Reclamă

Tunsori recomandate pentru femeile care au peste 40 de ani. Uite cum poți să ai un look trendy

Sezonul rece este mai aproape decât am crezut, iar specialiștii vin cu noi recomandări în frumusețe. Este momentul ideal pentru a face o schimbare. Îți propunem de această dată o listă cu tunsori recomandate pentru femeile care au peste 40 de ani.

Publicat: 17 octombrie 2022, 6:17
O femeie frumoasă cu părul lung care se uită în oglindă având una din principalele tunsori recomandate pentru femei după vârsta de 40 de ani
Îți propunem de această dată o listă cu tunsori recomandate pentru femeile care au peste 40 de ani / Shutterstock

Înainte de a alege coafura perfectă trebuie să cunoști regulile privind forma feței și încadrarea acesteia. În felul acesta vei putea alege cea mai bună opțiune pentru tine. De multe ori femeile nu țin cont de aceste aspecte și sfârșesc prin a nu fi mulțumite de look-ul lor. O discuție cu hairstylistul tău te-ar putea ajuta să pui capăt acestei probleme.

Tunsori recomandate pentru femeile care au peste 40 de ani

Trendurile vin și pleacă, însă anumite coafuri rămân mereu elegante. Aceste tunsori s-au dovedit a fi printre principalele alegeri ale femeilor care au peste 40 de ani. Ele conferă un aspect mult mai tineresc chipului și le ajută pe femei să-și evidențieze trăsăturile frumoase. Specialiștii vin în ajutor și explică modul de realizare al acestor coafuri, dar și motivul pentru care sunt atât de îndrăgite.

Tunsoarea pixie cu breton pe o parte

Pe lista cu tunsori recomandate pentru femeile care au peste 40 de ani se află tunsoarea pixie cu breton pe o parte. Tunsoare pixie lung este una dintre alegerile principale ale vedetelor internaționale. O astfel de coafură scoate în evidență fizionomia chipului, dar și frumusețea naturală a acestuia. Specialiști în frumusețe spun că o astfel de coafură este ideală pentru a scoate în evidență trăsăturile ochilor. Bretonul nu trebuie să fure toată atenția de la tunsoare.

Reclamă

Prin urmare, cei mai mulți specialiști recomandă un breton simplu, într-o parte. Tunsoarea trebuie să fie asimetrică pentru a adăuga mai multă textură părului. În felul acesta te vei bucura de și mai mult volum pe care îl vei obține în mod natural. În general tunsoarea pixie adaugă și mai mult volum persoanelor brunete. Prin urmare este ideală în special pentru femeile care au părul negru, castaniu sau orice altă nuanță închisă la culoare.

Curtain Bangs

Bretonul de tip curtain bangs este foarte popular în zilele noastre. De altfel se află pe lista de coafuri care te întineresc, datorită modului simplu și rapid în care le oferă femeilor o încadrare a feței mult mai trendy. Acest tip de breton este potrivit atât pentru femeile cu părul lung, cât și pentru femeile care au părul scurt. Este o coafură care flatează orice tip de formă a feței.

Reclamă

Acestea încadrează frumos chipul, îl alungește și îi conferă un aspect mult mai tineresc. În plus reunește să ofere un aspect mult mai subțire al obrajilor, în felul acesta subliniind linia pomeților. Poți alege coafura curtain bangs la orice vârstă, dar specialiștii o recomandă îndeosebi femeilor care își doresc un look tineresc.

Lob asimetric

Tunsoarea de tip lob nu pare că se va demoda vreodată. Lobul este de fapt un bob mai lung și asimetric. Un lob este ușor de recunoscut, simplu de stilizat, dar extrem de elegant. Această versiune mai îndrăzneață a tunsorii bob poate face furori printre cei din jur. De altfel se află printre alegerile principale ale specialiștilor când vine vorba de tunsori recomandate pentru femeile care au peste 40 de ani.

Această tunsoare oferă luminozitate chipului și scoate în evidență trăsăturile naturale ale acestuia. Este  tunsoare potrivită pentru orice tip de formă a feței și este apreciată de femei la nivel internațional. Un lob asimetric va oferi textură și volum părului tău. Înaintarea în vârstă face ca firul de păr să se subțieze și astfel să-și schimbe în timp textura. Specialiștii în frumusețe spun că o astfel de coafură nu se va demoda niciodată.

Părul lung cu încadrarea feței

Dacă nu îți dorești să tai foarte mult din lungimea părului, atunci trebuie să apelezi la alte trucuri pentru a avea o tunsoare stilată.Poți avea o coafură trendy și tinerească chiar dacă ești adepta părului lung, spun specialiștii. Tot ce trebuie să faci este să-i conferi acestuia puțină textură cu ajutrul tehnicii de realizare a straturilor. Specialiștii spun că încadrarea feței se poate face prin recurgerea la layers.

O astfel de coafură este de multe ori confundată cu tunsoarea în trepte. Jennifer Aniston este actrița care a purtat acest tip de coafură de-a lungul anilor și a reușit mereu să impresioneze cu aparițiile sale. Părul are mult mai mult volum cu această coafură este rebel, dar în același timp aranjat și gata să atragă complimentele celor din jur.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
2
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
3
O femeie care încearcă să mănânce un sandviș imens
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mănânci. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mâncarea este de obicei asociată cu sentimente precum fericire, confort, obiceiul care te ajută să-ți restabilești emoțiile. Cu toate acestea, sunt puțini cei care știu că la masă se pot dezvălui multe din personalitatea...
4
Imagini cu populația Navi din Avatar 2
Divertisment
Cine sunt actorii din Avatar 2, cel mai așteptat film al anului 2022
La mai bine de un deceniu după ce Avatarul lui James Cameron a devenit filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile în 2009, publicul se pregătește să revină în Pandora. Cine sunt...
5
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță în tigaie, pe un ștergar rustic
Rețete
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță. Rețetă simplă de post
Dacă nu ai idee ce să mai gătești pentru o masă de post simplă și delicioasă, încearcă rețeta de ciuperci pleurotus cu usturoi. Este un preparat, pe cât de simplu și rapid, pe atât...
PARTENERI
×