Reclamă

Idei de tunsori anti-îmbătrânire. Cum să obții un efect impecabil

Îți oferim o serie de idei de tunsori anti-îmbătrânire pentru a fi la modă. De asemenea, specialiștii din industria frumuseții au lansat cele mai populare tunsori de care să ții cont pentru a te menține tânără și pentru a spori încrederea în tine. Desigur, pentru a obține un efect impecabil, trebuie ca mai întâi să îți consulți stilistul.

Publicat: 10 ianuarie 2023, 6:00

Pe lângă rutina ta zilincă de îngrijire, stilul de viață sănătos și atitudinea de care dai dovadă în fața celor din jur, important este, desigur și tipul de tunsoare pe care o abordezi. Garantăm că opțiunile pe care ți le vom sugera te vor face să te întrebi dacă mai ai nevoie de cremele pentru combaterea ridurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Idei de tunsori anti-îmbătrânire

O schimbare de look este esențială mai ales atunci când simți nevoia de a avea o stare de spirit mai bună. În cazul în care te-ai plictisit de coafura ta, îți recomandăm câteva dintre ideile specialiștilor din domeniul frumuseții, pentru a-ți pune în evidență chipul. De asemenea, este vorba de o serie de tunsori care te vor avantaja și îți vor oferi un aer mereu tineresc, în funcție de forma feței tale.

Cheia unor rezultate impecabile este să îți dorești cu adevărat această schimbare. Vei vedea, treptat vei obține un look promițător cu efect asupra stării tale de bine. De asemenea, îți oferim și câteva variante de tunsori pentru față lungă și nas mare.

The face shaping cut

Prima sugestie din lista noastră cu idei de tunsori anti-îmbătrânire se axează pe scoaterea în evidență a trăsăturilor feței. Este vorba despre un model care îți va defini linia maxilarului.

Reclamă

Astfel, stilistul tău îți va aranja șuvițele de păr pentru a-ți încadra perfect chipul și pentru a te avantaja, indiferent de culoarea părului pe care o porți anul acesta.

The midi crop

Reclamă

O tunsoare midi va fi perfectă pentru tine dacă ești în căutarea unui look cu volum. Această tunsoare este specifică pentru persoanele care au nevoie de mai mult volum în partea de sus a părului.

Un rezultat promițător va consta într-o textură moale a firului de păr. Vârfurile se vor aranja undeva în zona lobului urechilor.

Bob scurt

Din lista cu idei de tunsori anti-îmbătrânire nu va lipsi niciodată bobul scurt. O astfel de variantă se creează între pomeți și lobul urechii.

Unul dintre punctele tari ale acestei tunsori este alungirea gâtului. De asemenea, oferă și un aspect tineresc și luminos, potrivit Good To Know.

Bretonul asimetric

Perfect pentru tine dacă ai fruntea înaltă, bretonul asimetric va atrage atenția asupra ochilor tăi. Indiferent de forma sau culoarea lor, ochii și pomeții vor ieși foarte mult în evidență în cazul în care vrei să optezi pentru această tunsoare.

Recomandăm ca bretonul să fie realizat de un specialist, la un salon de înfrumusețare pentru a evita un rezultat nedorit, scrie Prevention.com.

Tunsorile foarte scurte

Nu este un secret pentru nimeni faptul că în momentul în care înaintezi în vârstă, părul tău se va subția considerabil. De aceea, specialiștii recomandă să-l scurtezi cât mai mult.

Este vorba despre un aspect modern, sofisticat, elegant și vei obține rapid un efect anti-îmbătrânire. Indiferent de culorile părului pe care le alegi, o astfel de tunsoare te va face să te simți tânără și la modă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×