Reclamă

Tunsori bob pentru 2023. Box bob, preferata vedetelor

Tunsoarea bob a fost tot timpul îndrăgită de milioane de femei din lumea întreagă. Apărută la începutul anilor 1920, această tunsoare continuă să se afle pe lista de preferințe ale doamnelor și domnișoarelor. Îți prezentăm câteva idei de tunsori bob pentru 2023.

Publicat: 13 februarie 2023, 6:56

Tunsoarea bob este una dintre cele mai cerute de către femei atunci când vor o schimbare. Este o tunsoare elegantă și ușor de stilizat. Tunsoarea bob, mediu sau lung continuă să se afle printre tendințele anului acesta. Dacă îți dorești o schimbare, atunci poți lua în calcul una dintre opțiunile propuse de către specialiștii în frumusețe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tunsori bob pentru 2023

Specialiștii în frumusețe susțin că tunsoarea bob întinerește. Aceasta pune în valoare trăsăturile oricărei femei, indiferent de forma feței pe care o are. Această tunsoare se adaptează cu ușurință pe orice tip de păr, indiferent de textura acestuia. Dacă ai părul alb, te invităm să descoperi câteva metode simple de stiliza părul alb. Mai jos te poți inspira din câteva idei jucăușe și elegante ale tunsorii bob.

Boxy

Tunsoarea boxie a fost văzută deseori la vedetele de peste ocean în 2022. Se pare că rămâne în trend inclusiv în anul 2023.

Reclamă

Boxie este un bob mai scurt, care este tăiat la aceeași lungime, fără stratificare, făcându-l puțin mai voluminos. Lungimea sa atinge partea de jos a bărbiei. Tunsoarea are un aspect drept, elegant și rotund. Astfel părul pare mai plin și des.

Bob mediu

Dacă nu ești pregătită să-ți tai părul într-un bob scurt, atunci poți încerca tunsoarea bob mediu. Boburile de lungime medie sunt în tendințele anului 2023. Acest tip de bob poate cădea chiar deasupra umerilor sau poate ajunge până la claviculă.

Reclamă

Tunsoarea se poate face cu straturi minime și este îndrăgită de milioane de femei din lumea întreagă deoarece este o tunsoare elegantă.

Bixie

La granița dintre tunsoarea bob și pixie se află tunsoarea bixie. Această tunsoare oferă plenitudine unui pixie scurt și păstrează aceeași lungime și versatilitate ca unui bob.

Este o alegere bună pentru oricine dorește un bob scurt, dar nu prea scurt. Această tunsoare scoate îne vidență gâtul și clavicula.

Bob franțuzesc

Pentru un aspect elegant îți recomandăm tunsoarea bob franțuzesc. Această tunsoare a fost popularizată pentru prima dată de actrița franceză, Polaire, în anii 1890.

Tunsoarea a luat amploare în anii 1960, în timpul mișcării franceze New Wave, cu actrița iconică Anna Karina. Actrița Audrey Tautou poartă această tunsoare fermecătoare în filmul Amelie.

Bob lung

Bobul lung este la fel de popular și în anul 2023. Specialiștii în frumusețe spun că această tunsoare va fi din ce în ce mai populară în sezonul cald.

Este ușor de stilizat, oferă textură părului și poate fi aranjată rapid, fără prea mult efort, spun specialiștii pentru TheList.com.

Ce este tunsoarea box bob

Box Bob este un bob ce oferă aspectul unei cutii. Este un bob tuns cu multă precizie pentru a da părului iluzia de grosime. Acest lucru face ca lungimea bobului să nu fie foarte mare. Tunsoarea trebuie să încadreze fața perfect.

Tunsoarea evidențiază structura osoasă și face părul să pară mult mai sănătos și mai plin. Hailey Bieber a adoptat această tunsoare chiar la începutul lunii ianuarie. Este o tunsoare potrivită pentru orice tip de formă a feței și evidențiază trăsăturile naturale ale oricărei doamne și domnișoare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×