Reclamă

Cea mai bună tunsoare pentru fața rotundă. E singura care subțiază chipul

Specialiștii în frumusețe îți vin în ajutor și îți dezvăluie cea mai bună tunsoare pentru fața rotundă. Aceștia îți oferă câteva trucuri utile pentru a-ți subția chipul cu ajutorul coafurii pe care ai ales-o. Conform acestora, cele mai bune alegeri pe care le poți face țin de tunsorile asimetrice.

Publicat: 30 martie 2023, 7:49

Tunsorile asimetrice sunt ideale pentru persoanele care au fața rotundă. Acestea avantajează chipul femeii și îi scot în evidență trăsăturile frumoase Tunsoarea în scări, ușor dezordonată, poate fi ideală pentru orice femeie care are chipul rotunjit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cea mai bună tunsoare pentru fața rotundă

Tunsoarea trebuie aleasă în funcție de mai multe criterii. Atunci când ne alegem stilul este important să ne punem în valoare trăsăturile naturale ale feței. În loc să le ascunzi, poți începe prin a le evidenția și prin a le pune în valoare cu ajutorul tunsorii potrivite.

Tunsorile în scări sunt cele mai avantajoase pentru femeile care au fața rotundă. Acestea alungesc chipul și îl subțiază. Tunsorile care presupun bucle delicate și așezate uniform avantajează, de asemenea, o femeie care are fața rotunda.

Nu în ultimul rând, tunsoarea bob este ideală pentru femeile care au fața rotundă. Acestea scot în evidență pomeții și mandibula și încadrează frumos restul feței. Dacă forma feței tale este rotunda, atunci una dintre aceste unsori va fi potrivită pentru tine.

Ține cont de faptul că tunsorile asimetrice îți vor da mai mult volum părului. În felul acesta el va părea mult mai des și mai strălucitor. Alege totodată și produsele de îngrijire potrivite tipului tău de păr. Acestea trebuie să îți ajute părul pentru a crește frumos și sănătos.

Reclamă

Te invităm să descoperi mai multe și despre tunsorile bob. Acestea sunt din nou în vogă și sunt foarte îndrăgite de doamnele și domnișoarele din lumea întreagă.

Cum îți determini forma feței

Pentru a putea alege tunsoarea potrivită pentru tine, mai întâi trebuie să determini forma feței, spun specialiștii. De multe ori acest lucru devine problematic pentru o femeie. Specialiștii în frumusețe spun că îți poți calcula singură proporțiile feței.

Reclamă

Cu ajutorul unui elastic de păr și a unui centimetru vei putea afla ce formă are fața ta. Începe prin a-ți prinde părul. Fața ta trebuie să fie descoperită în întregime pentru a putea determina cu ușurință ce formă are.

Apropie fața de o oglindă sau de o foaie de hârtie și încearcă să-ți trasezi conturul cu ajutorul unei ruj, respective a unui pix. Ține capul drept și privește în față în timp ce îți relaxezi mușcii faciali. Folosește apoi patru axe imaginare pentru a determina proporțiile feței. Împarte chipul în două părți pe lungime folosind linia nasului.

Mai apoi împarte chipul cu ajutorul a trei linii imaginare trasate pe orizontală. Folosește un centimetru pentru a determina valorile exacte și pentru a vedea ce fel de formă are fața ta. Forma ovală este caracteristică femeilor care au lățimea feței jumătate din lungime. Forma rotunda este specifică femeilor care au lungimea feței egală cu lățime aceseia.

Forma pătrată este specifică femeilor care au fruntea aproape la fel de lată cu lungimea maxilarului. Forma triunghiulară este specifică femeilor care au maxilarul mail at decât frunte, iar forma inimă este specifică femeilor care au zona pomeților cea mai lată.

Indiferent de forma feței, important este să alegi o tunsoare care să-ți pună în valoare trăsăturile naturale ale chipului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×