Reclamă

Ce coafuri retro este indicat să eviți în 2023. Care sunt sfaturile specialiștilor

Tendințele în modă se schimbă constant, iar ceea ce era popular anul trecut se poate ca anul acesta să nu se mai poarte. Dacă îți dorești să te conformezi trendurilor, află ce coafuri retro este indicat să eviți în 2023. Doar așa vei fi la curent cu cele mai noi tendințe.

Simina Drăguț
Simina Drăguț
Publicat: 12 iunie 2023, 6:44

Coafurile pot ajuta sau distruge un look. Însă, a rămâne fidelă față de tine însăți este întotdeauna mai important. În cazul în care visezi la o coafură, care în prezent nu se mai poartă, nu permite ca acest aspect să te influențeze. Totodată, dacă ești în căutarea unei noi coafuri, sunt câteva variante pe care probabil ar trebui să le eviți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce coafuri retro este indicat să eviți

Dacă îți dorești să porți o coafură la modă, este important să notezi ce coafuri retro nu mai sunt în trend. Găsești rapid o listă de unde poți vedea ce se recomandă să eviți în următorul an. În plus, este indicat să acorzi o mare atenție detaliilor deoarece unele coafuri din acest sezon pot părea asemănătoare celor din sezonul trecut.

Părul foarte lung

Părul foarte lung a câștigat multă popularitate în ultimii ani. Odată cu creșterea popularității aspectului natural, nu se mai recomandă părul care trece de talie, spun experții Glam. Pe lângă faptul că se întreține greu, părul prea lung poate duce la apariția vârfurilor despicate și la rupere.

Reclamă

De asemenea, specialiștii spun exact ce coafuri retro este indicat să eviți: tot ce înseamnă un păr mult prea lung.

Coafură coadă de cal strânsă de sus

O coafură coadă de cal strânsă de sus nu se va demoda niciodată. Totuși, dacă o porți aproape zilnic, poate fi dăunătoare pentru păr. Tensiunea de la rădăcini poate provoca ruperea șuvițelor. În schimb, optează pentru o împletitură lejeră pentru a-ți strânge părul departe de față.

Reclamă

Cocul elegant

Cocurile elegante și joase au fost popularizate recent de modele precum Hailey Bieber și Bella Hadid. Din nefericire, și această coafură poate provoca ruperea și căderea părului. Există, totuși, modalități prin care poți să-ți prinzi un coc la spate, fără a-l deteriora.

Totodată, ar trebui să eviți să-l porți des. În loc de o strânsoare netedă și strânsă, ia în considerare strânsoarea unui coc dezordonat, lejer, legat cu un elastic de mătase.

Bretonul clasic drept

Printre acele coafuri retro pe care este indicat să le eviți se numără și bretonul drepte, mai ales bretonul clasic drept. Poți alege o versiune mai dezordonată și mai liberă a bretonului clasic.

Aceasta înseamnă că bretonul tău ar trebui să se integreze perfect cu restul părului, cu ajutorul unei tunsori.

Bretonul drept tip ,,cortină”

Bretonul tip ,,cortină”, puțin prea lung, a fost foarte căutat în anii 2000. Chiar dacă tendințele au revenit de atunci de nenumărate ori, bretonul drept și întins nu se mai poartă.

Buclele perfect ondulate

Printre coafurile sezonului trecut se numără și buclele perfect ondulate. Moda anului anunță că textura naturală a părului are un rol important.

Din acest motiv, buclele tale ar fi de preferat să fie cât mai naturale posibil. Așa că, indiferent de tehnica de ondulare folosită, separă buclele și periază-le.

Tunsoarea lup

Tunsoarea lup reprezintă o alegere foarte populară pentru oricine își dorește o coafură ușoară, cu multe straturi. Totuși, cel mai bine ar fi să optezi pentru tunsoarea Rachel Green din anii ’90 pentru a avea straturi voluminoase.

Părul drept neted

Volumul este întotdeauna la modă. Recent, a revenit moda volumului exagerat din anii ’70 și ’80.

Dacă ți-ai îndreptat părul, ia în considerare adăugarea de lifting la rădăcini și alege un aspect puțin mai buclat în loc de un aspect drept. De asemenea, poți afla de la prietenele tale ce coafuri retro este indicat să eviți.

Tunsoarea pixie cu tăieturi ascuțite

Tunsoarea pixie cu tăieturi ascuțite a fost foarte cunoscută în anii 1990 și începutul anilor 2000. Astăzi este considerată puțin demodată. Deoarece tendințele actuale de păr gravitează mai mult spre stiluri fine și cu aspect natural, ia în considerare selectarea unei tunsori pixie moi și confortabile.

Bobul lung, fără scări (Lobul)

Bobul lung (lobul) nu este indicat să fie realizat nici până la bărbie, nici până la claviculă. Pe măsură ce înaintezi în vârstă și părul tău devine mai subțire, un bob lung îți poate adăuga chiar mai mulți ani în plus, deoarece șuvițele tale nu mai sunt atât de pline.

Pentru a evita acest lucru, adaugă câteva straturi pentru a avea o tunsoare mai voluminoasă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×