Reclamă

Cât de des este recomandat să-ți tunzi vârfurile. Sfaturi venite de la specialiștii în frumusețe

Te-ai întrebat vreodată cât de des este recomandat să-ți tunzi vârfurile? Specialiștii în frumusețe îți vin în ajutor și îți oferă toate informațiile necesare. Îngrijirea părului este foarte importantă, iar sănătatea acestuia depinde și de tăierea vârfurilor la momentul potrivit.

Publicat: 18 februarie 2023, 6:02 / Actualizat: 18 februarie 2023, 10:15
O femeie frumoasă care își tunde vârfurile la salon
Te-ai întrebat vreodată cât de des este recomandat să-ți tunzi vârfurile? Specialiștii în frumusețe îți vin în ajutor / Shutterstock

Luke Hersheson este unul dintre cei mai cunoscuți hairstylisti din lume. Acesta s-a ocupat de-a lungul timpului de unele dintre cele mai cunoscute vedete. Sienna Miller, Victoria Beckham, Keira Knightley și multe alte dive de la Hollywood s-au aflat pe mâna acestuia pentru a avea părul perfect.

Cât de des este recomandat să-ți tunzi vârfurile

Luke Hersheson este cel care oferă toate informațiile necesare privind tunderea vârfurilor despicate. Acesta a demontat o serie de mituri legate de acest obicei. Mai mult, a oferit sfaturi utile pentru îngrijirea părului.

Luke este de părere că pentru femeile care au părul tuns într-o coafură bob ar trebui să-și tundă vârfurile la o perioadă de cel puțin 8 săptămâni. Află ce tunsori bob sunt la modă în 2023.

Acesta este timpul minim la care vârfurile ar trebui îndepărtate. Pentru persoanele care au părul mai scurt de o tunsoare bob, acesta recomandă tunderea vârfurilor la 12 săptămâni.

Conform spuselor sale, părul are nevoie să se regenereze, iar vârfurile sunt cele care suferă primele atunci când nu sunt îngrijite cu atenție. Luke a oferit câteva informații și despre stilizarea părului pentru publicația Yahoo!Life.

Reclamă

Acesta spune că este important ă ai o imagine clară cu tunsoarea pe care ți-o dorești. După ce aceasta a fost realizată după bunul plac va fi mai mult decât necesar să mergi periodic pentru a-ți tunde vârfurile și pentru a păstra forma dorită pentru  perioadă mai lungă de timp. Pe măsură ce părul crește, acesta trece prin mai multe etape, iar o coafură se poate schimba treptat.

Ce spun specialiștii despre îngrijirea părului înainte de a tunde vârfurile

Specialiștii în frumusețe spun că este important să acordăm grija necesară părului nostru. Când vine vorba de spălarea părului, Luke este de părere că nu este necesar ca acesta să fie spălat înainte de a merge la tuns.

Reclamă

Cele mai multe saloane vor spăla părul clientului înainte de a-i tunde vârfurile, prin urmare nu este necesar să treci prin acest pas acasă. Totodată, acesta spune că este important să se discute la salon înainte de a începe tunderea vârfurilor.

Cel care se va ocupa de tine trebuie să știe cu exactitate ce anume îți dorești. În felul acesta rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor. Hairstylistul care se va ocupa de tine trebuie să știe cât de mult din lungimea vârfurilor îți dorești să tunzi și dacă vrei să-ți schimbi forma tunsorii.

Cât privește îngrijirea părului, Luke recomandă spălarea acestuia cu mare atenție după procesul de tundere și aplicarea unei măști de îngrijire. Vârfurile necesită și mai multă atenție pentru a rămâne sănătoase.

Acesta recomand aplicarea unui ulei de păr pentru a le păstra catifelate și strălucitoare. Pentru persoanele care au părul vopsit, Luke a recomandat ca tunderea vârfurilor să se facă periodic. Aplicarea produselor de îngrijire a părului sunt la fel de importante pentru cineva care și-a tratat chimic părul, spune Luke Hersheson.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×