Reclamă

Tunsori bob pentru 2023. Box bob, preferata vedetelor

Tunsoarea bob a fost tot timpul îndrăgită de milioane de femei din lumea întreagă. Apărută la începutul anilor 1920, această tunsoare continuă să se afle pe lista de preferințe ale doamnelor și domnișoarelor. Îți prezentăm câteva idei de tunsori bob pentru 2023.

Publicat: 13 februarie 2023, 6:56
Hailey Bieber purtând tunsoarea box bob
Tunsoarea bob a fost tot timpul îndrăgită de milioane de femei din lumea întreagă. Îți prezentăm câteva idei de tunsori bob pentru 2023 / Profimedia Images

Tunsoarea bob este una dintre cele mai cerute de către femei atunci când vor o schimbare. Este o tunsoare elegantă și ușor de stilizat. Tunsoarea bob, mediu sau lung continuă să se afle printre tendințele anului acesta. Dacă îți dorești o schimbare, atunci poți lua în calcul una dintre opțiunile propuse de către specialiștii în frumusețe.

Tunsori bob pentru 2023

Specialiștii în frumusețe susțin că tunsoarea bob întinerește. Aceasta pune în valoare trăsăturile oricărei femei, indiferent de forma feței pe care o are. Această tunsoare se adaptează cu ușurință pe orice tip de păr, indiferent de textura acestuia. Dacă ai părul alb, te invităm să descoperi câteva metode simple de stiliza părul alb. Mai jos te poți inspira din câteva idei jucăușe și elegante ale tunsorii bob.

Boxy

Tunsoarea boxie a fost văzută deseori la vedetele de peste ocean în 2022. Se pare că rămâne în trend inclusiv în anul 2023.

Reclamă

Boxie este un bob mai scurt, care este tăiat la aceeași lungime, fără stratificare, făcându-l puțin mai voluminos. Lungimea sa atinge partea de jos a bărbiei. Tunsoarea are un aspect drept, elegant și rotund. Astfel părul pare mai plin și des.

Bob mediu

Dacă nu ești pregătită să-ți tai părul într-un bob scurt, atunci poți încerca tunsoarea bob mediu. Boburile de lungime medie sunt în tendințele anului 2023. Acest tip de bob poate cădea chiar deasupra umerilor sau poate ajunge până la claviculă.

Reclamă

Tunsoarea se poate face cu straturi minime și este îndrăgită de milioane de femei din lumea întreagă deoarece este o tunsoare elegantă.

Bixie

La granița dintre tunsoarea bob și pixie se află tunsoarea bixie. Această tunsoare oferă plenitudine unui pixie scurt și păstrează aceeași lungime și versatilitate ca unui bob.

Este o alegere bună pentru oricine dorește un bob scurt, dar nu prea scurt. Această tunsoare scoate îne vidență gâtul și clavicula.

Bob franțuzesc

Pentru un aspect elegant îți recomandăm tunsoarea bob franțuzesc. Această tunsoare a fost popularizată pentru prima dată de actrița franceză, Polaire, în anii 1890.

Tunsoarea a luat amploare în anii 1960, în timpul mișcării franceze New Wave, cu actrița iconică Anna Karina. Actrița Audrey Tautou poartă această tunsoare fermecătoare în filmul Amelie.

Bob lung

Bobul lung este la fel de popular și în anul 2023. Specialiștii în frumusețe spun că această tunsoare va fi din ce în ce mai populară în sezonul cald.

Este ușor de stilizat, oferă textură părului și poate fi aranjată rapid, fără prea mult efort, spun specialiștii pentru TheList.com.

Ce este tunsoarea box bob

Box Bob este un bob ce oferă aspectul unei cutii. Este un bob tuns cu multă precizie pentru a da părului iluzia de grosime. Acest lucru face ca lungimea bobului să nu fie foarte mare. Tunsoarea trebuie să încadreze fața perfect.

Tunsoarea evidențiază structura osoasă și face părul să pară mult mai sănătos și mai plin. Hailey Bieber a adoptat această tunsoare chiar la începutul lunii ianuarie. Este o tunsoare potrivită pentru orice tip de formă a feței și evidențiază trăsăturile naturale ale oricărei doamne și domnișoare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×