Reclamă

Cât de des este recomandat să-ți tunzi vârfurile. Sfaturi venite de la specialiștii în frumusețe

Te-ai întrebat vreodată cât de des este recomandat să-ți tunzi vârfurile? Specialiștii în frumusețe îți vin în ajutor și îți oferă toate informațiile necesare. Îngrijirea părului este foarte importantă, iar sănătatea acestuia depinde și de tăierea vârfurilor la momentul potrivit.

Publicat: 18 februarie 2023, 6:02 / Actualizat: 18 februarie 2023, 10:15

Luke Hersheson este unul dintre cei mai cunoscuți hairstylisti din lume. Acesta s-a ocupat de-a lungul timpului de unele dintre cele mai cunoscute vedete. Sienna Miller, Victoria Beckham, Keira Knightley și multe alte dive de la Hollywood s-au aflat pe mâna acestuia pentru a avea părul perfect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cât de des este recomandat să-ți tunzi vârfurile

Luke Hersheson este cel care oferă toate informațiile necesare privind tunderea vârfurilor despicate. Acesta a demontat o serie de mituri legate de acest obicei. Mai mult, a oferit sfaturi utile pentru îngrijirea părului.

Luke este de părere că pentru femeile care au părul tuns într-o coafură bob ar trebui să-și tundă vârfurile la o perioadă de cel puțin 8 săptămâni. Află ce tunsori bob sunt la modă în 2023.

Acesta este timpul minim la care vârfurile ar trebui îndepărtate. Pentru persoanele care au părul mai scurt de o tunsoare bob, acesta recomandă tunderea vârfurilor la 12 săptămâni.

Conform spuselor sale, părul are nevoie să se regenereze, iar vârfurile sunt cele care suferă primele atunci când nu sunt îngrijite cu atenție. Luke a oferit câteva informații și despre stilizarea părului pentru publicația Yahoo!Life.

Reclamă

Acesta spune că este important ă ai o imagine clară cu tunsoarea pe care ți-o dorești. După ce aceasta a fost realizată după bunul plac va fi mai mult decât necesar să mergi periodic pentru a-ți tunde vârfurile și pentru a păstra forma dorită pentru  perioadă mai lungă de timp. Pe măsură ce părul crește, acesta trece prin mai multe etape, iar o coafură se poate schimba treptat.

Ce spun specialiștii despre îngrijirea părului înainte de a tunde vârfurile

Specialiștii în frumusețe spun că este important să acordăm grija necesară părului nostru. Când vine vorba de spălarea părului, Luke este de părere că nu este necesar ca acesta să fie spălat înainte de a merge la tuns.

Reclamă

Cele mai multe saloane vor spăla părul clientului înainte de a-i tunde vârfurile, prin urmare nu este necesar să treci prin acest pas acasă. Totodată, acesta spune că este important să se discute la salon înainte de a începe tunderea vârfurilor.

Cel care se va ocupa de tine trebuie să știe cu exactitate ce anume îți dorești. În felul acesta rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor. Hairstylistul care se va ocupa de tine trebuie să știe cât de mult din lungimea vârfurilor îți dorești să tunzi și dacă vrei să-ți schimbi forma tunsorii.

Cât privește îngrijirea părului, Luke recomandă spălarea acestuia cu mare atenție după procesul de tundere și aplicarea unei măști de îngrijire. Vârfurile necesită și mai multă atenție pentru a rămâne sănătoase.

Acesta recomand aplicarea unui ulei de păr pentru a le păstra catifelate și strălucitoare. Pentru persoanele care au părul vopsit, Luke a recomandat ca tunderea vârfurilor să se facă periodic. Aplicarea produselor de îngrijire a părului sunt la fel de importante pentru cineva care și-a tratat chimic părul, spune Luke Hersheson.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×