Reclamă

Culori de păr pentru 2023. Care sunt noile tendințe

Am pregătit pentru tine mai multe variante de culori de păr pentru 2023, ca să fii în pas cu trendurile. De asemenea, la recomandările specialiștilor, trebuie luat în considerare și ce ți se potrivește cel mai bine, în funcție de personalitate. Ai grijă ca nuanțele alese să te reprezinte.

Publicat: 30 decembrie 2022, 6:38 / Actualizat: 30 decembrie 2022, 10:32

Tendințele în materie de păr pot fi abordate de oricine, atât timp cât ai alături și un sfat al specialistului. Este recomandat să te informezi foarte bine înainte de a lua o decizie radicală. Culoarea părului tău trebuie să te inspire, să te facă să te simți uimitor. Dacă ai nevoie de mai multe idei pe care să le abordezi pentru anul următor, ai nimerit la locul potrivit.

Ce culori de păr se poartă pentru anul 2023

Îți schimbi culoarea părului atunci când simți nevoia să faci o schimbare radicală. Chiar dacă sună extravagant, schimbarea culorii părului te va schimba cu totul și nu doar din punct de vedere estetic. Tonurile pentru anul 2023 se bazează pe o paletă de nuanțe deja existentă. Culori bogate, calde cu câteva idei reci, scrie Vogue.

De asemenea, nu uita că trebuie să ții cont și de fizionomia ta. Culorile pe care le alegi ar putea să contribuie la un real dezastru dacă nu te consulți cu un specialist.

Buttercream

Această nuanță este rece, potrivită pentru persoanele cu pigmentul pielii deschis la culoare. Pentru a-ți imagina cum arată un model cu nuanța buttercream trebuie să te gândești la o prăjitură glazurată cu cremă de vanilie. Această variantă tinde să fie la modă, mai ales în perioada rece a anului. Este o tranziție curată și echilibrată de la blondul decolorat de vară.

Reclamă

De asemenea, culoarea este cea mai deschisă variantă de auriu posibilă și este perfectă pentru a completa look-ul unei femei cu tonurile mai deschise ale pielii pe timp de iarnă.

Este recomandat ca această nuanță să fie reîmprospătată la fiecare 3-4 săptămâni pentru a nu căpăta un ton arămiu, scrie Allure.

Reclamă

Șaten auriu

Șatenul auriu va fi mereu o culoare în trend. Este foarte potrivit mai ales în cazul în care dorești să faci o schimbare treptată. Este o nuanță subtilă și adaugă o notă caldă și profundă look-ului tău, fără a fi prea pronunțat. Șatenul auriu avantajează diferite tonuri de piele, indiferent dacă vorbim de piele deschisă la culoare sau măslinie. Este o nuanță care necesită puțină atenție pentru îngrijirea părului.

Peachy Rose Blonde

Dacă până mai acum câteva luni blondul cenușiu și cel platinat au avut gloria lor, 2023 este despre blondul roz-piersică. Este o culoare perfectă mai ales pentru cele care vor să experimenteze schimbări îndrăznețe. Această nuanță este potrivită în cazul în care dorești să faci o tranziție de la culoarea de iarnă spre ceva mai luminos, specific primăverii.

Acest look necesită grijă deosebită, iar punctul de plecare contează în procesul de nuanțare. Rezultatul va fi impresionant dacă te lași pe mâna unui profesionist care îți cunoaște firul de păr.

Vampy Red

Un roșcat cu tendințe jucăușe, cu nuanțe de violet fără a oferi naturalețe. Este, în mod evident, o culoare la care se lucrează mult. Este foarte important ca această nuanță să fie purtată de o persoană căreia i se potrivește foarte bine un peisaj glamour exagerat. Deci, este o culoare potrivită pentru evenimente. De ținut minte, acest roșcat nu seamănă cu nimic din ce ai fost obișnuită până acum.

Culori de păr care nu se mai poartă în 2023

Specialiștii din domeniu de hairstyle se așteaptă ca în noul an să nu mai primească variante demodate deja de ani buni. Spre exemplu, o culoare care ar trebui să nu mai existe în anul 2023 este ombre. Această variantă, cu rădăcini întrunecate și vârfuri deschise la culoare trebuie înlocuit cu nuanțe naturale.

De asemenea, constrastele mari între nuanțe sunt o soluție demodată pentru părul tău. Cu cât contrastul este mai mare, cu atât creșterea părului se vede din ce în ce mai pronunțat. Astfel, se creează un aspect urât și neîngrijit.

Nu se mai poartă nici nuanțele vii. Culorile intense sunt de domeniul trecutului, iar pentru anul 2023, femeile sunt încurajate să poarte culori cât mai naturale și mai uniforme. Anul următor va fi despre nuanțe subtile, blânde și care să permită mai multă libertate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roz care ilustrează una dintre cele trei zodii care se despart pe 5 februarie 2023
Horoscop
Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste
Astrele spun că sunt trei zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Acești nativi s-ar putea să întâmpine multe probleme pe plan amoros. Zodiile trebuie să învețe să treacă peste problemele...
2
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează cea mai arogantă zodie
Horoscop
Cea mai arogantă zodie. Nativul care intră mereu în conflicte cu cei din jurul său
Te-ai întrebat vreodată care este cea mai arogantă zodie? Astrele spun că acest nativ intră deseori în conflicte cu ceilalți din cauza personalității puternice pe care o are. Dintre cele 12 zodii, aceasta este...
3
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-un costum de zână rea
Horoscop
Zodii care își doresc mereu răzbunare. Nu uită și nu iartă nimic
S-ar putea să fii surprinsă să afli că unele semne zodiacale se mulțumesc să lase lucrurile să meargă mai departe, fără a dori să le facă rău celor care le-au rănit. Apoi sunt cei...
4
O femeie frumoasă cu părul alb care stă în fața unui birou
Frumusețe
Modalități de stilizare a părului alb. Care sunt sfaturile specialiștilor în frumusețe
Părul alb poate arăta incredibil dacă este aranjat corespunzător. Specialiștii în frumusețe îți vin în ajutor și îți oferă câteva trucuri utile. Iată câteva modalități de stilizare a părului alb. În felul acesta te...
5
O femeie frumoasă care paortă ochelari și zâmbește pentru a ilustra care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Care este principala alegere a stiliștilor în 2023
Stiliștii au dezvăluit care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Aceasta este principala alegere a specialiștilor în frumusețe în anul 2023 pentru clientele lor....
PARTENERI
×