Reclamă

Nuanțe de păr populare în primăvara lui 2023. Ce culori se recomandă anul acesta

Dacă te-ai plictisit de look-ul tău, ia în considerare câteva nuanțe de păr populare în primăvara lui 2023. Este vorba despre un sezon cu noi începuturi, potrivit mai ales pentru cele care vor să facă ceva schimbări notabile. Fie că te gândești la modificări dramatice de stil sau doar câteva șuvițe proaspete, venim în ajutorul tău.

Publicat: 3 martie 2023, 6:10

Alături de experții din domeniu de îngrijire al părului, am stabilit o listă de care ar trebui să ții cont primăvara aceasta. Variantele sunt potrivite pentru orice tip de păr sau formă a feței, important este să-ți pună în evidență personalitatea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nuanțe de păr populare în primăvara lui 2023

Știm cu toții cât de important este pentru o femeie să se simtă bine în pielea ei. De aceea, avem grijă să primești toată atenția de care ai nevoie. Dacă părul tău vrea o schimbare, uite ce propuneri avem pentru tine. Încearcă nuanțe de păr populare în primăvara lui 2023, mai ales pentru că te vor face să te simți mult mai bine.

Pe măsură ce trecem la o vreme mai caldă, părul blond va străluci cu siguranță pentru acest sezon, spun specialiștii. Cu toate acestea, avem mai multe variante pentru tine, indiferent de gusturie pe care le ai. Uite ce tunsori la modă sunt pentru 2023.

Buttery Blonde

Căci tot vorbeam de blond, această nuanță este mult mai caldă decât un blond normal. Are cantitatea potrivită de căldură care arată bine pe o multitudine de tonuri de piele. Oferă, de asemenea, un aspect blond proaspăt, fără a avea un aspect de asprime. Potrivit specialiștilor, un astfel de blond se poate menține chiar și fără șampon violet. Ai nevoie, mai precis, de un ulei hrănitor, care să hidrateze fără să elimine tonurile calde.

Reclamă

Șuvițe cald-aurii

Pentru primăvară, vom vedea mai multe tonuri calde aurii care vor deveni populare. Chiar dacă vorbim de blond, această opțiune se potrivește și pentru brunete cu nuanțe deschise.

Reclamă

Dip Dye Hair

Persoanele care simt nevoia de schimnări considerabile, pot aborda aceste nuanțe. Aceasta constă într-o explozie de culoare pe toată lungimea vârfurilor părului, variind de la un ombré invers amestecat până la rădăcini. Așadar, în timp ce unii vor să scape de vârfurile supărătoare, tu le vei pune în evidență.

Brunet

Această nuanță îmbrățișează tonurile de caramel din părul brunet. Este o variantă excelentă și o tranziție naturală de la vârfuri până la rădăcini. Aceste nuanțe de păr populare în primăvara lui 2023 sunt apreciate inclusiv de vedetele internaționale.

Moonlights

Această variantă este extrem de utilă, mai ales facă simți nevoia unor schimbări majore. Pentru părul mai închis la culoare, această nuanță reflectă tonuri violete și albastre inspirate de lună, scrie PureWow.com.

Cherry Cola

Nuanța cherry cola este în top pentru lunile următoare. Nuanța brun-roșcată poate fi obținută folosind un șampon și un balsam care să depoziteze culoarea în firul de păr, potrivit specialiștilor. De asemenea, pentru această variantă, poți să încerci diferite stiluri de a purta părul – de la onduleuri la păr drept – fără probleme.

Champagne-blonde hair

Un blond deschis, vibrant, în tonuri aurii, cu reflexii de trandafir super-subtil. Cam așa definesc experții nuanța champagne-blonde. Chiar dacă este destul de solicitant să menții această nuanță, rezultatele merită, fără îndoială.

Nuanța Espresso

Este vorba despre o nuanță extrem de cunoscută, dar care are nevoie de îngrijire deosebită. Pentru a păstra această culoare, este recoamndat să folosești produse potrivite de înfrumusețare, potrivit Cosmopolitan.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×