Reclamă

Coafuri din anii ’70 care sunt iar la modă. La ce tunsori s-au întors femeile din lumea întreagă

Experții au întocmit o listă de coafuri din anii ’70 care sunt iar la modă. În ultimele luni tot mai multe tunsori din trecut au ajuns să fie din nou pe listele de preferințe ale femeilor din lumea întreagă. Anii ’70 au fost marcați de tot felul de coafuri fabuloase.

Publicat: 2 aprilie 2023, 6:22
O femeie frumoasă care poartă o coafură inspirată din anii 1970
Experții au întocmit o listă de coafuri din anii ’70 care sunt iar la modă. În ultimele luni tot mai multe tunsori din trecut au ajuns să fie din nou pe listele de preferințe ale femeilor din lumea întreagă / Shutterstock

Fie că ești adepta părului lung sau a părului scurt, există sigur o tunsoare potrivită pentru tine. Anii ’70 sunt din nou în vogă și revin în atenția publicului larg cu o serie de tunsori chic, potrivite pentru orice femeie. Ți-am pregătit și noi o listă de propuneri. Dacă nu ai inspirație, atunci te invităm să arunci o privire asupra unora dintre cele mai apreciate coafuri din anii ’70.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coafuri din anii ’70 care sunt iar la modă

Femeile par să-și amintească frumusețea coafuri inspirate din anii 1970. Acestea au adoptat tot mai multe tunsori care au fost în vogă în acea perioadă. La urma urmei, o mulțime de vedete internaționale au marcat acea decadă plină de glamour.

Cher, Donna Summer, Diana Ross, Farrah Fawcett și Pam Grier sunt doar câteva dintre numele celebre care s-au făcut remarcate în acea perioadă glorioasă. Anii 1970 s-au făcut remarcați și datorită faputlui că vedetele au optat pentru un look mult mai natural.

Vedetele care au apărut în acea perioadă pe marile ecrane au preferat o textură natural a părului și au renunțat la produsele care ar fi putut încărca părul mult prea mult.

Afro

Reclamă

Deși coafurile din anii 1970 au fost adaptate momentului prezent, acestea continuă să impresioneze. Multe coafuri au fost modernizate pentru a se adapta tendințelor actuale. Un afro classic este deseori cerut în saloanele de înfrumusețare.

Multe femei optează pentru o tunsoare afro, cu  textură bine definite. Pentru a obține un efect cât mai natural se recomandă spălarea părului și aplicarea unui produs cu factor de protecție termică. Mai apoi se recomandă împletirea șuvițelor umede în secțiuni mari.

Părul trebuie lăsat să se usuce complet la aer, iar mai apoi trebuie aplicat ulei pe vârfurile degetelor pentru a despleti fiecare șuviță pe rând.

Reclamă

Coadă de cal înaltă

Acest stil este super retro și atrage privirile tuturor. Coada de cal înaltă aduce un plus de volum oricărei femei. Părul pare mult mai plin, iar coafura este una de efect.

Pentru a obține acest aspect se aplică spray la rădăcinile firului de păr. Coada de cal înaltă este o coafură de efect pentru femeile care vor să-și pună în valoare trăsăturile feței.

Cărare pe mijloc

Cărarea pe mijloc nu se va demoda niciodată, spun specialiștii în beauty. Această coafură simplă are un efect de glamour garantat.

Se obține rapid și nu necesită foarte mult timp pentru a fi pregătită. Tot ce trebuie să faci este să-ți sectionezi părul în mod egal. Cărarea pe mijloc îți va scoate în evidență zona ochilor și a pomeților. Este o coafură ideală pentru femeile puternică și încrezătoare.

Coafura Brigitte Bardot

Coafura Brigitte Bardot este una de efect. Vedeta a avut o reală influență asupra femilor în anii 1970. Coafura sa a fost una iconică, iar în prezent este tot mai cerută de către femeile din lumea întreagă. Această coafură îți va oferi mai mult volum părului.

Acesta va părea mai des și mai strălucitor. Nu uita că specialiștii recomandă să alegi coafura perfecta în funcție de forma feței. Află ce coafură este ideală pentru femeile care au fața rotundă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×