Reclamă

Idei de make-up pentru această iarnă. Care sunt recomandările specialiștilor în frumusețe

Se apropie sărbătorile și cu siguranță ai nevoie de câteva idei de make-up pentru această iarnă. Fie că vorbim pe petrecerea de Crăciun de la birou, de masa în familie sau de seara de Revelion, avem mai multe variante pentru tine. Desigur, sfaturile noastre sunt orientative, tu ești cea care va decide ce i se potrivește cel mai bine.

Publicat: 10 decembrie 2022, 5:28

Am pregătit pentru tine o selecție cu câteva dintre cele mai bune idei de make-up pentru această iarnă pe care le poți aborda în funcție de evenimentele la care urmează să participi. Desigur, vedetele în această iarnă vor fi buzele glossy. Încearcă culori îndrăznețe pentru buze, specifice Crăciunului. Nu vei da greși nici dacă vei opta pentru nuanțe nude.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iată cele mai bine idei de make-up pentru această iarnă

Pe lângă cele mai bune idei de make-up pentru iarnă, te sfătuim să adaugi și tușa ta personală. Cu cât ești mai creativă, cu atât mai mult vei atrage atenția celor din jur și vei fi apreciată.

Experții din domeniul de make-up susțin că noile trenduri vor oferi aspectului tău o imagine care o sa inspire. De asemenea, nu uita că este nevoie și de un ritual de îngijire al tenului în sezonul rece.

Folosește mai mult blush în obraji

Una dintre cele mai simpatice idei este folosirea unei cantități mai mari de blush decât de obicei. Sus, lângă tâmple, peste pomeți și de-a lungul pomeților și sprâncenelor – folosețe mult blush.

Reclamă

Make-up artiștii au nominalizat fardul de obraji printre câștigătorii trendurilor din această iarnă, potrivit Cosmopolitan.

Dacă simți nevoia de a ieși mai mult în evidență, folosește fard de obraz pe oriunde îți dorești. Îl poți folosi drept fard de pleoape sau chiar pe post de pigment pentru buze.

Pe lângă fardul de obraju obișnuit, te încurajăm să abordezi și unul sub formă lichidă pentru acoperire și impact mai puternice. Un roz proaspăt și vesel în obraji va fi, cu siguranță, cheia succesului pentru o petrecere în perioada iernii.

Reclamă

Under-line pronunțat pentru iarna lui 2022

Precum cele din stilul anilor 90, cu un aspect „slept-in”, liniile mai groase sub gene oferă mai mult farmec într-o seară de Revelion.

În orice caz, dacă nu îți dorești un simplu eye-liner negru, poți folosi culori specifice perioadei de iarnă. Fie că alegi ceva chrismassy, roșu, mult sclipici, argintiu sau auriu, ține cont că trebuie să te asorezi și cu vestimentația.

Fardul de ploape albastru

Una dintre cele mai sigure idei de make-up pentru iarna aceasta este folosirea nuanțelor de albastru. Poți folosi un fard mat sau sclipitor, important este să ofere senzația de iarnă și magie. Încearcă să obții un aspect difuz, șters, nu foarte pronunțat.

Astfel, te poți asigura că nu vei da greși. Desigur, îl poți folosi drept eye-liner dacă uzi puțin pensula. Vei obține un fard cremos și rezistent. Dacă ai prin trusa de make-up un fard albastru de tip gel, folosește-l cu încredere. Vei crea un aspect lucios și strălucitor, relatează publicația Glamour.

Conturul feței, cât mai simplu

Optează pentru un contur cât mai ușor și natural posibil. Printre trendurile vizibile ale acestui an în materie de make-up, ideal este să ai, printre acestea, ceva mai soft, mai liniștit. Gândește-te cât de bine arată un fond de ten cu nuanța potrivită ție.

Aproape că nimeni nu îl observă, însă în mod evident, oferă un aspect foarte curat. Cam aceasta ar trebui să fie și regula pentru contur pentru anul acesta. Nu trebuie să îl omiți din rutina ta, însă trebuie să fie cât se poate de discret.

Acestea au fost câteva idei de make-up pentru iarna aceasta pe care te încurajăm să le folosești. Îți recomandăm să abordezi aceste sugestii în funcție de temperamentul și caracterul tău. Asfel, te vei bucura de un look complet și promițător.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×