Reclamă

Cea mai bună tunsoare pentru fața rotundă. E singura care subțiază chipul

Specialiștii în frumusețe îți vin în ajutor și îți dezvăluie cea mai bună tunsoare pentru fața rotundă. Aceștia îți oferă câteva trucuri utile pentru a-ți subția chipul cu ajutorul coafurii pe care ai ales-o. Conform acestora, cele mai bune alegeri pe care le poți face țin de tunsorile asimetrice.

Publicat: 30 martie 2023, 7:49

Tunsorile asimetrice sunt ideale pentru persoanele care au fața rotundă. Acestea avantajează chipul femeii și îi scot în evidență trăsăturile frumoase Tunsoarea în scări, ușor dezordonată, poate fi ideală pentru orice femeie care are chipul rotunjit.

Cea mai bună tunsoare pentru fața rotundă

Tunsoarea trebuie aleasă în funcție de mai multe criterii. Atunci când ne alegem stilul este important să ne punem în valoare trăsăturile naturale ale feței. În loc să le ascunzi, poți începe prin a le evidenția și prin a le pune în valoare cu ajutorul tunsorii potrivite.

Tunsorile în scări sunt cele mai avantajoase pentru femeile care au fața rotundă. Acestea alungesc chipul și îl subțiază. Tunsorile care presupun bucle delicate și așezate uniform avantajează, de asemenea, o femeie care are fața rotunda.

Nu în ultimul rând, tunsoarea bob este ideală pentru femeile care au fața rotundă. Acestea scot în evidență pomeții și mandibula și încadrează frumos restul feței. Dacă forma feței tale este rotunda, atunci una dintre aceste unsori va fi potrivită pentru tine.

Ține cont de faptul că tunsorile asimetrice îți vor da mai mult volum părului. În felul acesta el va părea mult mai des și mai strălucitor. Alege totodată și produsele de îngrijire potrivite tipului tău de păr. Acestea trebuie să îți ajute părul pentru a crește frumos și sănătos.

Reclamă

Te invităm să descoperi mai multe și despre tunsorile bob. Acestea sunt din nou în vogă și sunt foarte îndrăgite de doamnele și domnișoarele din lumea întreagă.

Cum îți determini forma feței

Pentru a putea alege tunsoarea potrivită pentru tine, mai întâi trebuie să determini forma feței, spun specialiștii. De multe ori acest lucru devine problematic pentru o femeie. Specialiștii în frumusețe spun că îți poți calcula singură proporțiile feței.

Reclamă

Cu ajutorul unui elastic de păr și a unui centimetru vei putea afla ce formă are fața ta. Începe prin a-ți prinde părul. Fața ta trebuie să fie descoperită în întregime pentru a putea determina cu ușurință ce formă are.

Apropie fața de o oglindă sau de o foaie de hârtie și încearcă să-ți trasezi conturul cu ajutorul unei ruj, respective a unui pix. Ține capul drept și privește în față în timp ce îți relaxezi mușcii faciali. Folosește apoi patru axe imaginare pentru a determina proporțiile feței. Împarte chipul în două părți pe lungime folosind linia nasului.

Mai apoi împarte chipul cu ajutorul a trei linii imaginare trasate pe orizontală. Folosește un centimetru pentru a determina valorile exacte și pentru a vedea ce fel de formă are fața ta. Forma ovală este caracteristică femeilor care au lățimea feței jumătate din lungime. Forma rotunda este specifică femeilor care au lungimea feței egală cu lățime aceseia.

Forma pătrată este specifică femeilor care au fruntea aproape la fel de lată cu lungimea maxilarului. Forma triunghiulară este specifică femeilor care au maxilarul mail at decât frunte, iar forma inimă este specifică femeilor care au zona pomeților cea mai lată.

Indiferent de forma feței, important este să alegi o tunsoare care să-ți pună în valoare trăsăturile naturale ale chipului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×