Reclamă

Modalități de stilizare a părului alb. Care sunt sfaturile specialiștilor în frumusețe

Părul alb poate arăta incredibil dacă este aranjat corespunzător. Specialiștii în frumusețe îți vin în ajutor și îți oferă câteva trucuri utile. Iată câteva modalități de stilizare a părului alb. În felul acesta te vei asigura că vei avea imaginea perfectă. 

Publicat: 2 februarie 2023, 7:09
O femeie frumoasă cu părul alb care stă în fața unui birou
Specialiștii în frumusețe îți vin în ajutor și îți oferă câteva trucuri utile. Iată câteva modalități de stilizare a părului alb / Shutterstock

Părul alb sau cel grizonat poate fi stilizat în nenumărate feluri. Jane Fonda este una dintre actrițele care a abordat un look complet diferit atunci când s-a afișat cu părul grizonat. Nu ai nevoie de multe lucruri pentru a avea o apariție impecabilă. Încrederea în propria imaginea este cheia în astfel de situații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Modalități de stilizare a părului alb

Pe măsură ce înaintezi în vârstă, culoare părului tău se va schimba. Păru îți pierde din culoare și apar tot mai multe fire albe. Foliculii de păr au celulele pigmentare care produc melanină, substanța ce oferă culoarea părului. Pe măsură ce înaintezi în vârstă, aceste celule încep să moară. Astfel, fără pigment, firele de păr noi cresc mai deschise și capătă nuanțe de gri, argintiu, iar în cele din urmă alb.

Tot mai multe femei îmbrățișează culoarea gri a părului. Un număr tot mai mare de celebrități au arătat că firele albe nu sunt deloc de ascuns și că aceasta este o parte naturală a procesului de îmbătrânire. Cheia de a arăta extraordinar este să-ți păstrezi părul cât mai sănătos pentru ca acesta să rămână strălucitor. 

Pune în valoare strălucirea părului

Deoarece părul alb nu are pigment acesta pare de multe ori a spus și urcat. Este posibil să fie nevoie de o mică modificare a rutinei de îngrijire a părului pentru a avea din nou o textură mătăsoasă și strălucitoare. Specialiștii recomandă un șampon și un balsam hidratant care să ofere mai multă umiditate firului de păr.

Reclamă

Se recomandă un șampon special pentru a avea părul moale și mătăsos. Părul fin poate fi slăbit de aparatele cu căldură, astfel se recomandă evitarea plăcilor de păr sau a altor produse fără ca înainte să aplici protecție termică. 

Îmblânzește textura

Un alt aspect de care trebuie să iei seama este textura părului tău. Este posibil ca părul tău să devină aspru și tern. Specialiștii în frumusețe recomandă o cremă de netezire a firelor de păr atunci când alegi să-ți aranjezi coafura. 

Reclamă

Alege o tunsoare potrivită

Tunsoarea este extrem de importantă când vine vorba de alegerea unui look cât mai tineresc. Un stilist profesionist poate să ofere cu ușurință un aspect îngrijit și sănătos părului alb. Pentru femei se recomandă tunsorile bob, deoarece au un aspect tineresc. Află mai multe despre coafura sexy care te ajută să pari mai tânără. Vezi care este look-ul preferat de stiliști. 

Protejează-ți părul

Părul tău are nevoie de și mai multă atenție atunci când devine alb. Factorii de mediu precum clorul, soarele și depunerile de minerale din apă pot deteriora și mai mult părul alb.

Se recomandă purtarea pălăriilor atunci când petreci perioade îndelungate la soare pentru a proteja părul de razele UV. Totodată, există produse speciale pentru îngrijirea părului și protecția acestuia împotriva razelor solare, spun specialiștii în frumusețe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×