Reclamă

Culori de păr pentru 2023. Care sunt noile tendințe

Am pregătit pentru tine mai multe variante de culori de păr pentru 2023, ca să fii în pas cu trendurile. De asemenea, la recomandările specialiștilor, trebuie luat în considerare și ce ți se potrivește cel mai bine, în funcție de personalitate. Ai grijă ca nuanțele alese să te reprezinte.

Publicat: 30 decembrie 2022, 6:38 / Actualizat: 30 decembrie 2022, 10:32

Tendințele în materie de păr pot fi abordate de oricine, atât timp cât ai alături și un sfat al specialistului. Este recomandat să te informezi foarte bine înainte de a lua o decizie radicală. Culoarea părului tău trebuie să te inspire, să te facă să te simți uimitor. Dacă ai nevoie de mai multe idei pe care să le abordezi pentru anul următor, ai nimerit la locul potrivit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce culori de păr se poartă pentru anul 2023

Îți schimbi culoarea părului atunci când simți nevoia să faci o schimbare radicală. Chiar dacă sună extravagant, schimbarea culorii părului te va schimba cu totul și nu doar din punct de vedere estetic. Tonurile pentru anul 2023 se bazează pe o paletă de nuanțe deja existentă. Culori bogate, calde cu câteva idei reci, scrie Vogue.

De asemenea, nu uita că trebuie să ții cont și de fizionomia ta. Culorile pe care le alegi ar putea să contribuie la un real dezastru dacă nu te consulți cu un specialist.

Buttercream

Această nuanță este rece, potrivită pentru persoanele cu pigmentul pielii deschis la culoare. Pentru a-ți imagina cum arată un model cu nuanța buttercream trebuie să te gândești la o prăjitură glazurată cu cremă de vanilie. Această variantă tinde să fie la modă, mai ales în perioada rece a anului. Este o tranziție curată și echilibrată de la blondul decolorat de vară.

Reclamă

De asemenea, culoarea este cea mai deschisă variantă de auriu posibilă și este perfectă pentru a completa look-ul unei femei cu tonurile mai deschise ale pielii pe timp de iarnă.

Este recomandat ca această nuanță să fie reîmprospătată la fiecare 3-4 săptămâni pentru a nu căpăta un ton arămiu, scrie Allure.

Reclamă

Șaten auriu

Șatenul auriu va fi mereu o culoare în trend. Este foarte potrivit mai ales în cazul în care dorești să faci o schimbare treptată. Este o nuanță subtilă și adaugă o notă caldă și profundă look-ului tău, fără a fi prea pronunțat. Șatenul auriu avantajează diferite tonuri de piele, indiferent dacă vorbim de piele deschisă la culoare sau măslinie. Este o nuanță care necesită puțină atenție pentru îngrijirea părului.

Peachy Rose Blonde

Dacă până mai acum câteva luni blondul cenușiu și cel platinat au avut gloria lor, 2023 este despre blondul roz-piersică. Este o culoare perfectă mai ales pentru cele care vor să experimenteze schimbări îndrăznețe. Această nuanță este potrivită în cazul în care dorești să faci o tranziție de la culoarea de iarnă spre ceva mai luminos, specific primăverii.

Acest look necesită grijă deosebită, iar punctul de plecare contează în procesul de nuanțare. Rezultatul va fi impresionant dacă te lași pe mâna unui profesionist care îți cunoaște firul de păr.

Vampy Red

Un roșcat cu tendințe jucăușe, cu nuanțe de violet fără a oferi naturalețe. Este, în mod evident, o culoare la care se lucrează mult. Este foarte important ca această nuanță să fie purtată de o persoană căreia i se potrivește foarte bine un peisaj glamour exagerat. Deci, este o culoare potrivită pentru evenimente. De ținut minte, acest roșcat nu seamănă cu nimic din ce ai fost obișnuită până acum.

Culori de păr care nu se mai poartă în 2023

Specialiștii din domeniu de hairstyle se așteaptă ca în noul an să nu mai primească variante demodate deja de ani buni. Spre exemplu, o culoare care ar trebui să nu mai existe în anul 2023 este ombre. Această variantă, cu rădăcini întrunecate și vârfuri deschise la culoare trebuie înlocuit cu nuanțe naturale.

De asemenea, constrastele mari între nuanțe sunt o soluție demodată pentru părul tău. Cu cât contrastul este mai mare, cu atât creșterea părului se vede din ce în ce mai pronunțat. Astfel, se creează un aspect urât și neîngrijit.

Nu se mai poartă nici nuanțele vii. Culorile intense sunt de domeniul trecutului, iar pentru anul 2023, femeile sunt încurajate să poarte culori cât mai naturale și mai uniforme. Anul următor va fi despre nuanțe subtile, blânde și care să permită mai multă libertate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×