Reclamă

Idei de tunsori scurte pentru femei cu păr grizonant sau alb. Cum poți să-ți transformi complet coafura

Părul alb și grizonant nu ar trebui să fie un motiv de rușine. Multe femeie se feresc să-și afișeze firele albe și aleg să-și vopsească podoaba capilară pentru a le ascunde. Specialiștii în beaty îți vin în ajutor cu câteva idei de tunsori scurte pentru femei cu păr grizonant sau alb. Aceste idei te vor ajuta să-ți transformi coafura în doar câteva momente.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 12 octombrie 2023, 6:17

Procesul de albire este unul cât se poate de natural și apare pe măsură ce înaintăm în vârstă. Firele albe nu înseamnă că trebuie să ne rușinăm sau să ne ascunde. Acestea pot fi privite ca adevărate comori ale experienței pe care am acumulat-o de-a lungul vieții. Mai multe vedete de la Hollywood au decis să-și îmbrățișeze părul alb și grizonant și să le încurajeze pe doamnele de pretutindeni să se iubească așa cum sunt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Idei de tunsori scurte pentru femei cu păr grizonant sau alb

Părul alb și grizonant este considerat o marcă a frumuseții și înțelepciunii. Există nenumărate modalități prin care poți etala aceste culori uimitoare ale părului, iar noi ți-am pregătit o listă cu coafuri șic pentru a te simți plină de încredere.

Experții de top îți vin în ajutor cu unele dintre cele mai impunătoare exemple de peste hotare. Părul gri poate fi stilizat într-o mulțime de coafuri elegante. Te invităm să descoperi și de ce poți albi prematur. Albirea prematură poate apărea la vârste mult mai tinere, spun specialiștii.

Tunsoarea pixie

Jamie Lee Curtis este regina eternă a coafurilor șic. Aceasta știe cum să-și pună în valoare frumusețea cu ajutorul unor coafuri simple, dar elegante. Vedeta adoră să poarte părul scurt, iar tunsoarea sa preferată este chiar tunsoarea pixie.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jamie Lee Curtis în timp ce stă pe un scaun și poartă tunsoarea pixie, având părul alb și grizonat
Jamie Lee Curtis este una dintre adeptele tunsorii pixie / Profimedia Images

Aceasta căafură nu necesită foarte mult efort pentru a fi pusă la punct. Tunsoarea îi oferă un aspect jucăuș, dar totodată și un aspect matur. Tunsoarea este potrivită inclusiv pentru femeile care au părul rar, dar își doresc mai mult volum.

Reclamă

Tunsoarea pixie asimetrică

Halle Berry este una dintre adeptele tunsorii pixie asimetrică. Aceasta adoră să-și poarte părul scurt, iar coafurile sale au fost întotdeauna apreciate.

Halle Berry într-un costum negru în timp ce pozează pe covorul roșu la Critics Choice Awards 2022
Halle Berry a optat pentru o ținută elegantă semnată de Dolce & Gabbana / Profimedia Images

Este una dintre vedetele care nu se tem să-și arate vârsta reală. Halle a trecut prin transformări impresionante atunci când a ales această tunsoare.

Tunsoarea bob cu breton

Glenn Close este elegantă și fără vârstă, mai ales atunci când optează pentru tunsorile bob. Un bob mai lung este întotdeauna măgulitor, spun experții pentru Glamour. Este o modalitate minunată de a-ți pune în valoare părul gri.

Bretonul lung și înclinat adaugă un plus de eleganță coafurii acesteia. Această tunsoare este potrivită indiferent de vârstă, dar este extraordinară pentru femeile care au peste 40 de ani.

Glenn Close în timp ce pozează pe covorul roșu și are o tunsoare pentru părul scurt și grizonat
Glenn Close adoră tunsorile bob / Profimedia Images

Bretonul va ascunde liniile fine din jurul ochilor și îți va pune în valoare chipul. Dacă ai părul alb și grizonant, atunci aceasta ar putea fi alegerea ideală pentru tine.

Tunsoarea wavy bob

Ciara și-a uimit fanii atunci când a pozat la Met Gala 2016. Aceasta a ales o coafură ondulată, cu părul dat în lateral. Imaginea sa a fost desprinsă din epoca plină de glamour de la Hollywood.

Ciara, cu o tunsoare bob, la Met Gala 2016
Ciara a impresionat cu tunsoarea sa la Met Gala 2016 / Profimedia Images

Această tunsoare este perfectă pentru părul scurt și grizonant. Chiar dacă vedeta nu a avut părul grizonant în mod natural, efectul a fost unul impresionant.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×