Reclamă

Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără

Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care nu îți dai seama. Fie că este vorba de tunsori sau îngrijirea pe care i-o oferi părului tău acasă, trebuie să fii atentă la anumite aspecte.

Publicat: 24 ianuarie 2023, 6:36

În cazul în care vrei să arăți mai tânără, cu siguranță ai abordat diferite variante care s-ar putea să nu te fi ajutat prea mult. De aceea, experții în îngrijirea părului îți recomandă să acorzi mai multă atenție detaliilor care fac diferența.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce să nu faci părului tău

Tunsoarea, culoarea, stilul și felul în care ai grijă de părul tău, vor avea un impact masiv la finalul zilei. Spre exemplu, în funcție de sfaturile de care ții cont, ai putea să-ți găsești forma potrivită, perfectă pentru așteptările tale. În funcție de trăsăturile tale, anumite tunsori te pot avantaja mai mult sau mai puțin.

Există anumite greșeli frecvente care pot să îți mai fure niște ani de tinerețe, iar aceste schimbări s-ar putea să te urmărească pentru mult timp. Când vine vorba de părul tău, ceea ce faci și ce nu faci are un impact puternic asupra rezultatului final. De aceea, atunci când vrei să faci o schimbare de look este esențial să te consulți cu un specialist. Acesta va știi cel mai bine ce nevoi are părul tău și ce tip de coafură ți se potrivește în funcție de textura acestuia.

În timp ce acoperirea firlor albe cu vopsea de păr poate părea cea mai bună modalitate de a crea un aspect mai tineresc, alegerea greșită a nuanței poate fi un adevărat eșec. Dacă alegi o culoare de păr prea închisă, s-ar putea să nu te avantajeze deloc.

Pentru a-ți mai lumina chipul, specialiștii recomandă să încerci niște reflexii de culoare. De asemenea, stilul pe care vrei să-l porți va contribui la crearea unui aspect mai tânăr.

Reclamă

Bretonul prea scurt

Evită pe cât posibil să îți tai bretonul prea scurt. Este un stil îndrăzneț, însă nu se potrivește pentru oricine.

Forma feței tale trebuie să spună care este cea mai bună lungime pentru părul tău, scrie publicația Express. Acesta metodă sugerează ce să nu faci părului tău.

Reclamă

Tunsoare bob

Acest stil este extrem de popular, mai ales în trendurile anului 2023. O tunsoare bob perfect executată se situează între pomeți și linia maxilarului în lungime.

Cu toate acestea, este posibil să ceri cu totul și cu totul altceva stilistului tău, lucru care ar putea să creeze un real eșec.

Folosești balsamul precum șamponul

Una dintre cele mai proaste decizii pe care le poți face atunci când te speli pe cap este să nu folosești corect balsamul. Multe femei aplică balsamul de păr la rădăcini. Riști ca șuvițele să se îngrașe mai repede și vei căpăta un aspect moale al părului. De asemenea, acest lucru îl va face și mai greu de aranjat, scire Bustle.

Folosești prea mult produs

Atunci când te speli sau îți aranjezi părul, este foarte important să aplici dozele potrivite de produs. Cele mai multe produse pentru păr au nevoie doar de o cantitate foarte mică, de mărimea unui bob de mazăre până la un sfert, pentru a acționa eficient. De aceea, pentru a te bucura de cele mai bune rezultate, citește cu atenție recomandările de pe etichete.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×