Reclamă

Cum să îți pui în evidență trăsăturile

Fiecare femeie își dorește să fie admirată, astfel încât cei din jur să-i observe ochii pătrunzători, buzele frumoase, pomeții conturați sau tenul impecabil. Hai să aflăm împreună cum să îți pui în evidență trăsăturile.

Publicat: 16 decembrie 2022, 10:51

Dacă îți pui bine în valoare trăsăturile, le vei da și mai multă strălucire. Vei vedea cum toate privirile se întorc spre tine. Acest lucru este esențial, pentru că îți conferă o încredere mai mare în tine. Astfel viața cu toate provocările ei va fi mai ușoară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum să îți pui în evidență trăsăturile

Iată câteva metode prin care îți poți pune în evidență trăsăturile. Am pregătit pentru tine câteva trucuri utile pe care să le aplici imediat. Uite cum poți ajunge să ai mai multă încredere în tine și în frumusețea ta naturală.

Bijuterii

Fără îndoială, bijuteriile sunt accesorii extraordinare. Ele sunt cele care ne dau un aer mai cochet și mai stilat. Tot ele ne pun în valoare anumite trăsături, dacă le alegem cum trebuie.

Spre exemplu, un colier scurt, dar cu volum, îți va scoate în evidență gâtul și bărbia, iar cerceii – trăsăturile feței. Alege modelele potrivite de cercei, în ton cu forma și nuanța feței.

Reclamă

Astfel, dacă ai fața ovală, ți se potrivesc aproape toate modelele de cercei, de la cei lungi, tip candelabru, până la cei cu filet, pe lobul urechii.

În cazul în care fața ta este mai curând rotundă, alege cercei geometrici lungi sau unii rotunzi, iar dacă ai o formă triunghiulară a chipului, ai grijă să alegi cercei cu modele fluide, până la jumătatea obrazului.

În ceea ce privește nuanța tenului, cu tonurile reci se potrivesc bijuteriile din metal alb, iar cu cele neutre sau calde, cele din metal galben sau roz.

Reclamă

Machiaj

După cum bine știi, machiajul te poate transforma total, cu condiția să fie bine realizat și potrivit cu trăsăturile tale.

Aici lucrurile sunt mai complexe și, ca să mergi la sigur, ar fi ideal să te consulți la un moment dat cu un make-up artist sau pur și simplu să testezi mai multe tipuri de machiaj ca să vezi care ți se potrivește mai bine.

De asemenea, pe pagina Byrdie vei găsi câteva sfaturi extrem de utile care te vor ajuta să arăți spectaculos. Există însă și câteva reguli care pot fi aplicate în orice situație.

Ochii frumoși ies și mai mult în evidență dacă sunt conturați cu nuanțe puternice, iar buzele, dacă folosești un ruj potrivit, în primul rând, cu nuanța tenului tău.

Reține că în materie de machiaj ce este prea mult strică și ai grijă ca atunci când folosești mai mult produs pentru ochi, în nuanțe intense, să echilibrezi cu un ruj în tonuri pastel sau neutre.

Forma feței se modelează extraordinar cu o paletă de contur. Testează și vezi cum îți poți pune în valoare mai bine trăsăturile sau, dimpotrivă, cum îți poți estompa anumite caracteristici care îți plac mai puțin.

Coafură

Orice femeie arată mai bine dacă are părul lung, însă cu breton vor arăta bine doar cele care au fața ovală sau în formă de triunghi.

Lungimea părului trebuie, de asemenea, adaptată și în funcție de dimensiunea gâtului. Bineînțeles, și coafurile scurte pot fi spectaculoase, însă trebuie să le eviți dacă ai fața rotundă.

Culori

Nuanțele hainelor pe care le porți sunt, de asemenea, esențiale. Un outfit negru este potrivit aproape pentru oricine, însă dacă ai tenul foarte alb, este mai bine să alegi ceva mai colorat, care să-ți îndulcească trăsăturile. Citește și un articol despre idei de make-up pentru această iarnă.

În general, nuanțele de roșu, verde, violet, galben sau portocaliu atrag atenția și îți scot în evidență culoarea ochilor și, în general, a trăsăturilor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×