Reclamă

Tunsori la modă în toamna 2023. Nu se mai poartă wolf cut

Ai mai jos câteva tunsori la modă în toamna 2023, potrivit predicțiilor făcute de hair styliștii de peste hotare. Nu se mai poartă wolf cut, au spus experții în beauty. Descoperă care sunt coafurile ce îți asigură un look fresh în cea mai colorată perioadă a anului.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 11 septembrie 2023, 6:08

În tendințele sezonului acesta de toamnă se află tunsorile stratificate, dar și cele care împrumută tehnici voluminoase din anii '90. Anumite stiluri de bob sunt incluse în clasamentul făcut de specialiștii străini în hair styling.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tunsori la modă în toamna 2023

Curând vom da uitării zilele cu multe grade în termometre și vom începe să ne reobișnuim cu ploile și temperaturile scăzute. Odată ce se va întâmpla acest lucru, doamnele și domnișoarele își vor dori să își facă o schimbare de look.

Provocați de jurnaliștii publicației The Zoe Report să vorbească despre tunsori la modă în toamna 2023, câțiva hair styliștii străini au făcut un top special.

„Toată lumea își dorește o împrospătare după vară, când pletele tale devin puțin mai lungi sau mai uscate din cauza timpului petrecut la soare și în apă”, a precizat Frédéric Fekkai, un stilist celebru, potrivit sursei citate mai sus.

În continuare, vei putea descoperi predicțiile făcute de trei hair styliști celebri în materie de coafurile care se vor purta în toamna acestui an.

Reclamă

Bob lung

Cunoscut și sub denumirea de „the lob”, stilul de bob lung a rămas o tunsoare de top datorită versatilității sale. Această coafură care se potrivește aproape oricui îmbrățișează în toamna lui 2023 versiunea „shaggy lob”. Realizată în straturi mari, această tunsoare poate fi întreținută ușor.

„Unul dintre elementele care face ca lobul shaggy să fie iubit este că este ușor de coafat și funcționează bine pe o gamă largă de texturi de păr”, a explicat specialista în beauty Min Kim.

Reclamă

Tunsoarea în straturi asemenea unui supermodel din anii ’90

Caracterizată prin rădăcini voluminoase și straturi subtile, tunsoarea în straturi din anii ’90 a revenit la modă. Ea este la mare căutare în această toamnă. Îndrăgită de supermodele în urmă cu mai bine de trei decenii și azi, de creatorii de conținut pe TikTok, această tunsoare în scări va fi des întâlnită la femei.

Potrivit declarațiilor făcute de Adam Maclay, un stilist celebru din New York, tunsoarea în straturi necesită puțin mai multă întreținere. Poadoaba capilară are nevoie să fie uscată cu feonul, folosit la o putere mai mare. Evident, a spus specialistul, nu trebuie să uiți de serul de hidratare pe vârfuri și un spray de protecție pentru căldură.

Adam Maclay te sfătuiește să aplici o spumă bună pe părul umed, înainte de a-l usca complet. Și asta pentru că, astfel, menții o anumită tensiune direct la rădăcinile firelor de păr.

Află mai multe despre tunsoarea bob. Experții în beauty au vorbit recent despre stilurile de bob pentru părul scurt, dar și pentru părul lung.

Păr lung în V cu breton filat

Părul lung, tuns în formă de V și cu breton filat se poartă sezon după sezon. Indiferent dacă ai părul creț, fin, ondulat sau des, acest stil de breton poate fi accesoriul ideal pentru a se construi pe aspectul tău preferat. În plus, acesta nu te face să petreci prea mult timp în oglindă ca să îl aranjezi.

„Nu numai că tăietura moale încadrată de față completează multe lungimi diferite de păr, dar funcționează bine și cu o gamă largă de texturi de păr. Unele tunsori necesită întreținere mai frecventă pentru a-și păstra forma. Pe de altă parte, altele pot rămâne mai grațioase”, a declarat Min Kim.

Bob italian

Versiunea italiană îi conferă părului un aspect voluminos, aerisit, a precizat Min Kim pentru cei de la The Zoe Report. Stilista a mai spus că acest stil de bob nu necesită mult timp ca să fie coafat și oferă celei care îl are o anumită libertat de mișcare.

„Este greu de ignorat cât de popular a devenit acest look în ultimele luni. Și, în plus, popularitatea lui va crește pe măsură ce ne îndreptăm spre sezonul următor”, a mai subliniat Min Kim.

Tunsoarea Pixie

Conform mărturiilor lui Frédéric Fekkai, tunsoarea Pixie primește un update, care o face potrivită pentru zilele reci care urmează.

„Nu chiar o tunsoare scurtă în părţi, faţă şi creştet, dar lungă în spate. Coafura Pixie revizuită este puțin mai lungă decât tăietura tradițională și emană sentimentul contemporan al unei tinere moderne”, a explicat hair stylistul străin.

În cazul în care nu te simți pregătită să tai mai mulți centimetri din podoaba capilară, să știi că ai opțiunea de a-ți face un breton mai lung. Astfel, obții un look nou, fără să tai prea mult din lungimea părului. Sfatul a fost oferit de un hair stylist care a vorbit cu jurnaliștii publicației Byrdie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×