Reclamă

Tunsori recomandate pentru femeile care au peste 40 de ani. Uite cum poți să ai un look trendy

Specialiștii vin cu noi recomandări în frumusețe. Este momentul ideal pentru a face o schimbare. Îți propunem de această dată o listă cu tunsori recomandate pentru femeile care au peste 40 de ani.

Publicat: 17 octombrie 2022, 6:17 / Actualizat: 1 februarie 2023, 11:53

Înainte de a alege coafura perfectă trebuie să cunoști regulile privind forma feței și încadrarea acesteia. În felul acesta vei putea alege cea mai bună opțiune pentru tine. De multe ori femeile nu țin cont de aceste aspecte și sfârșesc prin a nu fi mulțumite de look-ul lor. O discuție cu hairstylistul tău te-ar putea ajuta să pui capăt acestei probleme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tunsori recomandate pentru femeile care au peste 40 de ani

Trendurile vin și pleacă, însă anumite coafuri rămân mereu elegante. Aceste tunsori s-au dovedit a fi printre principalele alegeri ale femeilor care au peste 40 de ani. Ele conferă un aspect mult mai tineresc chipului și le ajută pe femei să-și evidențieze trăsăturile frumoase. Specialiștii vin în ajutor și explică modul de realizare al acestor coafuri, dar și motivul pentru care sunt atât de îndrăgite.

Tunsoarea pixie cu breton pe o parte

Pe lista cu tunsori recomandate pentru femeile care au peste 40 de ani se află tunsoarea pixie cu breton pe o parte. Tunsoare pixie lung este una dintre alegerile principale ale vedetelor internaționale. O astfel de coafură scoate în evidență fizionomia chipului, dar și frumusețea naturală a acestuia. Specialiști în frumusețe spun că o astfel de coafură este ideală pentru a scoate în evidență trăsăturile ochilor. Bretonul nu trebuie să fure toată atenția de la tunsoare.

Reclamă

Prin urmare, cei mai mulți specialiști recomandă un breton simplu, într-o parte. Tunsoarea trebuie să fie asimetrică pentru a adăuga mai multă textură părului. În felul acesta te vei bucura de și mai mult volum pe care îl vei obține în mod natural. În general tunsoarea pixie adaugă și mai mult volum persoanelor brunete. Prin urmare este ideală în special pentru femeile care au părul negru, castaniu sau orice altă nuanță închisă la culoare.

Curtain Bangs

Bretonul de tip curtain bangs este foarte popular în zilele noastre. De altfel se află pe lista de coafuri care te întineresc, datorită modului simplu și rapid în care le oferă femeilor o încadrare a feței mult mai trendy. Acest tip de breton este potrivit atât pentru femeile cu părul lung, cât și pentru femeile care au părul scurt. Este o coafură care flatează orice tip de formă a feței.

Reclamă

Acestea încadrează frumos chipul, îl alungește și îi conferă un aspect mult mai tineresc. În plus reunește să ofere un aspect mult mai subțire al obrajilor, în felul acesta subliniind linia pomeților. Poți alege coafura curtain bangs la orice vârstă, dar specialiștii o recomandă îndeosebi femeilor care își doresc un look tineresc.

Lob asimetric

Tunsoarea de tip lob nu pare că se va demoda vreodată. Lobul este de fapt un bob mai lung și asimetric. Un lob este ușor de recunoscut, simplu de stilizat, dar extrem de elegant. Această versiune mai îndrăzneață a tunsorii bob poate face furori printre cei din jur. De altfel se află printre alegerile principale ale specialiștilor când vine vorba de tunsori recomandate pentru femeile care au peste 40 de ani.

Această tunsoare oferă luminozitate chipului și scoate în evidență trăsăturile naturale ale acestuia. Este  tunsoare potrivită pentru orice tip de formă a feței și este apreciată de femei la nivel internațional. Un lob asimetric va oferi textură și volum părului tău. Înaintarea în vârstă face ca firul de păr să se subțieze și astfel să-și schimbe în timp textura. Specialiștii în frumusețe spun că o astfel de coafură nu se va demoda niciodată.

Părul lung cu încadrarea feței

Dacă nu îți dorești să tai foarte mult din lungimea părului, atunci trebuie să apelezi la alte trucuri pentru a avea o tunsoare stilată.Poți avea o coafură trendy și tinerească chiar dacă ești adepta părului lung, spun specialiștii. Tot ce trebuie să faci este să-i conferi acestuia puțină textură cu ajutrul tehnicii de realizare a straturilor. Specialiștii spun că încadrarea feței se poate face prin recurgerea la layers.

O astfel de coafură este de multe ori confundată cu tunsoarea în trepte. Jennifer Aniston este actrița care a purtat acest tip de coafură de-a lungul anilor și a reușit mereu să impresioneze cu aparițiile sale. Părul are mult mai mult volum cu această coafură este rebel, dar în același timp aranjat și gata să atragă complimentele celor din jur.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×