Reclamă

Tunsori scurte în funcție de forma feței. Cum alegi tunsoarea care te pune în valoare

Stiliștii fac recomandări în materie de tunsori scurte în funcție de forma feței. Acestea îți vor pune în valoare chipul. Atunci când vrei să-ți schimbi look-ul, coafura este una dintre cele mai bune modalități de a ieși în evidență.

Publicat: 8 martie 2023, 6:24

O schimbare mai dramatică va fi mereu o alegere excelentă, mai ales dacă te-ai obișnuit cu părul lung. Asistăm la o evoluție către stiluri mai scurte, după câțiva ani în care valurile lungi au dominat tendințele, potrivit stiliștilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce tunsori scurte în funcție de forma feței poți alege pentru tine

„Vom vedea o mulțime de tunsori pixie, bob scurt, franjuri și stiluri de acest fel.”, spune hairstylistul celebrităților, Dionne Smith pentru Glam.com. Trendurile sunt în continuă mișcare. Ele nu obosesc niciodată, însă te obosesc pe tine, căci trebuie să ții pasul. Multe dintre vedetele din social media își prezintă cele mai îndrăznețe coafuri pe conturile lor. Așadar, sigur nu ai cum să ratezi cele mai proaspete tendințe.

Stiliștii recomandă tunsori scurte în funcție de forma feței, mai ales facă simți nevoia să faci o schimbare. Dacă ești pregătită să faci marea schimbare, dar nu ești sigură ce stil îți va sta cel mai bine, noi te putem ajuta. Forma feței tale va juca un rol important în ceea ce privește felul în care o tunsoare mai scurtă va arăta pe tine și te va ajuta să te ghidezi în privința coafurii pe care ar trebui să o alegi.

Există șase forme standard ale feței

Cunoașterea formei feței te va ajuta nu doar în ceea ce privește părul. Aceasta este extrem de importantă mai ales când îți alegi o pereche nouă de ochelari de soare sau când îți aplici machiajul. Există șase forme standard ale feței: pătrat, diamant, inimă, oval, dreptunghi și rotund.

Reclamă

„Pentru a identifica forma feței tale, întreabă-te: care este cea mai largă parte a feței mele? Sunt pomeții mei? Probabil că ai o față rotundă. Este fruntea mea? Probabil că ai o față ovală”, spune celebrul make-up artist Vincent Oquendo. O linie a maxilarului puternică înseamnă, de obicei, că ai o formă pătrată sau dreptunghiulară a feței. Dacă linia maxilarului ajunge la un punct, atunci ai o față în formă de inimă. De asemena, o bărbie ascuțită, pomeți înalți și o frunte mai îngustă, înseamnă o față în formă de diamant.

The Pixie Cut

Tunsoarea pixie este unul dintre cele mai frumoase look-uri din 2023 și unul care arată foarte bine pe o varietate de forme diferite de fețe, în special pe cele cu fața rotundă. De asemenea, acest stil se potrivește și în cazul unei fețe ovale sau în formă de diamant.

Reclamă

Bob lung

Această variantă este excelentă dacă ai fața în formă de inimă. Dacă ai o față în formă pătrată, bob-ul trebuie să fie de lungime medie, pentru a fi excelent. Îți va scoate în evidență linia maxilarului și trăsăturile chipului.

Shag scurt

Un shag scurt face parte din lista noastră cu tunsori scurte în funcție de forma feței. Dacă ai o față în formă de diamant, această coafură îți va evidenția pomeții superbi și îți va deschide fața. Aceasta este, de asemenea, o coafură grozavă pentru cele cu o față pătrată sau dreptunghiulară. Firul de păr se va așeza foarte ușor și te pot ajuta la conturarea liniei maxilarului, scrie Instyle.com.

Wolf Cut

Este o tunsoare în vogă acest sezon. Pentru că este o coafură care îți oferă mai mult volum în partea de sus a capului și mai puțin în părțile laterale, arată foarte bine pe cele cu fețe ovale, în formă de diamant și de inimă.

French Bob

Una dintre cele mai în vogă coafuri din acest sezon este french bob. Bob-ul franțuzesc este, în mod normal, un pic mai scurt decât bob-ul clasic, tăiat cam până la lungimea bărbiei.

Fețele în formă ovală merg bine cu fiecare variantă de bob, inclusiv cu bob franțuzesc, dar acest stil arată foarte bine și pe aproape orice altă formă de față.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×