emily Ratajkowski, Ciara, Elsa Hosk și Paris Hilton și-au schimbat recent coafura și au optat pentru un bob tradițional.

Bubble bob este o tunsoare aerisită, care dă senzația unui păr plin de volum și sănătos. Este o tunsoare care necesită o anumită gradare, unde lungimea părului este ușor înclinată pentru a crea o formă rotunjită, similară unei bule.

Reclamă

Bubble bob este în vogă în sezonul de primăvară al anului acesta. Te invităm să descoperi mai multe tunsori bob pe care le poți încerca cu încredere în anul 2023.

Dacă vrei să optezi pentru bubble bob, specialiștii spun că această coafură este potrivită oricărei femei, indiferent de forma feței. Este o tunsoare care te avantajează și care te face să pari mai tânără și mai elegantă.

Tunsoarea box bob este la fel de căutată printre femei

Reclamă

Tunsoarea care am făcut furori la începutul lunii ianuarie a fost box bob. Prima vedetă care s-a afișat cu acest look a fost chiar soție lui Justin Bieber. Hailey a renunțat la părul său lung și a apelat la un specialist pentru a-i oferi un look nou. Box bob oferă aspectul rotunjit al feței.

Această tunsoare este potrivită pentru femeile care își doresc o schimbare radicală de imagine. Tunsoarea conferă iluzia unui păr plin de volum și strălucitor. De altfel, este o coafură care încadrează perfect trăsăturile feței.

Cu o astfel de imagine orice femeie devine încrezătoare în propriile puteri, relatează specialiștii pentru Glamour. Tunsoarea bubble bob este derivată din box bob și este potrivită pentru femeile care vor un look tineresc și elegant. În plus, dacă nu ești obișnuită să porți breton, poți opta cu încredere pentru un bobble bob cu cărare într-o parte.

Este o tunsoare la fel de elegantă și poate fi purtată cu încredere de orice femei. Părul tău se va bucura de o tunsoare care să-l pună în valoare. La fel ca orice altă coafură, box bob și bubble bob au nevoie de atenție și îngrijire specială. Specialiștii în beauty recomandă o rutin corectă de îngrijire a părului, indiferent de lungimea acestuia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×